reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dzięki Vinga za informację i pomoc z suwaczkiem:)
Tak się zastanawiam z tym wymazem ale widać co lekarz to inna praktyka, ciekawi mnie jeszcze ile ta "przyjemność" będzie mnie kosztowała:)

W czwartek mam wizytę u lekarza i mam mieć wymaz na paciorkowca z pochwy i odbytu, czy któraś z was miała takie badanie? Z córką nie miałam i się zastanawiam na czym to polega...

Witaj ja miałam robione z pochwy i z odbytu , trwa to 10 sekund , maźnie patyczkiem w pochwie potem drugim w odbycie i skończone.

Byłam dzisiaj na USG , synuś waży 4,260 , według pomiarów to już 41 tc ha ha :-), ciekawe co na to powie moja lekarka w czwartek

Martusia jesteś pewna że ponad 4kg? Może coś źle pomierzyli na tym sprzęcie?

No Jeśli faktycznie tyle to maluszek olbrzymi będzie.Pytanie czy nie skierują cię przez to na cc?

Porypało mi się we łbie totalnie. Ni z tego ni z owego zaczęłam z lodówki wyrzucać co niepotrzebne, półki myć, szorować, słoiki poukładałam do wyniesienia do piwnicy bo mi tu przeszkadzają a dopiero w "sezonie owocowym" znów będą w użyciu.
Generalnie zrobiłam sobie sajgon o 0:00 w nocy, gdzie jutro z rana musimy do Bytomia wyjechać - gratuluję sobie pomysłowości.

Ja dziękuję za taki "syndrom wicia gniazdka".

Miejski Bandyta witaj w klubie bezsennych nocek, tylko ty to masz energie, a ja siedze przed kompem i kupuje prezenty, a konto coraz chudsze;-) Polozylam sie dzis o 21 spac bo bylam zmeczona,caly dzien sprzatalam. i co godzina 00 a ja juz sie wyspalam! ciekawe kiedy uda mi sie zasnac.Nie moge sobie dobrac odpowiedniej pozycji,poza tym zgaga i spuchniete nogi.Ratunkuuuu!Niech juz bedzie styczen bo zwariuje.Juz sama nie wiem czy lepszy poczatek ciazy z mdlosciami i przespanymi nockami czy to co teraz....generalnie jest masakra u mnie i wlasnie musialam sie Wam z tego zwierzyc:szok:

Grudnióweczka, będzie dobrze, zobaczysz. Trzymaj się dzielnie

Myślałam, że na 1000 się złapię i przegapiłam ;-) Wczoraj połaziłam po sklepach i w sumie nic nie kupiłam, no oprócz ryb :) Ja już taka niemrawa jestem, ze hej. Mam wrażenie, że Ł by wolał, żebym my listę zakupów zrobiła i siedziała w domu. Ale muszę od czasu do czasu przecież wyjść, bo zwariuję ;-)

Vinga, współczuję sytuacji, wściekłabym się jak nie wiem. Ja co prawda z teściami nie mieszkam i teściowa raczej mnie nie odwiedza, ale teść bywa tzn. raczej wpada przelotem i też sobie tak właśnie właził do domu jak do siebie, tylko że jeszcze w drzwiach się darł - "Jest tu kto?!" No jak drzwi otwarte, to raczej jest :confused2: I tłumaczyłam, nie wchodź tak, bo psy czasem biegają luzem, przy ogrodzeniu jest mega dzwonek .... Ale on to bohater przecież i nie słuchał... No i któregoś pięknego dnia znowu wlazł i labrador go ugryzł. A ostrzegałam :tak: Ale skubaniec uparty jest, dzwonkiem dalej nie zadzwoni tylko podjeżdża samochodem pod okno i trąbi :confused2:

He, he magsus, teściowa to na bezczelnego :-D, nie wiem co bym zrobiła jak by mi ktoś tak wlazł :-D

Fifka, my też tęsknimy :tak:

Witaj rainbow :-)

martusia, łaaaa, no to kawał chłopa :-)

Ja też mam nóżki jak baleronki. I znowu wymiotowałam w nocy :-(to po paluszkach, bo chrupałam sobie do filmu. Ale za to później spałam sobie do rana :tak: No tak, ominęło mnie na początku ciąży za to teraz musi pomęczyć ..

reklama
Ja wlaczylam dzisiaj tryb oszczedzania niedobrze mi od rana w kiszkach piecze dzienie i zoladku moj sie szykuje do pracy ja wrocilam na lozko i jak pojdzie hyba strzele sobie druga rundke noc przerywana tylko przy zmianie boku jezuniu! Jezuniu! Tak mi strzelalo w spojeniu bleee :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry