reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Witam i u mnie noc kiepska skurcze nad ranem bolesne bardziej jak na okres brzuch mnie bolał :( Julia tez źle spała budziła sie w nocy kilka razy i tatusia wolała tęsknię za nim bardzo !!!! Zreszta ja tez :)

moj R to musi naprawde chory być zeby do lekarza jechać a krew to niewiem kiedy badał !!!

reklama
inomama - no wlasnie juz nic nie biore...Jak mialam to ostre zapalenie zatok z goraczka polaczone z zapaleniem krtani itd. To musialam wziasc antybiotyk (znow :() no ale nie bylo rady. I po tym mi odpuscila goravczka, krtan itd...Ale z zatokami to ja mam cale zycie problem I te gluty to naokraglo mam niestety (sorry za opisy) Chgyba musialabym operacje sobie zrobic bo inaczej tego nie widze. W normalnym trybie to bym popijala jeszcze syrop wykrztusny - bo one rozrzedzaja wydzieline wszedzie - nie tylko w oskrzelach I plucach. Wiec to by bardzo ulatwilo odetkanie tych zatok. I tak zawsze robie kiedy sie zaczynaja problem. Ale teraz niestety nie mozna :( Wiec musze czkac az Emma opusci brzuszek.
Czekam tez na paczke od mamy, bo sa ziolowe tabletki na zatoki w polsce ktore mozna brac w czasie ciazy I karmienia I wlasnie te lekarze zapisuja ciezarnym w polsce...Nazywaja sie Sinupret I maja wlasnie rozrzedzac wydzieline...Tylko je trzeba brac jakis czas. Nie pamietam dokladnie ale ze 3-4 tyg chyba... I tym tez bede probowala sie podleczyc. Bo wszystkie inne metody lacznie z parowkami, plukaniem zatok itd. u mnie poprostu nie dzialaja :(

czesc , witam stycznioweczki:-)
Ja nadal biwakuje w szpitalu, wynikow kwasow jeszcze nie mam, moze beda w ieczorem, moze jutro.
W poniedzialek mam miec znow ALT i ASt powtarzane, powinnam wyjsc w przyszlym tygodniu. No i w 37 tc rozwiazanie, nie moge sie doczekac maluszka. Wczoraj mialam usg , znow go widzialam, kosiany..
Musze pic duzo wody, bo mam wod plodowych na granicy normy.

Dawid chodzi do szkoly , ale juz jest przeziebiony jest. Jakos sobie radza chlopaki.

A jak dziewczyny ,ktore maja termin na grudzien , wiadomo cos?

witam kochane :) ale synuś dał mi dziś pospać, do 9.30 :tak: ulitował się nad matką biedną, za to teraz już wrzeszczy

Sylka na razie żadna nie szykuje się do porodu, z grudniowych też nie ;)

No to ja przybijam 5 nieśpiochom tzn. Dopiero wstalam ale w nocy tylko od 2 do 4 i przez te dwie godziny nie wiedzialam za co lapac za lydki czy za brzuch skurczy noc ://///// i po 7 na sile sie polozylam zeby mi serce nie walilo w dzien...

Kurde myslalam ze mam jeszcze mg z pl ale mam tylko aspargin ale to nic on mi tez na serce pomagal przed ciaza to wybiore i trzeba po recepte isc..,.

Generalnie wieczorem wyłam rano jak moj poszedl do pracy wyłam ... Juz wyluzowalam bo za wczesnie se martwic tsunami nadejdzie w nowym roku ....

Pisze tego posta juz pol godziny jestem dzis do dooooooopy ale przynajmniej do czegos ....

Aaaa Anbas - u mnie sinupret cuda dzialal mam nadzieje ze pomoze !!!!&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie ciężaróweczki. Od pewnego czasu Was podczytuje, a jakoś nie złożyło się, żeby napisać :) Mam termin na 11 stycznia. Mogę się przyłączyć do dyskusji? :)

Oj babeczki!:-) wspolczuje z tym snem. Ja dziś do 11 spalam,ale mąż mnie telefonem obudził:-) ostatnio dobrze sypiam,nawet na siusiu nie muszę wstawać przed 5 :-)
Zabieram sie do robienia sałatki na siedząco, bo mąż dziś imieniny ma:-)

reklama
heheh o tym samym vinga wlasnie przed chwila myslalam :) I mam takie wrazenie ze jak juz jeden sie zacznie to potem nie nadazuymy pisac postow gratulacyjnych :) Beda sie sypac jeden za drugim :)

Do góry