reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku a wlasnie mialam pisac czy to tylko ja tak mam czy moze ktos ma podobnie. z kolei ja poszlam spac o 23 a o 4 juz byla pobudka na dobre. odtad nie spie i nie wiem co ze soba zrobic bo jestem mega zmeczona,a dzis impreza gwiazdkowa u mnie w pracy i nie moge sobie pozwolic,by sobie drzemac.zaraz budze corke do szkoly, potem musimy zrobic przeglad samochodu, a pozniej wysylam jeszcze prezenty za granice no i potem musze 2 i pol godz.wysiedziec na tej imprezie.ciekawe kiedy sobie ciuszki dla malenstwa poprasuje...gdyby sie chociaz czlowiek mogl normalnie wyspac:eek:
Nic, Milego Dzionka dziewczyny,wypoczywajcie sobie:-)

reklama
Justynaj , ja sie juz po 23 obudzilam wyspana ale jakos na sile zasnelam..ale od 3.30 juz nie spie i sie wkurzam..ahh no nic... znowu wieczorem padne szybciej, ba mi siebteraz juz spac chce a nie ma sensu sie klasc bo za godzine dzieci wstana...
Wykompalam sie juz i pije herbatke i czekam az ktos wstanie, bede mogla zaczac cos robic, bo tak to nie chce halasowac i budzic... najchetniej bym poprasowala te kilka ciuchow z wczorajszego prania, ale mam deske schowana ehh.
Musze cos zjesc bo zaczyna mna trzasc heh.
Ja przed ciaza tak mialam ze jak nie zjadd0lam slodkiego to mna trzeslo...az sie badalam na cukrzyce ale nic mi nie jest i teraz znowu mna trzesie od srodka... w koncu od 2 godzin nie spie, a normalnie jadlaym sniadanko..

Czesc
Melduję się i os 4 30 drugi dzien nie spię.Mąz pojechal do pracy a ja palę w kominku rozwiesilam pranie i idę zaraz się szykować .Dzisiaj wizyta ,pobieranie wymazow,bez USG ,pozniej dentysta a na 1 do pracy i konczę o 20 30.Juz jestem zmęczona:no:

Cze Wszystkim!
Przytulam niewyspane ;)
Ja znów problemy z bólem głowy - to od ciśnienia. Wzięłam paracetamol i trochę jakby lepiej.
Śniło mi się, że w szpitalu byłam na porodówce :) obym to ja nie stanęła na podium ;)
Miłego dnia Wam życzę!

witam kobietki...

Ja tez chodze dzis do tylu...;/ Chociaz spalam w miare ok...ale juz drugi dzien wstaje z takimi mdlosciami I bolem glowy ze az mi sie odechciewa..:(
Nie wiem o co chodzi :( Czy to jest normalne zeby na tym etapie miec jakies mdlosci jeszcze? I to w dodatku kiedy na poczaatku wcale ich nie mialam? Zaczynam sie stresowac czy to przypadkiem sie nie przyplatalo jakies paskudztwo po tej jelitowce od Kuby :(
Jezu jak mi zleeeeee.....bleeeeee
Poza tym z zatok ciagle splywa po gardle ughhhh co tez nie sprawia ze czuje sie lepiej. Ciagle smarkam a przy tym napinam brzuch...Zeby sie nie okazalo ze to ja stane na pudle...;/ 37 tydz koncze w niedziele....

Witam dziewczyny.
Codziennie was podczytuje z telefonu, jestem zmęczona i nie dam rady już pisać, ale jestem na bieżąco ;-).
U nas wielkie leniwe sprzątanie po remoncie. Ciężko idzie w 9 miesiącu ciąży. Ale mam za sobą nawet umycie 2 okien. Kość ogonowa w lewej nodze boli jak ch****a. Chodzę, jak połamana. Skurcze zaczęły być lekko bolesne, coś jak ból miesiączkowy. Czy dotrwam do stycznia
Mama pierze mi dzidziusiowe ciuszki. Wiecie ile jak tego mam, szok. Po synku i siostra dała po córeczce. Dobrze, ze za bardzo nic nie kupowałam. Czekam na półki do szafy i wtedy zabiorę wszystko do domu i zacznę przygotowania.
Torbę mam już częściowo spakowaną. Spakuję jedną, tak jak do kliniki, a drugą tak jak do szpitala w razie czego

cześć dziewczyny

byłam dzisiaj pobrać krew i przy okazji zabralam męza ktory panicznie boi sie oddawac krew i ze zdenerwowania byl caly czerowny i az pielegniarka sie smiala ze sie boi ze jej zaraz ucieknie. ja zrobilam badania przeciewko cholestazie i boreliozie(pamietacie ok 2 miesiace temu mialam kleszcza, a przeczytalam ze swedzenie skory to tez oznaka boreliozy). jutro bede miala wyniki. bardzo sie boje. oby uchronic sie od tego dziadostwa

reklama
cze!

ja pitolę z tym plakatem, też nienawidzę, Bluelovi, takich zadań! Prace dla dzieci powinny być takie, by dzieci same potrafiły je zrobić! a nie do cholery, ze rodzice ślęczą i jeszcze rywalizują! I tak się wychowuje wygodnickie pokolenie! A potem zdziwko czy to w gim czy to w licku...że jedynki od góry do dołu stawiałam za prace, które na stówę dzieciowe nie były, tylko rodziców, dziadków czy jeszcze kogoś!

Ania - czytam "Jeźdźca miedzianego" - pragniesz pożyczyc?:)

Dona - dzięki bardzo! jedzenie polskie też może być? myślałam też, żeby Zdzisiowaty zrobił quiz w klasie, kto poprawnie przeczyta "w Szczebrzeszynie chrząsz brzmi w trzcinie". Trzymam kciuki za wyniki Twe!

Cleopatra - właśnie tak byłoby najładniej i najwygodniej, ale ja pragnę,zeby Kajcik coś zrobił, a raczej więcej niż mniej, bo kurde, ja już skończyłam szkołę!!!!!:)

JUstynaj - o właśnie! o legendach też niech opowie! dzięks! już ja widzę, jak On to na franca przetłumaczy, hehehehe

Delewarre - nie mam pojęcia co to za kolki są! a pokaż się w nowych włosach!

Siva - witaj w gronie! ja też z bólem głowy, ale u mnie to chyba zatoki...

Anbas - biedactwo! a co na te zatoki bierzesz? nic nie pomaga?

kurcze tak piszemy o tym podium, aż myślę, ze nagrody może są jakie przewidziane?:) oprócz Bandyty, to chyba w miarę bezpiecznie byłoby rodzić się dzieciom po sterydom, bo one przyspieszają rozwoj calościowy, nie tylko płuc - ale wole nie sprawdzać:)

Marika - dasz radę! a okna sobie odpuść - zdecydowanie!

Do góry