reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Bandyta jaki śliczny ten Kajtuś, no i kolejny włochaczek na swiecie. Widzę że dobrze radzi sobie z cycem:)

My też piżamowa impreze zaczynamy. dzieci śpią a mi sie oczy zamykają, jak pomysle ze Antoś bedzie znowu wstawal co godzinę to zasypiam w tym momencie.

uśmialam sie z hasła że Blue poleciala zajmować miejsce na podium styczniowym:)

Ostatnia edycja:
reklama
witam nigdzie sie nie wybralam ;DDD i teraz juz nie zamierzam az do jutra wieczora bo moj m ma zawody trociowe od 5 rano go nie ma do poznego popoludnia ;OO wiec zaciskam nogi ;OOO

Wszystkiego dobrego w nowym roku dziewczyny i porodów bez komplikacji ;D!!!!!! i Zdrowych dzieciątek ;) miejmy nadzieje ze nam sie dzis nic nie urodzi ;****!!!!!!!!!!!!

Bandytko gratuluje ci tak pieknego synka i czekam na wiesci ze zniecierpliwieniem ;)

chcialam sie dzis dostac do fryzjera sciac wlosy ale za pozno bylo ;DD

Bandytko, śliczny Kajtuś i kolejny "włochacz" ;) Oby moja niunia nie była łysolem po mamusi... ;)
Blue, ja się fuksem wcisnęłam w niedzielę przed Wigilią, bo tak to też bym była w lesie.

o szlag! styczniowe podium, w morde jeża....no nic, trzeba się sprężać:)

Miesjkibandyta - gdzie jest Kajtek???? bo ja nie widzę, a pragnę! ale fajowo, ze już jesteście!

to pisałam ja, w szlafroku - ale jazda w tym roku z sylwkiem jest:):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry