reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Ogłaszam ze nie urodziłam :-p nocka znośna chodź budziłam sie na każde zakucie...
Mam nadzieje ze to była taka jednorazowa akcja i juz sie nie powtórzy do stycznia;-)
Cluue śliczny twój synuś powodzenia :)

reklama
Hej dziewczyny udało mi się wczorajsza produkcję nadrobić macie talent do pisania oj macie.
Martinek gratulacje śliczna kruszynka:-D:-D.
Cluee prawdziwy przystojniak z Twojego synka:-D.
Czarni dobrze że się brzuszek uspokoił. Super że mąż będzie długo w domu :tak:

Ja kolejna noc z rzędu średnio przespana. Wszystko mnie drażni.Mam ochotę zabić sąsiada bo ciągle rąbie drewno do kominka wszystko mi w mieszkaniu skacze jak tak wali. Mam ochotę wziąć wielką pałę i walnąć mu kilka razy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Biłka miałaś też przeboje z jednym nadgarstkiem o ile kojarzę, powiedz masz może jakiś sposób żeby przestał boleć bo to już 2 tygodnie i coraz bardziej mi dokucza. najgorsze że to prawy nadgarstek a ja praworęczna jestem więc dość mocno dokucza mi :-(.

Magda_z_Uk
dzięki za info ja szczerze mówiąc całkiem zielona jestem jeżeli chodzi o kosmetyki dla kobiet a co dopiero dla małych dzieci:-p liczę że ta wiedza przyjdzie z czasem.

Mój M w ten weekend pracuje i w sobotę i niedzielę :-( także weekend w d.... .
Dostałam dziś kategoryczny zakaz wychodzenia z domu bo jest zimno i ślisko a jak to u mnie w rodzinie mówią felerna na nogach jestem:-p:-D. Mam już za sobą ok 10 skręceń w obu kostkach. Chyba faktycznie nie będę wychodzić:-p.

Życzę miłej soboty i do później.

Witam

Ja już rano poleciałam po owoce i makowca (moja mama niestety nie umie piec makowca a tym bardziej ja ) Pózniej skoczę jeszcze po jakieś słodycze ,soki Ale to już z mężem

-caroline-
moim zdaniem lewatywa to nic strasznego Ja przed operacją też się jej bardzo bałam A poszłam jako pierwsza Pielęgniarka mi włożyła wężyk do pupy To trwało dosłownie kilka minut I już było po wszystkim Aż się zdziwiłam że tak szybko Sorry za takie szczegóły

Indziorka,Magda_z_uk mój to ma fioła na punkcie mody Ostatnio stwierdziłam że on ma więcej ciuchów niż ja ha ha Uwielbia dżinsy i latem krótkie spodenki Doszłam do wniosku że on ma chyba zgrabniejsze nogi niż ja he he Najgorsze jest to że założy coś raz i już do prania Nie wspomnę że nie ma mowy żebym nie użyła płynu do płukania A perfumy ledwo sobie kupi to już ich nie ma

Cluue następny słodziaczek na forum Ale te wasze dzieciaczki przepiękne Już się nie mogę doczekać swojej lali

Powiedzcie mi czy dzidzia może się przekręcić w 35 tyg.c Moja mała ostatnio u lekarza była nadal ułożona główką w dół A wczoraj zauważyłam że mi brzuch jakoś tak w poprzek poszedł tak jak by była ułożona poprzecznie Tak się właśnie zastanawiam czy jest to jeszcze możliwe A może mi się tylko wydaje

Miłego dnia

Czarni Do stycznia już niedługo ;) A mówiłaś, że czyszczenie po odstawieniu się pojawiło- to prawda- organizm próbuje wrócić "do normy", bo jednak żelazo działa strasznie na układ trawienny :/ Poza tym fałszuje wiele wyników badań- nie wiem czy Twój lekarz zwraca na to uwagę? Może się jeszcze przez święta wstrzyma? ;) Ale ja bym wolała jakby się przez święta wstrzymało dziecko, to żeby jednak do tego 1 stycznia posiedziało :p Ja odkąd ze swoim zamieniłam połówki łóżka śpię jak zabita, tylko co jakiś czas się budząc oczywiście i wstając, ale przynajmniej ból kręgosłupa odpuszcza:szok:

Clue Fajnie, że już w domku :) A na naukę siebie macie całe życie;) Zdrowia dla Was :) Będzie przystojniak ;)

Mum to be Hm... bo ja już oprócz twardnienia brzucha- czyli normalnych tych skurczów B-H, to mam już chwilami skurcz skurcz, że się z niczym innym nie da pomylić i nie mów, że jesteś niedouczona czy coś, bo to nieprawda- nasze ciało się zmienia strasznie i to nie jest dziwne, że czasem nie wiemy już co tak na prawdę jest czym ;) A z landziem to jutro się rozprawisz, jak przyjedzie i będzie miał pretensje ;) Odpocznę chyba dopiero na święta, jak do domu pojadę :p Bo wtedy mi nic zrobić nie pozwolą, a tutaj muszę ;) Nie bój się rozwiązania w grudniu nie przewiduję :p Ale aż się boję tego stycznia normalnie :D

