reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

No i od rana wnerw, bo mi całego posta wsiąknęło :angry:
Dosłownie co za dzień.

Wszystkim kobietką, które mają dziś urodzinki życzę spełnienia marzeń, zdrówka dla was i waszych pociech pod serduszkiem i mega udanych porodów - szybkich i bezbolesnych :tak:

Ja dzisiaj już po śniadanku i was tak podczytuję.

MAMAAGA4
jeszcze troszku i śladu po remoncie nie będzie, a za to jak super odświeżony przedpokój. Flaczki smaczności.

Skorupka84 pierwsze słyszę, że może być komisja na L4 ciążowe.

Czarni smacznego śniadanka.
Ja też uwielbiam jak ciuszki pachną płynem do płukania i świeżością.

gosia081145 taką czapeczkę z uszkami ja kupiłam dla mojego synusia z brzusia w H&M, właśnie z uszkami, ale nie ma do tego szaliczka tylko są buciki bialusie materiałowe.

magdus30
dobrze, ze piszesz, że na początek dużo pajacyków i body mamy kupić, bo lepiej jak doświadczona mama doradzi tym pierworutką takim jak JA ;-):-D

Januarka SUPER, ŻE Z BRZUSIEM już w porządku.

-caroline-
a nie słyszałam o tej promocji w lidlu na proszek.
Będę dziś w rossmanie to porównam cenowo jak to wygląda.

reklama
Dziekuje serdecznie!!!
Ja dopiero wstalam dziewczyny!!!
:zawstydzona/y: kurde tak mowicie o tych wierceniach w brzuchu a moje male takie spokojne jakies przewaznie, znaczy zalezy od dnia bo neiraz naprawde daje czadu, ale tak zeby caly czas to nie.. i sie zastanawiam czy taki grzeczny czy cos nie teges:confused: w nocy np. szaleje zanim zasne,w nocy jak sie obudze siku to tez go czuje troche sie pokreci, a pozniej jak zasne to nic... w poniedzialek usg zobaczymy co tam sie dzieje1!!
Dziekuje serdecznie raz jeszcze i milego dnia mamy!!!:-D

Cześć

Boże nie wiadomo kiedy ten tydzień mija mi mega szybko. I przeraża mnie ten uciekający czas godzina W coraz bliżej:-):-):-)Znowu zasuwam do miasta zaraz bo oczywiście zakupów na raz mogę przynieść tyle co nic więc tak sobie krążę po różne codziennie ale już sporo dla dzidzia jest więc trochę was nadrobiłam, wrzucę w przyszłym tygodniu fotki. Zaparłam się i w listopadzie oprócz wózka zamierzam mieć wszystko:-) Popołudniu jeszcze szkoła rodzenia więc znowu dzień szybko minie
Czytam was na bieżąco ale odpisać to już nie daję rady. Dobrze, ze dziś słońce u nas wyszło to więcej energii może będę mieć.

Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantkom życzę. Przede wszystkim łatwych porodów i zdrowych dzidziusiów

Ja tez nie myslalam ze cos takiego jest ;/ wczoraj dostalam pismo wlasnie z wezwaniem na komisje :p moze chca sparawdzic czy napewno jestem w ciazy :p jak zobacza taki brzuchol w 33 tygodniu ciazy bo komisje mam za tydzien to chyba zadnych pytan nie bedzie hehe na zwolnieniu mam 2 wiec moge chodzic no ale jestem na zwolnieniu bo mam prace stojaca, 2zmianowa jako kelnerka :p wiec ciezko to sobie wyobrazam latac z taca i takim brzuchem miedzy stolikami :p nie maja co robic w tym zusie :p

Skorupka nie przejmuj się. Mnie co prawda nie wzywali ani razu a od 5 tyg na l4 jestem ale od koleżanki wiem, ze jej znajoma 2 razy była i nic złego z tego nie wynikło. Zwłaszcza, ze na naszym etapie nie ma takiego odważnego lekarza który stwierdzi że nic Ci nie zaszkodzi 8 godzin w jakiejkolwiek pracy. Powiesz, ze boli Cie kręgosłup, masz problemy ze staniem i łapią cię skurcze jak każda z nas zresztą i po temacie.

