reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

FIFKA bo ja to po dzisiejszej wizycie sie podlamalam. A jak mam juz rodzic to na pewno nie w mojej rzezni.
Ale czas leci, Adrianek juz ma 2 tyg a zdaje sie ze niedawno rodzilas. Czas leci, jak szalony
Zdjecie przeslodkie

reklama
Fifka śliczne te Twoje maluszki, a Adrianek wcale maleńki się nie wydaje, a ta czupryna, słodziutko:-D

milusia no coraz większe się robimy... miłego spotkania ;-)

Bandytka oj Ty już tak daleko, że te skurcze mogą rzeczywiście z dnia na dzień być coraz boleśniejsze, ale wierzę, że urodzisz wtedy kiedy chcesz :-Da z mamą to ja zawsze mówię, 'że rodziny się nie wybiera, rodzinę się ma' dlatego rozumiem, że pomimo tego jaka mama jest chcesz z nią spędzić święta, tym bardziej, że to pierwsza gwiazda, że może się czuć samotna...no takie pieniążki na czarne godzinę zawsze się przydają, ja też czasem coś uchowam :zawstydzona/y:, jedyne dobrze, że dla maluszka wszystko co potrzebne i do szpitala już mam, więc o to nie muszę się denerwować. Przez ten ZUS przerwała nam się ciągłość, nie pamiętam, żeby kiedyś tak nam się stało.

marika współczuję Ci tej sytuacji, że w sumie nie wiesz na czym stoisz , a tu chodzi o zdrowie Twoje i maluszka...

Mam taki kocyk :)) zielony nawet ze ślimakiem na górze :))
DSC02723.jpgTo moja Kinia w nim :))

Fifka Cudne maluchy. A a Adriaka skie nie mogę napatrzeć. Slodziak.
U nas na kolkę pomagało noszenie i tulenie do swojego brzucha

Marika współczuje.

Załączniki

• DSC02723.jpg
    DSC02723.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 58
Marika to rzeczywiscie masakra, omdlenia miedzy skurczami, tylko moge sobie wyobrazic, ze lekko nie bylo a wrecz potwornie ciezko,podziwiam Cie na prawde:tak:
Dziewczyny jak slowo daje czuje sie jak slon a dzisiaj musze odebrac "meza" z imprezy gwiazdkowej, ktora maja w pracy i z doswiadczenia wiem, ze przed 1 w nocy napewno to nie bedzie, bede musiala zapakowac dzieci do samochodu, dzieci oczywiscie na spiaco wyprowadzic i jechac 40 minut masakra, to chyba najciezszy dzien w roku. a juz jestem tak mega zmeczona,ze chyba poloze sie spac, i mam nadzieje, ze mnie jego tel. obudzi bo nie wytrzymam do tej godziny na bank. moglby wrocic pociagiem, ale i tak musialabym odebrac go ze stacji wiec jak ma stac i czekac 2 godz. na nocny pociag to juz wole pojechac po niego.nie chce zeby musial sie wloczyc po miescie w nocy po dosc duzej dawce procentow (to chyba jedyny dzien w roku kiedy sobie wypije). w przyszlym roku bedzie jeszcze weselej bo bede musiala pakowac cala trojeczke do samochodu i miejsc w samochodzie brak, bo dzis jeden kolega jeszcze sie zmiesci;-)
aj chyba przed jazda sobie mocna kawe zrobie. z drugiej strony to i tak w nocy nie moge spac wiec bez roznicy

dziewczyny od dwóch godzin mam skurcze, są coraz mocniejsze, jak nie przejdą to jadę na szpital. boziu ale czuję, że to jeszcze nie to, więc mam nadzieję, że jednak się wyciszą

Synek dzis na noc u babci. Jutro jedziemy do Bialego bo zauwazylismy ze rama w wozku jest krzywa i bedziemy wymieniac. Nam zajechac tez na KTG w tej klinice
Dzis mielismy sypialnie posprzatac. M siedzial i ruszyl sie o godz 19. A ja juz wtedy padam. Ledwo chodze przez ta kosc ogonowa. Troche cos zrobie, skurcze lapia az ciezko dychac i czerwona sie robie.
W takim tempie to nigdy dom do ładu nie dojdzie. Zawsze wszystko ja robie, teraz nie dam rady
TAMTUSIA postanowilam jeszcze o tym wszystkim nie myslec i sie nie zadreczac
ANISEN fajny ten kocyk
JUSTYNAJ jakos urodzic musialam. Na koniec malego wydusili a mnie rozerwalo. Wole omijac nasza rzeznie szerokim lukiem.
Ja tez juz jestem bardzo zmeczona. Jeszcze te skurcze. Sprzatanie i ta kosc ogonowa. Nie mozna normalnie funocjonowac
A nie moze ktos twojego meza podwiezc?
VINGA trzymaj sie, oby ustaly. Kurcze ja tez mam czesto ale nie zwracam na nie uwagi. Moze tez bede obliczac.
Trzymam kciuki, zeby ci to przeszlo

reklama
Fifka śliczne masz dzieciaczki :)
Anisen Słodko Twoja Kinia wygląda :)
yoanna82http://allegro.pl/kocyk-do-fotelika-samochodowego-milutki-nowosc-i3784165825.html
Vinga trzymamy kciuki żeby skurcze się wyciszyły będzie dobrze :)

Do góry