Jeju dziewczyny otwieram dzisja kompa a tu kolejne dwa maluszki na świecie. super ze wszytko dobrze poszlo
nisiao ja mam gbs dodatki, fakt ze rodzilam cesarka ale male zdrowe, wazne zeby zdazyc dostac antybiotyk zanim dziecko sei urodzi zeby sie nie zarazilo, a jezeli podejrzewaja ze sie moglo zarazic (tak bylo u mnie -Antoś mial zle wyniki z krwi ) maly dostaje tez antybiotyk po urodzeniu. mi wody z oliwka odeszly o 24 w nocy a cesarke mialam o 9,00rano. antybiotyk dostalam jak przyjechalm do szpitala. nisao nie martw sie na zapas, bedzie dobrze. zdąży wszystko zadzialac
Ania to supre ze juz jestescie w domu i ze z mala wszytko ok a wagę nadrobi, no moj tez ma 56 ubranka za duze i ubieram go w 50
Moje starsze dziecko dostalo dzisiaj goraczki i nie wiem o co chodzi. teraz spi co jej sie nie zdazylo od roku zeby w poludnie zasnela.
co do spania z dzeicmi to my spimy ze starsza córka w łóżku bo ona nie chce spac osobno a ja tez jakos narazie nie nalegam, chociaz byl okres ze spalaa w swoim pokoju sama i w nocy przychodzila (trwalo to moze 2 tygodnie) ale pozniej zachorowala i znowu wrocila do naszej sypialni. antek tez ma lozeczko w sypialni, wiec mimo ze mamy warunki zeby spali osobno to wszyscy czworo spimy razem, w sumie fajna sprawa
. maly nawet jak w nocy nie spi to nie placze wiec oliwki nie budzi, moze jak sytuacja sie zminei to mala sama podejmie decyzje zeby spac u siebie
Fifka gratulacje z okazji miesiaca dla Adrianka.