Witam dziewczyny po weekendzie milo bylo sie przejechac pomimo ze zimno to nie lalo a powietrze takie czysciutkie bo to w lesie
Chociaz 3 dni niecale mozna bylo sie dotlenic
Zaczelam nadrabiac zaleglosci ale musze mykac zaraz na pobranie drugie po glukozie bo rano bylam zrobic, fuj wiecej tego nie wypije mam nadzieje ze wyniki beda dobre i nie bede musiala juz tej glukozy robic bo chyba niedam rady
nie znosze cukru nie slodze od malego herbat, jako niemowlakowi mma tez mi mleko bez dosladzania podawala bo z cukrem wyplowalam, wiec wypicie juz 75 to byl dla mnie koszmar dzisiaj
Ktoras mamusiaa pytala ostatnio o cene badania dalam 15 zl, nie wiele najwyrazniej toksoplazma z rozyczka kosztowaly sporo ostatnim razem.
biłkabdg Tak u mnie rowniez chlopczyk, co mnie bardzo cieszy
Jesli chodzi o posiew moczu nie mialam robionego, jakis miesiac temu tylko lekarz zalecil mi kilkudniowe branie uroseptu bo w mozu jakies nieliczne bakterie byly, ale po urosepcie odrazu bylo lepiej, wiec co 3 tyg. ogolne badanie moczu tylko robie kontrolne i nic wiecej.
Skorupka84 Gratulacje mieszkanka
Ehm ja juz z niecierpliwoscia czekam az bedziemy mogli sie wreszczei do domku wprowadzic, a tu dopiero ogrzewanie bedzie zakladane gdzie tam wylewki sciany itp a spieszymy sie ze wzgl na maluszka oczywiscie, tyle ze pieniedzy ciagle brak
Ale dzisiaj znajoma projektantka ma wpasc z propozycjmi jak to ma wygladac
Patiinka Ja rowniez polecam kalosze na taka pogode jak teraz lepiej dac na nie troche pieniazkow a sa a=one na dlugie lata no i rewelacja nie trzeba sie martwic ze przemokna zaraz
Ja kupilam jakos na wiosne na allegro za niecale 100zl i jestem zadowolona
Mysle ze warte swojej ceny
Magda z uk Ja rowniez szukam czegos cieplego jesienno zimowego ale niechce specjlnej kortki ciazowej kupowac bo mnie nie stac na takie jednorazowe wydatki, dlatego tez mysle o cieplym polarze z regoly sa szersze wiec powinnam sie zmiescic jakis taki ocieplany zeby byl no i na wyjscie rowniez zima, ale nie moge sie narazie zdecydowac ;p\
Jesli chodzi o domek to polecam jesli ktos ma okazje zakupic cos takiego to jak njbardziej gdy niema pieniedzy na wakacje mozna jechac do siebie z zaapsem zywnosci w aaucie, juz tym bardziej z dzidzia a jeszcze w miejscu gdzie swierze powietrze to super sprawa, szkoda tylko ze to nad woda nie w gorach i tylko letni a nie zimowy, bo mnie sie marzy taki gorski maly zimowo letni, aby jechac o kazdej porze roku
Czarni Ja rowniez kilka razy dostalam kopniaczki jakby w szyjke choc nie jestem pewna ale nawet tak sie poczulam chwile ze zaraz maluch mialby mi wypasc, ale bylam u lekarza i wszystko ok wiec jesli nie sa to bolesne kopniki to wydaje mi sie ze to normalne.