reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Dziewczyny jeszcze raz szczęscia przez caly 2014 rok, i zdrowych bąbelkow

Nisiao jak tam ta twoja krostka, moze to po prostu jakis wyprysk, wiesz takie rzeczy w róznych miejscach lubia sie pojawiac.

ja o 24 akurat karmilam Antosia, Oliwka spadla z łóżka też akurat o 24 wiec przeboje byly. sama padam dzisiaj na twarz bo maly zrobil sobie dzien za noc i odwrotnie i w ciagu dnia pieknie spi a w nocy pije co godzine i tak steka w lozeczku zeby go wziac na rece. nie wiem jak go przestawic, moze cos poradzicie?

reklama
Witam i ja w Nowym Roku 2014 !!! :)

U mnie tez przeboje były syn sąsiada wyprawial sylwestra i chłopaki tak popili ze jeden z nich strzelał petardami w nasze okno tym samym obudził Julię i tak wystraszyl ze bała sie zasnąć a tak płakała i trzesła sie ze nie mogłam jej uspokoić ! R zainterweniował bo mało brakowało a szyby by poleciały na szczęście obeszło sie bez awantury tylko dziecka mi szkoda było okropnie .

Dona moja córka bardzo długo z nocki dzien robiła i na odwrót cieżko było ja przestawić i budzenia w dzien nic nie pomagały :( wiec ja nie doradze

Marika jak u Ciebie ?????????

No i wpieprzyło mi prawie gotowy wpis :/
Nie chce mi się znowu produkować, tylko napiszę Nisiao, że ja mam coś podobnego pewnie od początku ciąży - gin oglądał i stwierdził, ze to nic takiego, ale ja ostatnio odkryłam, ze to sporo urosło i na wizycie 8 stycznia chcę mu to jeszcze raz pokazać dla pewności. Także Ty też powinnaś moim zdaniem pokazać to lekarzowi i nie martwić się na zapas.

Dobrego 2014 Kochane!

Hej dziewczynki ;);) w komplecie w 2014?? ;);)
My wczoraj w kinie,kolo 23 bylismy w domu,a o 24.10 juz spalam;););) no i ja chce juz rodzic....;);)przestaje sie oszczędzać,wiec dużo spacerów,zaczynam naciągać sutki,nawet chyba laktatora użyję. Bo i tak siara leci...i tak codziennie;);) i moze wukurze Malego z brzuszka troszke wczesniej;););)

Hej Laseczki :) Witam was w nowym roku. Mój M jest chory ;/ Mam nadzieję, że mnie nie zarazi ;/ Jak bym miała rodzić chora to jakaś katastrofa. W ogóle możliwe jest rodzić np. z grypą lub anginą?

Hej Laseczki :) Witam was w nowym roku. Mój M jest chory ;/ Mam nadzieję, że mnie nie zarazi ;/ Jak bym miała rodzić chora to jakaś katastrofa. W ogóle możliwe jest rodzić np. z grypą lub anginą?
Ja Ci wody odejdą to wyjście masz?:-D wspólczuję Kochana choroby tuż przed rozwiązaniem...:zawstydzona/y:

Ikasia a to tak można laktatorem już piersi naciągać?ja bym się chyba bała...

Kurczę cały czas czekam na wieści od Mariki...ciekawe czy ma już córeczkę przy sobie..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry