reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

malinka ja też tak mam tu już bardzo chcę a tu się boje jak to będzie:)

teraz dużo mówi się o oktanisepcie do pępka że broń boże spirytus (np. leko) ponoć u mnie w szpitalu tak jest, ale nam położna mówiła żeby jednak tych gazików używać, że szybciej sie zagoi.
A linomag zielony to najlepsze co może być ja już mam spory zapas/:-) i na buziolka i na pośladki :)

reklama
agasm jakbym to wcześniej zauważyla,no ale czy to by przewazylo nad kupnem....
Malinka tez wlsanie tak zrobiłam,rozebralam wczesniej caly fotelik i wszystko bylo prane,ale dziś patrze a jeszcze są powbijane te szczątki sierści i trochę teraz boje się prać fotelika bo obawiam sie ,że może nie zdążyć wyschnac na czas;-)

Hej dziewczynki !!!!!! Ale sie sypiemy Szok!:szok::))) ja nadal czekam.... wczoraj juz myslalam ze sie rozkreca, skurcze sredniobolesne, sredniodługie co 7 minut. I nagle ustaly :/ no coz czekamy dalej. A dzisiaj brzuch nizej:DDDD w koncuuuuuuuu:D Moj S to sie wczoraj tak przejal ze zasnac nie mogl:)) czekamy na maluszki!!!!!!!

czyli te skurcze to wyraźne twardnienie brzucha...ja tu czekam na bol.....jasny gwint jestem zeshizowana czy ja t bede wiedzieć....

iwusia ​no to jestem spokojna ,że mam ten linomag odpowiedni

Malinka boli jak jasny ... nie będę kończyć. :-D Zgina az kolana momentami... jak się poród zaczyna to w zasadzie człowiek wie ze to już to bo naprawdę boli tak jak jeszcze nigdy nic innego w życiu. Ja tak pamiętam bol przy porodzie Konrada gdzie skurcze długo mnie męczyły. Ale przy Adrianie już nie odczywałam ich az tak boleśnie...

Noo następny maluszek! Czekam na więcej bo dziś jeszcze na pewno przybędą :-D

Cześć!! :*

ale nam bąble uciekaja z brzusiów a czmeu nei moj ?? jutro zaczynam 40 tydzien , 7 dni do terminu i sie nic nie dzieje :((

Diabliczko trzymam kciuki za lekki poród juz dzis ;****nie sodziewalam sie :**
Moniko za ciebie tez kciuki zeby sie rozkrecilo ;*****

No to by wychodzilo ze dwa maluszki juz sie dzis pojawily i moze pojawia sie kolejne dwa?:D

ja tu waruje nad kompem jak głupia

jutro kto oprócz sali bedzie mial dzidzie??

A wilasnei Sali kobieto dasz rade i zazdroszcze ci ze to juz jutro ;OOOłał a ja dalej nic ;OOO kurde ostatni dzien ciazy ale to brzmi ;DD zzrob wszystko co masz zrobic wykap sie ogol i heja po dzidzie ;D nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze serduszko mi sie skreca az:-:)tak::-D

Malinka, mam to samo, boje sie z jednej strony, z drugiej juz tak bardzo nie moge sie doczekac :)

a boje sie nie tylko porodu, ale czy dam rade potem :D

Salli, nie moge uwierzyc, ze Ty juz jutro, bede trzymac kciuki caly dzien :)
a wloski podcinaj skoro ukochany karze :)

nisiao, ja tez sie boje, ze przegapie wlasciwe skurcze, podobno sie nie da, bo krzyzowe sa specyficzne, ale licze na odejscie wod jako sygnal ;)
a siersc schodzi fajnie mokra gumowa rekawica, probowalam na czarnym plaszczu po moim kocie, zeszlo super

kremow na odparzenia nie kupowalam wcale, mam pelno probek ze szkoly rodzenia, zobacze co malemu podpasuje

Nadgonilam opowiesci z porododowki i jestem pod wrazeniem jakie dzielne jestescie :)

reklama
Dziewczyny, ja dzisiaj odpadam, nie daję rady. Od wczoraj mam takiego doła, że szok i jestem przerażona tym wszystkim, nie umiem się odnaleźć, a K. jakoś niespecjalnie mi pomaga, jemu to chyba zwisa wszystko...
3mam kciuki za wszystkie dzisiejsze maluszki, Salli a jutro czekam na wieści od ciebie, mam nadzieję, że chociaż SMSka przyślesz!

Do góry