No i od rana wnerw, bo mi całego posta wsiąknęło
Dosłownie co za dzień.
Wszystkim kobietką, które mają dziś urodzinki życzę spełnienia marzeń, zdrówka dla was i waszych pociech pod serduszkiem i mega udanych porodów - szybkich i bezbolesnych
Ja dzisiaj już po śniadanku i was tak podczytuję.
MAMAAGA4 jeszcze troszku i śladu po remoncie nie będzie, a za to jak super odświeżony przedpokój. Flaczki smaczności.
Skorupka84 pierwsze słyszę, że może być komisja na L4 ciążowe.
Czarni smacznego śniadanka.
Ja też uwielbiam jak ciuszki pachną płynem do płukania i świeżością.
gosia081145 taką czapeczkę z uszkami ja kupiłam dla mojego synusia z brzusia w H&M, właśnie z uszkami, ale nie ma do tego szaliczka tylko są buciki bialusie materiałowe.
magdus30 dobrze, ze piszesz, że na początek dużo pajacyków i body mamy kupić, bo lepiej jak doświadczona mama doradzi tym pierworutką takim jak JA ;-)
Januarka SUPER, ŻE Z BRZUSIEM już w porządku.
-caroline- a nie słyszałam o tej promocji w lidlu na proszek.
Będę dziś w rossmanie to porównam cenowo jak to wygląda.
Dosłownie co za dzień.
Wszystkim kobietką, które mają dziś urodzinki życzę spełnienia marzeń, zdrówka dla was i waszych pociech pod serduszkiem i mega udanych porodów - szybkich i bezbolesnych
Ja dzisiaj już po śniadanku i was tak podczytuję.
MAMAAGA4 jeszcze troszku i śladu po remoncie nie będzie, a za to jak super odświeżony przedpokój. Flaczki smaczności.
Skorupka84 pierwsze słyszę, że może być komisja na L4 ciążowe.
Czarni smacznego śniadanka.
Ja też uwielbiam jak ciuszki pachną płynem do płukania i świeżością.
gosia081145 taką czapeczkę z uszkami ja kupiłam dla mojego synusia z brzusia w H&M, właśnie z uszkami, ale nie ma do tego szaliczka tylko są buciki bialusie materiałowe.
magdus30 dobrze, ze piszesz, że na początek dużo pajacyków i body mamy kupić, bo lepiej jak doświadczona mama doradzi tym pierworutką takim jak JA ;-)
Januarka SUPER, ŻE Z BRZUSIEM już w porządku.
-caroline- a nie słyszałam o tej promocji w lidlu na proszek.
Będę dziś w rossmanie to porównam cenowo jak to wygląda.