czesc dziewczeta witam sie wtorkowo
Starszak po miesiacu poraz pierwszy poszedl do przedszkola, na szczescie nie bylo placzu tylko uśmiech na ustach. dostalam wierszyk do nauczenia jej na jaselka, ktore sa w przyszlym tygodniu, na szczescie dziecko szybko uczy mi sie weirszykow wiec nie powinno byc problemow
trzymam kciuki za wszystkie rodzace - cleopatra , kasia a moze i ktos o kim nie wiem tez sie łapie na dzisaij
Akuku jeszcze raz moje gratulacje, a jednak chlopaczek sie ukrywal
Bandyta ja bym lekko odciagala mleczka przynajmniej na razie, bo jezeli masz tak duzo i szybko leci to maly wlasnie nie nadaza pic i bedzei lykal tez powietrze a pozniej ulewal. laktacja za niedlugo sie unormuje i juz nie bedziesz musiala odcciagac
Blue spokojnie ty jeszcze masz czas rodzic, przeciez jestes w 38 tygodniu do 40 masz czas
Vinga witaj z powrotem
Witaj Lili. przykro mi ze narzeczony okazał się nie wart złamanego centa, moze lepiej bedzie ci bez niego, skoro nie bylo go stać nawet na to zeby z toba porozmawiac tylko zrywac zareczyny przez telefon. co do kłucia to moze jajnik cie kłuje, mnie tak pobolewal jedne jajnik przez jakis czas, ale jak cie to martwi to najlepiej skontaktuj sie z lekarzem i wyjasnij watpliwosci
cholera gdzies mi umknęła wiadomość, Magnus ty znowu w domu jestem, na przeczekaniu
, to nabieraj sił zeby w drugim podejsciu juz urodzic
justynaj ja ostatnio 2 tygodnie czekalam na zamowiony towar na allegro,az w koncu zalozylam firmie spor bo mnie szlag trafial, musialam isc wtedy na urodziny, tzn maz bo ja neistety lezaca bylam, wiec maz szedl na urodziny bez prezentu, ktory dotart chyba tydzien po urdoznach dopiero
Vinga a ty o 12 w nocy pierzesz? no szalona kobieto
Salli wszystko bedzie dobrze, to emocje przed porodem cie opanowaly i wywoluja placz, nie stresuj sie, bedziesz wspaniala matka
Antinetka dasz rade, 14 dni pozowli ci dojsc do jako takiego stanu po cc. ja jestem dzisiaj 3 tygodnie po cc i poweim ze wszytko juz ok, rana nie boli, tylko cialo troszke inne w tym miescu bo jednak przeciete, jeszcze krwawe uplawy mam ale to juz tez resztki. normalnie moglabym znowu zachodzic w ciaze
Milusia świete słowa
Inomama no chcialam otworzyc ale jakos mi sie to wiesza i nie umiem przejsc dalej. ja wkładalam malej pod materacyk ksiazki albo taka twardsza poduszke zeby ten materacyk byl lekko podniesiony , ale zaczelam to robic wlasnie jak mala zaczela ulewac albo ponziej jak zaczynala miec katarki zeby jej nie dusilo w nocy
Nisiao ja kiedys mialam kremy z tej firmy ale nigdy masci na odparzenia a teraz uzywam sudokremu i jest ok. smarujesz cala pupke, pachwinki i narzady coreczki. ale nie gruba warstwa tylko leciutko
Sylka ale zazdroszcze tego 3 godzinnego snu, moj w nocy je co 1.5- 2 godziny a od 3 znowu brzuszek go bolal bo stekal. jutro ide do pediatry to zapytam o ten espumisan
Pustiszi to wspolczuje szwagra,ktory nie rozumie ze po porodzie nie masz ochoty na zadne wizyty i gosci , marzysz tylko o spokoju i rodzinnym spedzeniu tych pwierszych dni.
Mirka to witamy z powrotem i jeszcze w dwupaku., super ze synkiem i toba wszytko ok, a co do marudzenia to my tu wszystkie od czasu do czasu troszke marudzimy