Czarni Do stycznia już niedługo
A mówiłaś, że czyszczenie po odstawieniu się pojawiło- to prawda- organizm próbuje wrócić "do normy", bo jednak żelazo działa strasznie na układ trawienny :/ Poza tym fałszuje wiele wyników badań- nie wiem czy Twój lekarz zwraca na to uwagę? Może się jeszcze przez święta wstrzyma?
Ale ja bym wolała jakby się przez święta wstrzymało dziecko, to żeby jednak do tego 1 stycznia posiedziało
Ja odkąd ze swoim zamieniłam połówki łóżka śpię jak zabita, tylko co jakiś czas się budząc oczywiście i wstając, ale przynajmniej ból kręgosłupa odpuszcza
Clue Fajnie, że już w domku
A na naukę siebie macie całe życie
Zdrowia dla Was
Będzie przystojniak
Mum to be Hm... bo ja już oprócz twardnienia brzucha- czyli normalnych tych skurczów B-H, to mam już chwilami skurcz skurcz, że się z niczym innym nie da pomylić i nie mów, że jesteś niedouczona czy coś, bo to nieprawda- nasze ciało się zmienia strasznie i to nie jest dziwne, że czasem nie wiemy już co tak na prawdę jest czym
A z landziem to jutro się rozprawisz, jak przyjedzie i będzie miał pretensje
Odpocznę chyba dopiero na święta, jak do domu pojadę
Bo wtedy mi nic zrobić nie pozwolą, a tutaj muszę
Nie bój się rozwiązania w grudniu nie przewiduję
Ale aż się boję tego stycznia normalnie
Magda Wiesz na znieczulicę ludzką też trzeba mieć znieczulicę
Ja tylko raz jadłam karpia u babci
U nas nie ma tej tradycji jako tako z karpiem
A babcia też się wkurzyła, bo oczyszczała go z ości chyba dwie godziny i dalej było ich ogrom i stwierdziła, że nie ma sensu
Ja tak myślę, że te chłopy to na prawdę z innej planety są
rzeczy oczywiste często ich dziwią, a nas potrafią zaskakiwać na każdym kroku podejściem do nich
a najlepsze, że później ze swoim się na siebie pofochowaliśmy
miałam humor zły, bo cały dzień przy garach, a on do mnie to co ja cały dzień robiłam
się zdenerwowałam i żeby się nie kłócić to był foch
Ada To taka wredota jak mój widzę chwilami
A co do drzemki, wiesz jak Konrad był zajęty tą bajką, to bezkarnie mogłaś sobie na nią pozwolić
wiesz w ciąży to dozwolone
bo energii za dwie osoby potrzebujemy
Ja zrobiłam ciasteczka i więcej na razie mi się nie chce, ale jutro myślę jakąś roladę z jabłkami upiec czy coś takiego
bo lubię a słodkiego nie kupię aż tyle, żeby na pewno mi wystarczyło
Bo wczoraj myślałam, że tyle słodkiego co wzięłam to przynajmniej do poniedziałku mi wystarczy i się przeliczyłam
Emilka Ty spać, a nie lunatykować
Januarka Jak tam dzień lenistwa się zakończył? Nocka przespana?
Biłka Widzę tempa nie zwalniasz
Owocnych i w miarę spokojnych zakupów