reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Dziewczyny jeszcze raz szczęscia przez caly 2014 rok, i zdrowych bąbelkow

Nisiao jak tam ta twoja krostka, moze to po prostu jakis wyprysk, wiesz takie rzeczy w róznych miejscach lubia sie pojawiac.

ja o 24 akurat karmilam Antosia, Oliwka spadla z łóżka też akurat o 24 wiec przeboje byly. sama padam dzisiaj na twarz bo maly zrobil sobie dzien za noc i odwrotnie i w ciagu dnia pieknie spi a w nocy pije co godzine i tak steka w lozeczku zeby go wziac na rece. nie wiem jak go przestawic, moze cos poradzicie?

reklama
Witam i ja w Nowym Roku 2014 !!! :)

U mnie tez przeboje były syn sąsiada wyprawial sylwestra i chłopaki tak popili ze jeden z nich strzelał petardami w nasze okno tym samym obudził Julię i tak wystraszyl ze bała sie zasnąć a tak płakała i trzesła sie ze nie mogłam jej uspokoić ! R zainterweniował bo mało brakowało a szyby by poleciały na szczęście obeszło sie bez awantury tylko dziecka mi szkoda było okropnie .

Dona moja córka bardzo długo z nocki dzien robiła i na odwrót cieżko było ja przestawić i budzenia w dzien nic nie pomagały :( wiec ja nie doradze

Marika jak u Ciebie ?????????

No i wpieprzyło mi prawie gotowy wpis :/
Nie chce mi się znowu produkować, tylko napiszę Nisiao, że ja mam coś podobnego pewnie od początku ciąży - gin oglądał i stwierdził, ze to nic takiego, ale ja ostatnio odkryłam, ze to sporo urosło i na wizycie 8 stycznia chcę mu to jeszcze raz pokazać dla pewności. Także Ty też powinnaś moim zdaniem pokazać to lekarzowi i nie martwić się na zapas.

Dobrego 2014 Kochane!

Hej dziewczynki ;);) w komplecie w 2014?? ;);)
My wczoraj w kinie,kolo 23 bylismy w domu,a o 24.10 juz spalam;););) no i ja chce juz rodzic....;);)przestaje sie oszczędzać,wiec dużo spacerów,zaczynam naciągać sutki,nawet chyba laktatora użyję. Bo i tak siara leci...i tak codziennie;);) i moze wukurze Malego z brzuszka troszke wczesniej;););)

Hej Laseczki :) Witam was w nowym roku. Mój M jest chory ;/ Mam nadzieję, że mnie nie zarazi ;/ Jak bym miała rodzić chora to jakaś katastrofa. W ogóle możliwe jest rodzić np. z grypą lub anginą?

Hej Laseczki :) Witam was w nowym roku. Mój M jest chory ;/ Mam nadzieję, że mnie nie zarazi ;/ Jak bym miała rodzić chora to jakaś katastrofa. W ogóle możliwe jest rodzić np. z grypą lub anginą?
Ja Ci wody odejdą to wyjście masz?:-D wspólczuję Kochana choroby tuż przed rozwiązaniem...:zawstydzona/y:

Ikasia a to tak można laktatorem już piersi naciągać?ja bym się chyba bała...

Kurczę cały czas czekam na wieści od Mariki...ciekawe czy ma już córeczkę przy sobie..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry