reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

I trymestr - trwa od pierwszego dnia ostatniej miesiączki do 13 tygodnia ciąży - pierwszy trymestr to 1, 2 i 3 miesiąc ciąży.
II trymestr - trwa od 14 do 26 tygodnia ciąży - drugi trymestr to 4, 5 i 6 miesiąc ciąży.
III trymestr - od 27 tygodnia ciąży do czasu porodu czyli 40 tygodnia ciąży - trzeci trymestr to 7, 8 i 9 miesiąc ciąży.

ja baranie przezierności karkowej na pewno zrobię, w poprzedniej też zrobiłam.

PS. Przypominam, że dziś ostatni dzień na zgłoszenia osób chętnych na stanowisko moderatora! Chętne niech się nie boją tylko zgłaszają :tak:

reklama
to to usg genetyczne tak? w 11-13 tyg ciazy....dobrze myśle czy sie myle?

wiem co sie sprawdza na tym usg tylko zastanawia mnie kiedy bo z córą poszłam jakby troche za późno. dzieki Bogu wszystko wporządku

a tak poza to....... któraś z was pisała że ma męża z nad morza....ja też z nad morza -dokładnie z Malborka hehe a męża mam spod Lublina....mało tego spotkaliśmy sie w Neapolu. Takie dziwne historie pisze życie

no no diablica, to na prawdę chyba byliście sobie przeznaczeni, jak tak daleko od domu się poznaliście :)
my oboje z mężem spod Warszawy :p

Ja mieszkam (od urodzenia) w Warszawie :) A mój jest ze Słupska :) Poznaliśmy się w wakacje, a w grudniu mu powiedziałam, że związek na odległość to nie dla mnie (miałam ostre jazdy ;) ) Dwa dni później stał pod moimi drzwiami z jedną torbą :)
A tak żeby było śmieszniej.... Zanim się wprowadził, widzieliśmy się 2 razy w życiu ( w sumie kilka dni, ale już po pierwszym spotkaniu powiedział, że on mnie poślubi - na co wciąż czekam ;) )

Cześć dziewczyny :)
Na początku gratuluję wszystkim fasolek :)
Jestem tu nowa, też styczniówka i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona?
pozdrawiam :)

no Salli to miłość od pierwszego spojrzenia :) my z mężem też dość szybko się hajtnęliśmy :) po pół roku znajomości byliśmy już narzeczeństwem, a całe dwa lata od poznania byliśmy już małżeństwem. po drodze wpadł nam Natanielek a teraz rok od ślubu już drugie w drodze, więc szybciutko się to wszystko potoczyło ;-)

aniia witaj :)

reklama
Salii mój też ze Słupska(właściwie tam się urodził),
i też szybciutko wszytko poszło miesiąc-mieszkaliśmy razem, półtora roku synuś 2 lata z kawałkiem ślub, teraz drugie w drodze...

Do góry