reklama
P
Pustiszi
Gość
Bandytka - odpoczywaj !!
I ja zadnych akcji porodowych od 22 do 6 nie chce... Porozmawiam wytlumacze malemu ze miłoby bylo
Dziewczyny wyszorowac plynem te butelki smoczki ?? Czy odrazu gotować ?? Glupie pytanie wiem wiem...
I ja zadnych akcji porodowych od 22 do 6 nie chce... Porozmawiam wytlumacze malemu ze miłoby bylo
Dziewczyny wyszorowac plynem te butelki smoczki ?? Czy odrazu gotować ?? Glupie pytanie wiem wiem...
anbas
Mamusia Kubusia
Pustiszi - ja zawsze mylam w cieplej wodzie z plynem potem dokladnie plukalam I dopiero wyparzalam
Z tym ze ze smoczkami (takimi zwyklymi nie od butelek) to musisz uwazac zeby ci wody nie naciagnely do srodka bo ciezko sie jej pozbyc calkowicie. Wiec smoczkow bym plyynem nie myla...
Z tym ze ze smoczkami (takimi zwyklymi nie od butelek) to musisz uwazac zeby ci wody nie naciagnely do srodka bo ciezko sie jej pozbyc calkowicie. Wiec smoczkow bym plyynem nie myla...
P
Pustiszi
Gość
O i tu juz bym tak zrobila bo wszystko namoczylam i chcialam plynem traktowac :/ dziekujeWiec smoczkow bym plyynem nie myla...
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
ja smoczki gotowałam ok 10 min w wodzie - wrzątku, trochę wody się dostało, ale położyłam na ręczniku papierowym i wody nie ma...
Bandytka - ja 2 w nocy jechałam ze skurczami - dla mnie to lepiej - bez korków no i na izbie przyjęć też spokojnie, bez przyjęć i kolejek, a zanim się rozkręciłam to i tak było rano - czytaj południe przy średniaczku, a wieczorem przy pierwszym....
Bandytka - ja 2 w nocy jechałam ze skurczami - dla mnie to lepiej - bez korków no i na izbie przyjęć też spokojnie, bez przyjęć i kolejek, a zanim się rozkręciłam to i tak było rano - czytaj południe przy średniaczku, a wieczorem przy pierwszym....
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Bandyta życzę ci porodu w dzień :-) Ja mam dwuch chłopaków "nocnych" bo jeden urodził się o 1.50 a drugi o 12.50
martusia1977
Aktywna w BB
Bandytko----- też bym chciała w dzień, więcej lekarzy , położnych tak jakoś bezpieczniej , a w nocy to ja wyspać się muszę
Ja od 2 tygodni nie biorę magnezu ani nospy, i kurcze kompletnie nic , skurcze mam jak miałam czasami nawet bardzo mocne , ale po godzinie wszystko przechodzi
Ja chcę już rodzić , najlepiej zaraz natychmiast, a ten mały uparciuch kompletnie nic nie słucha.
Ja od 2 tygodni nie biorę magnezu ani nospy, i kurcze kompletnie nic , skurcze mam jak miałam czasami nawet bardzo mocne , ale po godzinie wszystko przechodzi
Ja chcę już rodzić , najlepiej zaraz natychmiast, a ten mały uparciuch kompletnie nic nie słucha.
Fifka ja dzwonilam do koleżanki ona miała wczesniaka urodzony w 33 tyg tylko ze leżał w szpitalu miesiąc wychodząc ważył 2030 ( jak sie urodził 1620 ) teraz ma 3 latka i jest zdrowy . No wiec pytałam o karmienie bo wiem ze do 2 roku pierś tylko ( cycowy synek ) i Ania mi mówi przez pierwsze 2 tyg w domu jadł nawet częściej niż 2 godz a w nocy co 2,5 do 3 potem nagle mu sie przedstawiło i w dzien jadł co 3 czasami 4 a noc przesypial nawet 12 godz !!! Konsultowala to z lekarzem i powiedział ze jesli będzie przybieral na wadze tak jak mu normę wyznaczono to w nocy moze spokojnie spać . Pomogło to nie jedzenie w nocy tez na jego kolki bo wtedy kiedy jadł i w dzien i w nocy kolki miał okropne a kiedy w nocy brzuszek odpoczywał od jedzenia kolek nie miał prawie wcale czasem lekkie gazy !!!!
Bandytko Twoja macica ćwiczy i czas najwyższy skoro wcześniej nic sie nie działo mogą to być tylko skurcze braxstona ale jak boli brzuszek na dole to moze juz ostrzejsze przygotowania i
ja osobiście tez wolała bym w nocy jakoś mniejsze zamieszanie wedłóg mnie no i zawsze ktos w domu a w dzien to chyba bede musiała pogotowie wezwać !!! Wszyscy w pracy zastanawiam sie tez czy w przypadku wezwania pogotowia zabiorą moje torby do szpitala ???? Czy ktos będzie musiał mi przynieść ???
Bandytko Twoja macica ćwiczy i czas najwyższy skoro wcześniej nic sie nie działo mogą to być tylko skurcze braxstona ale jak boli brzuszek na dole to moze juz ostrzejsze przygotowania i
ja osobiście tez wolała bym w nocy jakoś mniejsze zamieszanie wedłóg mnie no i zawsze ktos w domu a w dzien to chyba bede musiała pogotowie wezwać !!! Wszyscy w pracy zastanawiam sie tez czy w przypadku wezwania pogotowia zabiorą moje torby do szpitala ???? Czy ktos będzie musiał mi przynieść ???
reklama
Marika30708
Fan(ka)
Mi jeden lekarz mowil, ze 80% porodow zaczyna sie w nocy
FIFKA ja wczesniaka nie mialam, ale synek mial problemy z zoltaczka. Tak do miesiaca musialam jarmic go z zegarkiem w reku co 2 godz. Na noc nastawialam budzik. On w nocy nie chcial tak czesto jesc i nie mogl sie wybudzic. Dla mnie mowili, ze 4 godz w nocy bez jedzenia to za duzo
FIFKA ja wczesniaka nie mialam, ale synek mial problemy z zoltaczka. Tak do miesiaca musialam jarmic go z zegarkiem w reku co 2 godz. Na noc nastawialam budzik. On w nocy nie chcial tak czesto jesc i nie mogl sie wybudzic. Dla mnie mowili, ze 4 godz w nocy bez jedzenia to za duzo