reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej Kochane !!

Inomama - byly prezenty byly !! :):):) hehe mama tez moglaby pisac np. Ksiazke kucharska :)

Brzuszki napełnione widze :) jedne bardziej inne oczami no jaaa te tez naleze do tych oczojadow :)
Zaraz wstajemy sniadanko i moze jakis spacerek tylko trafia mnie bo dzisiaj tez juz +10* uuuughhh chce mroz!! Przyjsc do domu goraca herbatke wypic a nie wychodze z domu z butelka wody w torebce :/

Milegi dnia wszystkim zycze duuuuuuzo relaxxxu :)

reklama
Witam
Tak was czytam to chociaz oczami wyobrazni spedzam te swieta ;)
U nas w tym roku w ogole ich nie bedzie, dla mnie to rybka, najwazniejsza dzidzia. Szkoda mi tylko synka. Po porodzie maz nie bedzie mogl mnie zostawic. Prosilam mame zeby wziela synka na swieta, zeby byl u niej w domu, zeby pojechali do babci. To jakies fochy odstraja, ze ona nic robic nie bedzie, ze do babci czyli tesciowej ona nie pojedzie itp

Wczoraj nachodzilam sie kompletujac do konca wyprawke. Torba oficjalnie spakowana, tak jak do naszego szpitala. Ubranka na wyjscie naszykowane w wersji dla dziewczynki i dla chlopca. Zeby jeszcze te 7 dni wytrzymac do 1 stycznia zeby dzidzia byla z rocznika 2014

Zycze wszystkim Zdrowych i Spokojnych Swiat w gronie rodzinnym. Tylko nie objafajcie sie za duzo, moj lekarz co chwile to powtarzal ;)

hejka świątecznie

Ania trzymaj się kochana wszystko będzie ok - tego Ci serdecznie życzę :)

Wczoraj u nie bardzo miły wigilijny wieczór nie objadłam się, naśmiałam i było baaardzo miło

Gwiazdorek przyszedł ze Śnieżynką - co okazało się zbawienne dla najmłodszych w rodzinie bo dostali prezenty od Śnieżynki, a starsi od Gwiazdora za odśpiewanie kolęd :) Dostałam od m śliczny naszyjnik, no i tak się naśmiałyśmy, bo okazało się że mama i my z siostrami kupiłyśmy sobie identyczne prezenty :) ale jesteśmy zgraną rodzinką :)

Oczywiście wróciliśmy obładowani po uszy, oprócz wymarzonych prezentów chłopaków, które zajęły pół bagażnika dostaliśmy jedzenia od mamusi chyba na cały rok :)

Zasiedzieliśmy się troszkę, ale chciałam pogadać przez skaypa z siostrą i jej rodzinką, która mieszka za granicą i niestety w tym roku nie mogli przyjechać.... :(

W nocy miałam taki twardy brzuchol, że pewnie od tego Maluszek dzisiaj mniej ruchliwy - odpoczywa, a więc nie ruszam się z domu. M z chłopcami pojedzie do swojej rodzinki, a ja poleżę - tam nie ma gdzie się położyć, a więc tak będzie lepiej. Jeszcze troszkę i styczeń i będzie super :)

pilki.jpg

Martusia: gratulacje!
Ania: powodzenia!

Duzo spokoju kobietki!

Załączniki

• pilki.jpg
    pilki.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 49
To ja jiz moge rodzic..jestem gotowa. Zdjecia w zakupowym. Z gory przepraszam za zasmiecanie ape z tel tylko jedno zdjecie na raz moge wsadzic. Prosze o polaczenie postow.

Czesc obzartuchy ;) Przyszłam się pochwalić, ze mi się brzuch dzisiaj obniżył. Myślałam, ze to oznacza ok.2 tygodni do porodu ale czytam teraz, ze 2-4... Negocjuje wlasnie z synem, zeby to jednak były 2 tygodnie :D

KATHERINE w poprzedniej ciazy wlasnie od czasu obnizenia sie brzuszka do porodu minely 2 dni.
Teraz mi sie obnizyl ale mam nadzieje ze jeszcze do stycznia dociagne

Ja tez w dwupaku i tylko odliczam dni do 1 stycznia:-)
Ale zmęczona dziś jestem...goście, hałas,itd. Aż musialam sobie drzemkę popołudniowa zrobić:-)

reklama
Do góry