Tymbardziej ze mam mega obrzeki na nogach ;/ nie stresuje sie az tak bardzo, ale w podswiadomosci jednak cos tam siedzi ;/ fakt nie mam nic do ukrycia ani nic ale jakos tak niemilo ;/ niech sie lepiej wezma za oszustki i morderczynie dzieci ;) bo ciagle sie w tv o tym slyszy ;/

Natal84 i Gosia081145 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

januarka może magnez pomoże w spaniu :) Najgorsze, że potem nie możesz znowu zasnąć. Może lekarz coś na to pomoże?

Kropka87 to już całkiem niedługo obrona. Maluszek ślicznie rośnie.

gosia081145 glukoza już za mną. Ciekawe jakie będą wyniki. Walczyłam przez te dwie godziny, by jej nie zwrócić. Mała nie chce mamusi po nocy budzić.

natal84 jakie duże maleństwa mamy dowiemy się dopiero na porodówce ;) moja niunia też z reguły jest spokojna. Czasami sobie poszaleje. Pewnie śpi w brzuszku.

Czarni ja mam zamiar zabrać się za to w przyszłym tygodniu. Jeszcze czeka mnie czyszczenie wózka.

ada1989 zawsze zabieram mojemu psiakowi miskę jak skończy jeść. Jak nie zje rano, to po południu już na pewno. Oj, też mi się marzą ciepłe kraje :-D wygrzałabym się. Tak ropa to okropieństwo. Już na samą myśl robi mi się niedobrze.

Mamaaga4 mimo, że bałagan podczas remontu, potem będziesz efekty podziwiać.

aninek sesja na pewno była udane i pamiątka na całe życie. Po powrocie do Londynu będziesz mogła odpoczywać na okrągło.

magda_z_uk glukozę jakoś przetrwałam. Do teraz mi po niej niedobrze. Witamina c podobno zwiększa przyswajalność żelaza.

caroline czas leci i do porodu co raz bliżej.

dotka85 już tylko 10 tygodni zostało :)

magduś30 dzięki córce rozwijasz talenty artystyczne ;) Hania bardzo szczera jest.

Czarni wszystkie kusicie karpatką, a ja nawet nie mam piekarnika ;) może nie będzie tak źle z nastrojem.

Skorupka84 wezwali Cię na komisję? Może nawet nie patrzą, czy ktoś jest w ciąży, tylko sprawdzają i starają się kogoś przyłapać.

biłkabdg przez znikające posty piszę wszystko w notatniku.

green flower dużo zostało do skompletowania wyprawki? Ja czekam na wypłatę, by móc poszaleć :)

Po tej glukozie myślałam, że zemdleję w domu :crazy: dobrze, że tylko raz to badanie jest. Za tydzień wizyta i zobaczę naszą księżniczkę :)

Hurra udało mi się doczytać od poniedziałku :-D.
Jubilatkom sto lat życzę!!!:-D:-D:-D
Z M mieliśmy wczoraj mega awanturę pokłóciliśmy się straszliwie ale to nam atmosferę oczyściło. Ja powiedziałam co mnie boli on powiedział co jego boli i chyba idzie ku lepszemu :tak:.
Dziś idę do lekarza bo nie mogłam się do niego dodzwonić aby obgadać te wyniki z glukozy. W razie jakby przestawiłam się na pieczywo razowe żadnych słodyczy i w ogóle zdrowiej staram się prowadzić jadłospis.
Jak wrócę zdam relację w odpowiednim wątku.
Ehh stresuję się, naczytałam się w necie że jak glukoza nie tentego to czasem do szpitala kładą:baffled:.
No nic idę się ogarnąć.
Miłego dzionka dziewczyny.

reklama
skorupka ja tez jestem na zwolnieniu od czerwca,ale na zadnej komisji nie bylam,choc lekarz mnie ostrzegal,ze zus moze mnie "sprawdzic"i dlatego na zwolnieniu powinien byc adres tam gdzie sie przebywa podczas zwolnienia.

Do góry