reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Grudnióweczka na pewno wszystko będzie dobrze i tak czy tak zostaniesz Stycznióweczką:tak:

Bandytka hihi mam to samo zdanie - wystarczy że brudne gary znikną ze zlewu a już jakoś tak lepiej;-) Ale postanowiłam że muszę się nauczyć sprzątać na bieżąco nawet pojedyncze drobiazgi, co by się niepotrzebnie nie męczyć a jak się już trochę skumuluje bo ja już na dzień dobry mam dość... A tak po jednej-dwie rzeczy i może jakoś dam radę:)

Uf... dzieciarnia śpi... znaczy nie... Konrad śpi a Adrian zaraz będzie głodny... :confused2:

Boże jak ja za wami tęsknie... :-( staram się was nadrabiać ale jak już zasiądę do komputera to mam za mało czasu żeby szukać co której miałam odpisać a sama nie pamiętam... mam nadzieję że mi wybaczycie... ale zajmowanie się dwójką maluchów - niespełna 2 latkiem i noworodkiem gdzie jestem z nimi sama jest dość zajmujące... :sorry: choć cieszę się że Starszy nie wykazuję zazdrości a wręcz sam mnie prowadzi za ręke do sypialni jak słyszy że Adrian marudzi :-) pilnuję o bo to jego dzidzia!

Dzisiaj ważyłam Adriana i ładnie przybiera! Ma ponad 2.5kg a więc przekroczył wagę urodzeniowa! Jutro mijają dwa tygodnie jak pojechałam rodzić... ale ten czas zasuwa... chciałabym tym noworodkowym okresem cieszyć się jak najdłużej, bo widzę po Konradzie jak to szybko mija...

Kochane współczuję wam tych wszytkich dolegliwości! Już naprawdę niedużo zostało! Część z was jest już praktycznie w terminie! Dacię radę!!!

Vinga
tobie współczuję bo choć mieszkam z teściami obok miałam to samo... teściowa też raz wlazła jak się właśnie z mężem bzykałam... ale się w końcu nauczyli po 3 latach...

Trzymam też kciuki za dziewczyny w szpitalach (grudnióweczka!!!) i za kolejne wizyty które cały czas śledzę! - Swoją drogą śmiesznie jest patrzeć na Adriana wiedząc że tak własnie wyglądają wasze dzieci tyle że są jeszcze w brzuchach! :-D przecież one się zachowują dokładnie tak jak mój mały tyle że on jest na zewnątrz! :-)

Ostatnia edycja:
Ja chciałam przeprosić za to zamieszanie z tym maciezyńskim to ja namącilam żle przeczytałam w jakim przypadku trzeba zgłosić wcześniej a moja kadrowa nie wyprowadziła mnie z błędu tylko dała papiery !!! Takze bije sie w pierś moja wina :baffled:Miałam wcześniej zrobić ten rachunek sumienia ale nie mogłam dodać postu cos mi sie net pieprzy :)

vinga znam ten ból u mnie tylko mama puka i nie wejdzie póki nie usłyszy proszę a ojciec sie nauczył jak nadszedł nas na bara bara :-)Kurede to było późnym wieczorem światła pogaszone drzwi pozamykane a on za klamke i wchodzi no szlak teraz sie śmieje z tego ale wtedy mi nie było do śmiechu a jemu tym bardziej bo takich dostał krótkich i długich ze z miesiąc sie nie odzywał!!! U teściów jak mieszkaliśmy to samo było a nawet gorzej zepsólo sie zamknięcie w łazience ide sie kąpać i informuje ze zajęte będzie siedzę juz w wanie myje głowę a teściowa bez pukania wchodzi i na kiblu siada bo jej sie siusiu chce i nie wytrzyma !!! No ale sa ludzie i taborety :)

grudnióweczka &&&&&&&& będzie dobrze !!!!!

powiedziałam P że mnie to wkurza, obiecał pogadać z teściami. my mieszkamy tak jakby w dwóch oddzielnych mieszkaniach, wszystko mamy oddzielnie - kuchnie, pokoje, łazienkę - oni na górze a my na dole ale i tak łażą jak chcą :no:

Milusia ja dopiero po porodzie zaczęłam pić herbatki laktacyjne
Grudnióweczka trzymaj się kochana!
Fifka, Magsus u nas też wparował podczas... dobrze że wlazł tylko do kuchni a nie dalej do pokoju, ale i tak moje wkur.wienie sięgało wtedy zenitu!
Fifcia My też kochana za tobą tęsknimy, ja osobiście podziwiam to, że masz czas i siłę żeby się w ogóle odzywać jeszcze na forum.

idę spać bo trochę podminowana jestem wizytą, przespać się z tym muszę

Cześć dziewczyny, poczytuję wasze forum już jakiś czas ale jakoś się nie złożyło żeby wcześniej coś napisać. Jestem mamą 6 letniej córki i teraz spodziewamy się synka. Termin z OM mam na 11 stycznia, ale tak już mnie wszystko boli, że chyba mogłabym rodzić nawet i jutro:)
W czwartek mam wizytę u lekarza i mam mieć wymaz na paciorkowca z pochwy i odbytu, czy któraś z was miała takie badanie? Z córką nie miałam i się zastanawiam na czym to polega...

Ostatnia edycja:
reklama
witaj rainbow dash :)
ja chcesz wstawić suwaczek to musisz wejść w "panel użytkownika" i dalej w "edytuj sygnaturę" tam wstawiasz kod do suwaczka (ale skopiuj tylko BBcode)
jak będziesz chciała coś dopisać do swojego posta to korzystaj z opcji "edytuj", nie piszemy posta pod postem :)

co do paciorkowca to miałam dziś robiony wymaz ale tylko z pochwy

Do góry