reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dawno się nie cieszyłam aż tak z nowego roku :D wytrzymałam!!!!!
Teraz już mogę rodzić ;) nie zaciskam nóg, kciuków i zębów. Teraz Oliwka już może przyjsć na świat a ja ją z dziką rozkoszą powitam :D

Antinetka, my też świętujemy przy sushi :D zrobiłam dziś 6 rolek maki i właśnie zdychamy z Ropuchem bo prawie wszystko zjedliśmy :D No, najwięcej to zjadła Oliwka ;)

Dziewczyny najlepszego w Nowym 2014 Roku! Dobrych porodów, zdrowia dla maluszków i dla Was i oczywiście żeby przyniósł więcej radości i pomyślności niż miniony. :tak:

Wy wrzucacie na luz, mi pozostały jeszcze prawie dwa tyg do zdjęcia szwu i dopiero wtedy mogę zaszaleć, a szkoda...ehhh

Wszystkiego co najlepsze dziewczyny w nowym roku !!!!!!!!!szczęśliwych rozwiązań,dotrwalysmy do 2014

Matko kochana ,ja teraz przy kąpieli zauwazylam że na wiekszej wardze na narzadach intymnych mam czerwoną wystający bąbel,to moze być opryszczka??
Na dodatek te wypryski na nogach tzn udach nie zeszly,nie wiem co robić czy dzwonić do ginekologa rano czy jechać do szpitala...

Widze, ze prawie wszystkie czekaly na polnoc, zeby wytrzymac. No to mozemy zaczac odliczac do terminow, styczen juz mamy :-) ja tak tydzien,dwa i juz bym malego chciala miec przy sobie, ale jakby chcial wczesniej wyjsc to bym sie nie pogniewala :-)

Nisiao biedna Ty... nie poradze Ci nic, to chyba nic groznego, ja poczekalabym ze spokojem do rana, ale wiem, ze Ciebie duzo rzeczy niepokoi, wiec musisz ocenic sama, na ile to naprawde moze byc cos zlego, nie mowie, ze masz lekcewazyc, ale mysle, ze do rana mozesz poczekac

Hej kochane!!!

Witam was ledwo żywa! :-D Wiecie ze zasnełam przed północą? Noż tak ciężko mi się siedziało w nocy... mąż mnie przebudził na życzenia i pooglądanie fajerwerków, Wczoraj wieczorem dla starszego pokazywaliśmy fajerwerki - byl zachwycony :-)

Adrian już woła :sorry2: Lece do mojego bąka kochanego! Jeszcze raz wszytkiego dobrego w nowym roku!

Wytrwałyście do 2014!!! GRTULUJĘ! I czekam na kolejne maluszki!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!

Styczeń należy do nas dziewczyny!!! Oby nam się szybko rodziło a nasze pociechy były okazami zdrowia.
\Mój Filip o północy dostał zielone światło, już się z mężem nie możemy go doczekać:)

Nisiao możed to poprostu wysypka, uczulenie?

reklama
Witajcie Kochane w 2014:-)

czekam na wieści od Mariki,myślę że dziś już dzidzia będzie z nią-tak walczyła bidna o ten styczeń że pewnie dotrwała do 00.01:-D

Bandytka supcio sylwek;-) Fajnie ze tulisz juz Kajtulka

Moja córcia z okazji sylwestra/nowego roku to w nocy dała mi popalić...:szok:już myślałam ze chce się pchać na podium:szok::-D skurcze co 10min,krocze tak bolało że ał...ale jakos położyłam się do Kubiołka i słodko zasnęłam i przeszło:sorry2:

Mężulek mój śmieszny do domku wrócił,jak by mu troszkę wiatr podwiewał:-D:-D skończył o 4rano więc z kolegami po pracy zrobili "sylwestra" gagatki:oo:
Ale potulnie po 7 wrócił taki zadowolony że nie krzyczałam,rozmawiałam z koleżanką,bo o 3wydzwaniała jak spałam,okazało się że męża szukała do poszedł tylko na chwilę kolegę odprowadzic, a nie ma 3h...biedna szukała go nawet po rowach...(oczywiście pijany)a gdzie znalazła?pod barem z kumplami:wściekła/y:(2małych dzieci w domu...!)dziewczyna mało na zawał nie zeszła jak go tyle nie było a miał za chwilę być...
Także mój to kochaniutki taki śmieszny,potulny wrócił i se śpi:-D

Do góry