Witam
Juz dwie godziny nadrabiam co naszkrobalyscie od wczoraj, wybaczcie nie zajrzalam,ale swietowalismy z mezem faktycznie zdal to prawko za pierwszym razem normalnie szok heh
Mama upiekla mu ciasto zamiast torta na szybko, a ja zakupilam pikolo hehe nikt sie tego nie spodziewal (wszyscy wiemy jak ciezko w Pl zdac prawo Jazdy z a1 razem)
Dziekujemy za gratulacje
No to teraz nie musze sie obawiac ze w swiwta kierowcy popija i w razie co nie bedzie mial mnie kto zawiezc do szpitala bo moj M jest antyalkoholowy dzieki swojemu ojcu i nie pije a do tej pory prawko by mial juz odebrac
Dzisiaj po poludniu jade na to badanie GBS,eh niechce mi sie jak widzialam wczoraj ta mase ludzi na badania krwi w szpitalu, az smierdzialo bo nie wietrzone taki byl scisk na szczescie w pokoju obok robia GBS i kolejki nie powinno byc bo w wyznaczonych godzinach wyznaczone badania sa.
Magda z uk dziekuje za linki
Jak malemu te probki i kosmetyki nivea nie spasuja to napewno wyprobuje hipp
Czarni idziemy rowniusienko z suwaczkami
Ale ladny brzusio
Alicja32 dzieki,ze przypomnialas mi o torbie do wozka ogladalam juz nawet linka gdzies wkleilam sobie zeby zamowic w przyplywie gotowki i wylecialo mi potem z glowy, musze ja odnalezc i tez juz kupic
natal84 super byloby sie spotkac wszystkie na mamusiowe spotkanko
asiorek mi polozna rowniez polecala po porodzie szare mydlo do higieny intymnej,a w ciazy uzywam zelu perfecta dla kobiet w ciazy, nic mi sie nie dzieje, nie slyszalam tez o zakazie uzywania jedynie co to polozna mowila,zeby nie uzywac tych nie dla ciezarnych zwyklych bo moga wysuszac albo np uczulac.
agaagaaga14 no tak my juz przy koncowce, mam nadzieje,ze do 1 wytrwamy
Ja zakupilam octanisept, moja polozna go poleca do pepuszka i sama nawet na wizyty nosi, a tak do pepuszka oprocz tego jeszcze mowi spirytus a fioletu juz nie uzywaja, chyba,ze widzi jakies trudnosci w gojeniu u malucha wtedy kaze zastosowac. A do pupci malucha i na piersi linomag i bepanthen kupilam co bedzie dobre zobaczymy.
ada1989my tez zakupilismy aparat w tym roku nowy, stwierdzilismy,ze maluch jak sie urodzi to odrazu musi miec ladniutkie zdiecia, a my pamiatki
muuuum to be ja tez uwielbiam swarovskiego i bardzo ucieszylabym sie z takiego prezentu.
Indziorka widze,ze moj numer spisalas bede dawac znac dziewczynom na forum co i jak kochana, a w razie co tez mam zapisane kilka numerow w tel wiec informacje podam dalej napewno jesli sie odezwiesz, a mamy nadzieje dasz znac co u was
No i trzymamy kciuki zeby bylo wszystko wporzadku :*
EmiliaMeh normalnie ludzie taktu nie maja naprawde,zeby ciezarna drzwi facetowi otwierala,a on nie reagowal :/ja dwa dni temu w biedronce rowniez spotkalam sie z nieuprzejmoscia ludzi (po raz kolejny), niedaleko kasy ale przy owocach stala starsza kobieta z malym dzieckiem w wozku i corka,a ze wygladayly jakby owoce kupowaly i miejsce sie zrobilo w kolejce wiec po ludzku sobie stanelam i czekam a ta stara w tylek mi wjezdza i komentuje do corki zeby szla bo juz jej sie jakas pani wepchala do kolejki i nawija jak katarynka jakas, juz mialam wyjsc z tej kolejki i france puscic bez slowa no ale ze corka przyowazyla moj brzuch to uspokoila matke,zeby dala spokoj a ta dalej ze ona tez jest z wozkiem i malym dzieckiem i swoje, a corka znowu mowi do mamy czy ty nie widzisz ze ta pani jest w ciazy normalnie juz mi sie az plakac chcialo a ze nerwowa jestem nie chcialam sie odzywac bo bym wybuchla i dopiero wszyscy by sie na mnie gapili, ale kobieta wyluzowala i nagle zmienila temat ze juz niedlugo bede miec takie malenstwo i jakie to slodkie itp itd i zebym stala przed nimi jak mam brzuszek normalnie porazka jakas jacy ludzie potrafia byc podli :/ Zaloze sie ze gdyby nie ta dziewczyna kobieta wywalilaby mnie nawet z kolejki:/ Usmiechnelam sie w koncu do tej mlodej podziekowalam i tyle,ale widzialam ze tez jej glupio bylo z powodu matki :/
bilkabdg wspolczuje problemow z tarczyca, slyszalam,ze ciezka do leczenia,ale dobrze,ze wczesniej wykryto bo napewno zajma sie toba jak nalezy
Mamaaga4 no nareszcie juz sie balysmy czy z Wami wszystko dobrze
No to jeszcze tydzien i bedziesz pierwsza najprawdopodobniej mamusia styczniowo grudniowa
Zycze aby wszystko sie udalo i zebyscie byly zdrowe z Lilianka
ps.czekamy na zdiecia
Kropka 87 super ,ze juz sie przeprowadziliscie
Flamandka moj maluch jest juz dosc dlugo przekrecony glowka do dolu, ale ostatnio tez mialam wrazenie ze obrocil sie w poprzek i tak smiesznie z boku myslalam ze kolanko wypina,ale to chyba inna czesc ciala, bo na wizycie tydzien temu okazalo sie,ze maluch nadal glowka do dolu, wiec moze i u ciebie takie wrazenie tylko, a maluch juz obrocony?