reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

cześć dziewczyny ;***!!!!!!!!
bandytka i sylka gratuluje zdrowych synków jka ja zazdroszcze ;***!!!!!!

Ja przepraszam ze tylko znów o sobie ale nie mialam kiedy nadrobic ja tez myslalAm ze bede miala swoje szczescie przy sobie wczoraj ale zrezygnowal ;(((

pojechalismy na ip bo skurcze mialam az mnie skrecalo od 16 skurcze o 20.30 wyjechalismy spod domu 0 21 ktg skurcze na 70 procent ladnei sie rozkrecaly i zaczely zanikac polozna mówi ze jednak nie poród , gin zbadala skurcze pomimo ze bolay to nie zrobily wiekszego rozwarcia wiec toprzepowiadajace i mam czekac i wrazie co przyjezdzac na ktg jak by sie tak dzialo i dzis od rana tez mi sie brzych stawaia ale jest spoko czyli maly jaja sobie robi z rodziców ;O a na usg wazy juz 3300 kg duzy chlop ,lekarka mówi ze poród moze byc w kazdej chwili do terminu 17 dni , no i takim sposobem wrocilismy o 23 po do domku ;(

reklama
dzieki ;) no duzy chlopczyk teraz jestem 17 dni przed terminem on wazy 3300 a luske urodzialm 10 dni przed terminem 3700 wiec sie nie dziwie ze dogonil siostre ;) cos czuje ze jak nie urodze za tydzien to maly dobijedo 4 kg ;O

a powiedzcie dziewczyny bandytka urodzila dzis po polnocy czy wczoraj jeszcze?? bo sylka to o 2.40 i nic wiecej nie wiem bo jestem troche wyjeTA z forum ;O

Fifka gratulacje dla miesięczniaka:)

Ania super, że już w domku...

Czy któras w ogóle zamierza czekac do stycznia czy wszystkie w grudniu sie sypią?
:-p:-p

Ja już oficjalnie na wolnym, co prawda L4 dopiero od 7 ale teraz mamy przerwę świąteczną więc w końcu mam czas, żeby nie tylko was czytac ale i coś wyskrobać.

Tak tak ciągle was podczytywałam i byłam na bieżąco...

Co do spania malucha ja nie wyobrazam sobie mieć dziecka w innym pokoju, ale to chyba wynika z mojego lenistwa. Jak się ma łóżeczko obok łózka to chwila moment i dziecie przy cycu i przewinięte czy co tam chce...

Co prawda fakt faktem przy Cypisie mieszkaliśmy w kawalerce więc innej opcji nie było, ale teraz niektórzy się dziwią, że nie robię osobnego pokoiku, choć bym mogła.

Dziewczyny zaciskajce nogi do stycznia, bo bedzie trzeba zmienic nazwę ze styczniówek na grudniówki:cool2:

BLUE niestety te bolesne skurcze to moga tak dlugo meczyc i wprowadzac zamet. Mi to mowili przyjezdzac rodzic, jak skurcze beda co 5 min i przez conajmniej godzine beda trwaly dluzej niz minute. No i oczywiscie, jak wody odejda

A najbardziej mnie wkurza i uslyszalam to juz kilka razy, jak o cos zapytam: to pani drugi porod i pani nie wie.
No szlak mnie wtedy trafia. U mnie porod od poczatku nie byl taki ksiazkowy. Skurcze nie wiadomo jakie, na ktg ich nie bylo a ja z bolu sie zwijalam. Dopiero jak powiedzialam, ze wciaz krwawie to mnie laskawie zbadali i juz zostawili

Blue ja też trochę wyjęta z forum jestem :p jakoś ostatnio czasu nie mogę znaleźć, wchodzę na forum, żeby informacje przekazywać hehe.
ale jak wrócę do domu to w końcu usiądę i nadrobię, bo teraz u rodziców to zawsze coś mnie zajmie..
co do Bandytki to nie mam pojęcia czy dziś czy jeszcze wczoraj urodziła, na liście Fifi wpisała dzisiejszą datę więc chyba w nocy Kajtek się urodził

zaraz małego kładę spać i biorę się za pranie wózka, bo trochę plamek ma

marika mnie tez denerwuje takie podejcie lekarzy ;(((( wczoraj wlasnie rozmawialam z polozna i kazda kobieta jest inna i ma inny poród takie cuda sie dzieja a oni o ksiazkowych mówia ;OO :( szok . ''
ja wczoraj na ktg mialam skurcze co minute i dochodzily do 70 procent bylam cala w skowronkach ze pojde rodzic a tu klops dupa ;(

vinga dzieki ;) :*** wlansie!!!!! ide zobaczyc jak sie przentuje nasza lista styczniowek z grudnia ;D

fifka gratuluje dla syneczka skonczonego miesiaca!!!!!!!!!! kiedy sie pytam to zlecialo ;OOO??? on ma miesiac a moj tłuczy sie w brzuskzu dalej ;O

Ostatnia edycja:
Nisiao spokojnie z tym GBS mojej siostrze w kwietniu nie zdążyli podać i z małym jest oki. Były podejrzenia że niby płuca ale to go zaraziła starsza siostra - z przedszkola przyniosła ... także spokojnie. Wszystko będzie oki :tak:

Anisen heheh to by Ci załatwił mąż ciekawą sobotę z kochaną teściową....moja jutro z Anglii wraca... po prawie 2 msc-ach.. :szok:

Fifka wszystkiego naj naj naj dla Adrianka z okazji skończonego miesiąca :happy2:

blue duży chłopczyk ;-) ciekawe ile moja waży..

BLUE dokladnie wystarczy poczytac relacje z porodow na forach i widac, jak roznie potrafi byc. Widze, ze pewnie z wszystkim tak beda traktowac, ze drugie dziecko i ja juz wszystko wiem. Bzdura. To bylo tak dawno, ze pewnie polowy nie pamietam ;)

reklama
Ba mój J był przekonany że ja sie ucieszę z przyjazdu jego mamy. No dobra jede dzień jej sie zdarzyło nie ustawiać mnie pod siebie ( wigilia ) ale to ie znaczy że nagle zapałałam do niej milością, szczególnie po tekście o zmęczeniu ;)

my w pon a ktg. ciekawe co pokaze bo na pewno przepowiadające mam już często, ale wiem ze to takie straszaki ;)

Do góry