Witam
Bez pobudek sie nie obeszlo codziennie toaleta ostatnio po2 lub 3 zasypiam ok5 (dobrze,ze wogole zasypiam) no i 7cos znow pobudka, chyba maluch ma juz swoj rytm obawiam sie,ze to samo bedzie juz do konca i po porodzie maly tak wlansie bedzie wstawal :/ Kurcze brzusio rosnie i pozycje pomimo rogala sa juz dla mnie coraz trudniejsze co chwila wstaje,zeby sie poruuszac posiedziec i dopiero klade sie na lewy bok inaczej nie daje rady juz spac, czasem udaje mi sie z 10 minut na plecach polezec, ale za chwile nie moge oddychac wiec do konca ciazy jestem skazana na jedna strone tylko.
-caroline- mialam wczoraj mega ochote na sernika no i pokusilam sie na kawalek (cukier po nim nie skoczyl
) dzisiaj chyba tez spelnie jakas zachcianke weekendowa
ada1989 Gratuluje 3 z przodu
Wczoraj dzieki mojej kochaniutkiej siostrzyczce musialam isc na obiad w miasto, wstawilam sobie brokula, oczywiscie krolewna wkroczyla,ze teraz ona sie bierze za gotowanie po 5 minutach kuchnia wygladala jakby przeszla przez nia traba powietrzna garow cala kopa az nie bylo nawet jak rak oplukac bo nie szlo rak do zlewu zmiescic, dostac sie do mojego jednego garnka z brokulem nie bylo najmniejszych szans oczywiscie bez wyrzucania mnie z kuchni sie nie obeszlo, wkurwiona sie ubralam i zabralam meza na obiad do KFC niech se swinia sama zre co se zrobila, po powrocie jej nie bylo a stos garow lezal do wieczora nie bylo nawewt jak kanapki posmarowac, oczywiscie kto to myl wieczorem bez slowa??? moja mama. Myslalam ze mnie trafi!
Magda z uk na nastepnej wizycie koniecznie zwroc lekarzowi uwage na ta anemie niech ci cos da na uzupelnienie niedoboru witamin. Tutaj kiedys znalazlam artykulik na temat anemi bo w poczatkowym trymestrze tez obawialam sie ze moge miec wiec przesylam linka
Anemia podczas ciąży - Wszystkie artykuły | abcanemia.pl
A teraz puki co sprobuj moze zajadac sie pokarmami bogatymi w zelazo proponuje na obiad szpinak zamiast smietany serek topiony cebulka czosnek z makaronem np spaghetti
Pycha u mnie czeste danie i jak szybkie do zrobienia
Napiecia brzucha troche przeszly oczywiscie jak leze czy siedze bo jak zaczynam chodzic po sklepach badz na spacer brzuch robi sie jak kamien :/ Wczoraj no powiedzmy,ze odpoczelam pol dnia dopuki mnie siostra z rownowagi nie wyprowadzila,wcale nie mielismy ochoty z mezem nigdzie jechac, ale cuz glodna chodzic nie moge wiec ten jeden raz pozwolilismy sobie na taki niezdrowy posilek w KFC.