Magda Wiesz na znieczulicę ludzką też trzeba mieć znieczulicę ;) Ja tylko raz jadłam karpia u babci :p U nas nie ma tej tradycji jako tako z karpiem ;) A babcia też się wkurzyła, bo oczyszczała go z ości chyba dwie godziny i dalej było ich ogrom i stwierdziła, że nie ma sensu ;) Ja tak myślę, że te chłopy to na prawdę z innej planety są :p rzeczy oczywiste często ich dziwią, a nas potrafią zaskakiwać na każdym kroku podejściem do nich :p a najlepsze, że później ze swoim się na siebie pofochowaliśmy :p miałam humor zły, bo cały dzień przy garach, a on do mnie to co ja cały dzień robiłam:szok: się zdenerwowałam i żeby się nie kłócić to był foch ;)

Ada To taka wredota jak mój widzę chwilami :p A co do drzemki, wiesz jak Konrad był zajęty tą bajką, to bezkarnie mogłaś sobie na nią pozwolić ;) wiesz w ciąży to dozwolone :p bo energii za dwie osoby potrzebujemy :p Ja zrobiłam ciasteczka i więcej na razie mi się nie chce, ale jutro myślę jakąś roladę z jabłkami upiec czy coś takiego ;) bo lubię a słodkiego nie kupię aż tyle, żeby na pewno mi wystarczyło :p Bo wczoraj myślałam, że tyle słodkiego co wzięłam to przynajmniej do poniedziałku mi wystarczy i się przeliczyłam:sorry:

Emilka Ty spać, a nie lunatykować :p

Januarka Jak tam dzień lenistwa się zakończył? Nocka przespana? ;)

Biłka Widzę tempa nie zwalniasz ;) Owocnych i w miarę spokojnych zakupów ;)

Hej
Jakie śliczne maleństwa, piękne macie święta z dzieciaczkami już po tej stronie :-)
Też mi się marzy żywa choinka, zresztą co roku obiecuję sobie kupno choinki, chociażby sztucznej. Moja ma jakieś 30-40 cm, od razu jest z bombkami, więc wyciągam tylko co roku z worka i to wszystko. Ale za rok to już obowiązkowo ta mała pójdzie do dziecięcego pokoju.

Moja córcia znowu ma kaszel i katar, zaczęło się chorowanie jak poszła do przedszkola. Chociaż nie jest jeszcze tak źle, w październiku złapała katar po 3 dniach chodzenia. W listopadzie też miała katar i gardło, całe szczęście niżej nie zeszło. I teraz znowu powtórka. Kaszel taki suchy, wczoraj cały dzień kaszlała, ale dziś już trochę lepiej. Wychodzi na to, że raz w miesiącu coś ją dopada. Teraz też mało co wychodzą na spacer w przedszkolu, ja też nie mam siły na spacer, więc mało dotleniona. No, ale od lutego zaczniemy regularne spacerki. I byle do wiosny.

Powiedzcie mi czy dzidzia może się przekręcić w 35 tyg.c Moja mała ostatnio u lekarza była nadal ułożona główką w dół A wczoraj zauważyłam że mi brzuch jakoś tak w poprzek poszedł tak jak by była ułożona poprzecznie Tak się właśnie zastanawiam czy jest to jeszcze możliwe A może mi się tylko wydaje

Miłego dnia

Też miałam wrażenie ostatnio jakby zmieniło pozycję na poprzeczną, ale wczoraj byłam u ginia i na pewno jest ułożony główką w dół.

Powiedzcie mi jeszcze gdzie my mamy ten zamknięty, gdzie możemy wstawiać fotki. Myślałam, że mamy zamknięty tylko w grupie, ale wychodzi na to, że jestem niewtajemniczona.

Dzisiaj noc przespana przed chwila wstalam teraz zabieramy sie do sklepu po zakupki ;) Musze slodyczki kupic bo wszystko poznikalo :-)

Cluee przesliczny chlopczyk ;)

Dziewczyny jak ja widze zdj waszych bobaskow to az sie rozczulam i omal lezka mi nie leci ze wzruszenia ;) ja musze czekac jeszcze 5 tyg ale dam rade ;-) Milej soboty ;))***

reklama
witam sie sobotnio :)

ojj rozpakowane mamy śliczne te maleństwa! aż Wam zazdroszcze tych wspólnie spędzonych Świąt! Chociaz tak naprawde w Wigilie to żadna frajda się urodzić bo tak jak piszecie to tylko jeden prezent ;) a poza tym impreza urodzinowa żadna, bo wszyscy na Święta siedzą ze swoimi rodzinami więc o znajomych można zapomnieć :) heh.. taka moja mała sugestia :-):-D:-)

Czarni ja słyszałam o tym, że organizm się oczyszcza przed porodem i to niby częste zjawisko. Super że wózek już w domu, teraz tylko dzidzi brak! :)

dziewczyny reszcie nie jestem w stanie odpisać bo już mnie na zakupy ciągną także do później o ile ludzie mnie nie stratują, bo szalenstwo swiateczne ruszyło pełną gębą :) miłej soboty!

Do góry