I nastał wieczór.
Dziewczyny dotarła dzisiaj przesyłka kurierem: pościel dla synusia ;-)
Boooska...ładniejsza niż na fotkach, powiem wam, że rewelacyjnie będzie się prezentowała taka delikatna drobna błękitna krateczka.
I z pewnością bardzo ładne też kolorki wyglądają dla dziewczynek.
Podsyłam wam linka do tej pościeli, gdyby któraś chciała zamówić, bo za te pieniążki rewelacja.
pościel 2-el Krateczka do łóżeczka 60x120cm(klasyc (2777240936) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Alice88 córcia ładnie waży, okaz zdrowia...i jaka pyszna kolacyjka się zapowiada...mniam pizza !
Czarni podrzuć mi tu też gazetkę M jak mama ;-)
muszę jutro kupić, bo już dawno nie podczytywałam.
Magda_z_uk dosłownie ta lekarka w przychodni, ze brzydko powiem: jakaś *******nię**
Co za babsko ! Biedna córcia, nie dość, że ją po przychodniach ciągałaś, to jeszcze odesłała was do domu !
Olaboga co za służba zdrowia w tym UK.
Żenada.
Aninek już w domciu, zapewne wszędzie dobrze, ale przy mężu najlepiej.
A jak się czujesz? Jak malutka w brzusiu? Kiedy wizyta u ginekologa?
EmiliaM dobrze, że masz te 4 dni urlopu to sobie odpoczniesz od tej roboty...ech szkoda mówić i pomyśleć, że to kobiety mają takie z****** podejście do tych spraw. Jakby same nie planowały rodziny, czy ciąży.
Porąbane karierowiczki....aż się zbulwersowałam, jak można zgubić to co się wypełnia. Niezłe podejście !
Kaja28 ja też się ciesze na te święta i że będę z brzuszkiem jak dziecko...hihi ;-) i co najlepsze możemy STYCZNIÓWECZKI wcinać ile wzlezie nie licząć kalorii jak to dawniej bywało na jakiś dietach, czy jak się dbało o figurkę nieraz :-)
Indziorka jak zakupki? Udane? Widzę, że zaszalałaś, bo padasz na twarz.
ada1989 ale słodziak z Twojego Konradka, mam nadzieję, że mój synuś też będzie mnie rozczulał takimi miłymi słowami do mamuni.