reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
sorki, że nie odpisuję na poprzednie posty ale się okropnie czuję. w południe zwróciłam wszystko co zjadłam na śniadanie. tak się okropnie przy tym czułam, że myślałam, że zaraz zemdleję. już nie wymiotuję ale za to druga strona się odezwała, do tego jakieś pojedyncze skurcze. chodzę jak zombi bo tak okropnie mi. boję się, że to organizm chciał się oczyścić przed porodem, mam nadzieję że nie. zajrzę wieczorkiem

Ińomama - no ślicznie moje kongratulejszyns ;) Super. Ten plakat i podziwiam Kajtusia co o Pl godzine mowisz ?? :szok:SZACUN!!!!!
a w Brukseli fakt było pozno bo jakos przed 2 w nocy ale normalnie korki jak u nas o 15 :szok: I wszedzie ciemno arabsko az sie moj w pracy pytal o co tam chodzi ?? To mowili ze do marokancow Bruksela nalezy... No ani jednego miejsca do zaparkowania.... Ludzi na schodka przy barach no multum aaaaa i prostytutki dziwki sie znaczy na kazdym rogu :):) najbardzoej to mi sie podobaly te tuuuuuuuuuunele dluuuuuuuuugie aaaaa apropo nie to nie byl weekend to bylo w srodk tygodnia no dygalam sie tych ludzi skacza pijaniutcy moze w dzien bym byla mniej orzerazona hehe ;)

Vinguś - odpoczywaj wymeczona jestes napewno :(

A ja sie ogarnelam ze bagaznik pelen siatek czeka na Rycerza mego ... Sare stracilam doszczetnie a najwazniejszego ryby i sledzi nie kupilam cóż ..... Ale np dzisiaj chce wyjsc rano z klatk schodoweji wyciagam klucz wkladam do zamka przekrecam i chce wyjsc !!!!! I nie moge !!!!! Pozostawie to bez komentarza bo jeszcze sie nie spotkalam zeby sie klatke na klucz zamkalo od srodka ale no cóż.... :)
jenyyyyy wlaczyl mi se tryb pisania a chce was oszczedzic ide robic farsz :)

Własnie przeżyłam szok !!! Okazało sie ze w Almie są tańsze pieluszki premium niz w innych sklepach w NT !
A moze któraś widziała gdzieś promocje na premium care ? W poniedziałek po ktg ( jak mnie wypuszczą ) mamy chwilke na objechanie tesco? Carefour ? czy inny market ? Kto wie, widział ;)

Vinguś dzięki., to na bank tam chłopa wyciągnę ;) U mnie najtaniej w almie za 46 zł a w markecie obok mnie 52 zł . Może do poniedziałku jeszcze będą :)

Jakby miała normalną teściową to bym poprosiła żeby mi kupiła ze dwie paczki 1 i ze dwie 2. Ale nie chcę jej już o nic prosić.
szczególnie ze własnie mnie wku****
Jedziemy w poniedziałek na ktg, Wyjazd o 7. 30 rano z domu. Zatem do dzieci przychodzi niania. A ona mi ze po co nianię skoro mozemy dzieci zabrać ze sobą i jej zawieźć. No tak ,tylko ze ona mieszka w zupełnie innej częsci Krakowa. dojazd do niej z malcami - godzina w plecy, Ktg mam umówione na konkretną godzinę, muszę być na czas. Zatem o godzinę trzeba wcześniej by bylo jechać. Potem kolejna godzina na odebranie dzieci a i tak mąz po powrocie do roboty idzie bo ma prace do skończenia ( jak nie skończy ktos będzie bez zębów w święta )
No i ona tekst : to ja nie zobaczę dzieci w święta ! co wy sobie myslicie.

Znowu wraca z tym samym. Jeszcze do niej nie dotarło !

No nic sobie nie myśle. Po prostu, chce zobaczyć dzieci w świeta taka sama droga od nas do nich jak od nich do nas ;) Tak samo mają auto ;) tylko że ona nie musi sie pakować , szykować, wsiada jedzie. A ja jak raz zabrałam tylko 2 bodziaki Kubie to jednego zalał piciem , drugiego przesikał ;)

reklama
Do góry