Oj jak wody odchodzą podczas "codziennych spraw" to ma się właśnie takie uczucie że robi się "niekontrolowane siku"
Mi w obu ciążach nie chlusnęły wszystkie jak w filmach tylko się lały ciurkiem. Lekko chlustały przy napinaniu brzucha ale miałam poczucie że tych wód jest tam BARDZO duzo bo lały się i lały...
Akuku ty weź mnie nie strasz... Jak te skurcze? Jedziesz na Ip? Ty uważaj bo sama mówiłaś ze porod z drugim nie bolał tak mocno...
Inomama ja to niby wiem... nie urodziłam przez skurcze tylko wody mi odeszły a przecież niby sama sobie pęcherza nie przebiłam.... ale jednak gdzieś myśli są rózne...
Co do twoich szwów to patrzę ze ty możesz być następna
Ale ci ginekolog psikusa zrobił... ale to dobrze skoro już tam rozwarcie jest...
Milusia Magsus dzięki bardzo! Też mi się wydaje że jak na wadzę będzie ładnie przybierał to nie mam co sobie truć głowy... jutro sprawdzę wagę i zadzwonie dla pewności do mojej położnej i powiem jak sprawa stoi z wagą i co mam z tym robić...
Marika takie właśnie zalecenia dają w szpitalu dla wszystkich - przynajmniej w PSK... karmić nie rzadziej co 3 godziny i nie ważne czy to wcześniak czy dziecko urodzone ponad 4 kg rodzonego po terminie - przykład koleżanki z łóżka obok... Ja wiem ze dziecka donoszonego nie trzeba budzić o ile dobrze na wadzę przybiera tylko tu jest wlaśnie pytanie co z dzieckiem z niską wagą urodzeniową... :-( dzięki za odpowiedź. Jutro zadzwonie do położnej i zapytam po ważeniu.
Dzisiaj zęba leczyłam...
KOCHANE MOJA DENTYSTKA MOWI ZE LECZENIE KANAŁOWE JEST NIE TYLKO REFUNDOWANE PODCZAS CIĄŻY ALE TAKŻE I W POŁOGU! Tak więc jeśli któraś ma ząbki do zrobienia to po ciąży droga wolna! Mi właśnie jednego robi teraz bo jeszcze okresu połogu nie skończyłam!
Ide jeść... dopiero mi znieczulenie ktore dostałam o 16 przechodzi... a głodna jestem jak wilk...