reklama
to czyli zakupic sobie te gaziki jeszcze niesterylne .a tamte zostawic do pempka.
Inni mi mowia ze sie obnizyl brzuch ja tam tego tak nie widzę...może faktycznie
Jakos czuje się wypruta,glowa boli o to gardlo,akurat teraz tak blisko porodu.
Monika kciuki wielkie
Inni mi mowia ze sie obnizyl brzuch ja tam tego tak nie widzę...może faktycznie
Jakos czuje się wypruta,glowa boli o to gardlo,akurat teraz tak blisko porodu.
Monika kciuki wielkie
P
Pustiszi
Gość
Bandyta - huahuahahaha jesteś rewelacyjna !!
Ja biorę mopa i jadę powierzchnie płaskie potem łazienka niech mnie bierze skurcz chociaż i tak czuje pod skóra ze tydzień przenosze może na 20stego urodzę NIEEEEE!!!
Diablica &&&&&&& szybki niech będzie i bezbolesny !
Ja biorę mopa i jadę powierzchnie płaskie potem łazienka niech mnie bierze skurcz chociaż i tak czuje pod skóra ze tydzień przenosze może na 20stego urodzę NIEEEEE!!!
Diablica &&&&&&& szybki niech będzie i bezbolesny !
Ostatnio edytowane przez moderatora:
malinka1984
Fanka BB :)
Monika, Diablica - powodzenia!!!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Co do pępuszka! Ja miałam waciki nasączone spirytusem - takie gotowe do użycia. I dla Konrada i dla Adriana pępowina odpadła po tygodniu i pięknie się zagoiło. A były te waciki bardzo wygodne. Wycierałam nimi okolice pępka po czym wyciskałam spirytus z nich "pod" pępiwinkę.
Agagsm nie boli :-) po tym jak włozyla mi tak antybiotyk to przeszło! 16 ide konczyc ta kanałówkę.
Bandyta alez z ciebie szczesliwa mamuśka
Monika Diablica i Kasia kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agagsm nie boli :-) po tym jak włozyla mi tak antybiotyk to przeszło! 16 ide konczyc ta kanałówkę.
Bandyta alez z ciebie szczesliwa mamuśka
Monika Diablica i Kasia kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dona_76
Fanka BB :)
Nisiao ja te strylne gaziki używałam do przemywania mojej rany po cc. natomiast pępuszek malego psikalam oscaniseptem (taki środek w spreju) i czyscilam paleczkami do uszu tymi dla dzieci i po tygodniu resztka pępowiny odpadla, a buźkę i oczka przemywam przegotowana woda i wacikami
Fifka to masz lekarzy zalatwionych czy tylko umowilas sie na wizytę? ja jutro mam pierwsza wizyte u pediatry, odbieram PESEL Antka i musze go ubezpieczyc, umowic na wizyte do okulisty jak juz ten pesel bede miala w reku i pojechac ze soba do gina bo mialam byc po 2 tygodniach od ciecia a tu juz 3 minely a ja nie moge sei zebrac
Agagsm mi owulacja wrocila dopiero jak skonczylam karmic, a karmilam 16 miesięcy,
Bandyta jak czytam towje posty to czuje ze jestes w cudownym nastroju i on mi sie tez udziela, wiec bardzo ci dziekuje. moj maly lezy obok mnie na brzuszku i pieknie puszcza bączki, wiec polecam tę pozycje. a co do lezenia na brzuchu to ja juz tez moge polozyc sie na brzuchu podczas snu i rana praktycznie juz nie boli
Monika to do rodzenia zapraszam
Diablica trzymaj sie kobieto
Fifka to masz lekarzy zalatwionych czy tylko umowilas sie na wizytę? ja jutro mam pierwsza wizyte u pediatry, odbieram PESEL Antka i musze go ubezpieczyc, umowic na wizyte do okulisty jak juz ten pesel bede miala w reku i pojechac ze soba do gina bo mialam byc po 2 tygodniach od ciecia a tu juz 3 minely a ja nie moge sei zebrac
Agagsm mi owulacja wrocila dopiero jak skonczylam karmic, a karmilam 16 miesięcy,
Bandyta jak czytam towje posty to czuje ze jestes w cudownym nastroju i on mi sie tez udziela, wiec bardzo ci dziekuje. moj maly lezy obok mnie na brzuszku i pieknie puszcza bączki, wiec polecam tę pozycje. a co do lezenia na brzuchu to ja juz tez moge polozyc sie na brzuchu podczas snu i rana praktycznie juz nie boli
Monika to do rodzenia zapraszam
Diablica trzymaj sie kobieto
G
gość 574
Gość
dona: ja karmiłam córę piersią dwa lata, ale jak tylko przestała być mała na samym cycu to od razu mi się owulacja odblokowała. A jak skończyła 6 miesięcy to weszły nam w jadłospis zupki, owocki, ect. i wiadomo - mniej było już tego karmienia piersią, więc 7 miesięcy po porodzie okres wrócił. Teraz też liczę, że nie później
Bandytka: babybluesa to ty nie masz fajnie ci - ja też już nie mogę się doczekać spadku wagi po ciąży - wreszcie patrzenie w lustro nie będzie mnie bolało w oczy ;-)
Monika, diablica: to czekamy na następne maluszki dziś i trzymamy kciuki za szybkie i jak najmniej wyczerpujące porody
Fifka: też kupiłam te gaziki nasączone spirytusem - przy Miśce tego nie miałam, więc jestem mega ciekawa jak się sprawdzą
Bandytka: babybluesa to ty nie masz fajnie ci - ja też już nie mogę się doczekać spadku wagi po ciąży - wreszcie patrzenie w lustro nie będzie mnie bolało w oczy ;-)
Monika, diablica: to czekamy na następne maluszki dziś i trzymamy kciuki za szybkie i jak najmniej wyczerpujące porody
Fifka: też kupiłam te gaziki nasączone spirytusem - przy Miśce tego nie miałam, więc jestem mega ciekawa jak się sprawdzą
reklama
G
gość 574
Gość
milusia: a ty nie rodzisz? ciebie jakoś na ten tydzień obstawiam też