Januarka ciesz się że mogłaś sobie do domu wyskoczyć ! Mi nie kazali nawet wyjść do Urzędu spraw pozałatwiać a to dwa kroki
musiałam siedzieć w szpitalu .... ja na szczęście tylko godzinka bo miałąm do wypicia 50g.
Czarni też mam czasem takie dziwne kopniaki ... dzisiaj rano jak poszłam siusiu to myślałam że mi zaraz wypadnie tak na dół napierał potem pochodziłam trochę i już na lewym boku się usadowił
Dostałam dzisiaj pierwszy kopniak w żebra ... bolało jak cholercia
green flower fajny ten przybornik ! świetne rozwiązanie dla tych którzy nie mają miejsca na jakieś dodatkowe szafki
Ja narazie mam jeszcze czarną dziurę w głowie wchodzę czasem do pokoiku gdzie będzie mieszkał Mikołaj niby mam jakiś pomysł a na drugi dzień znów coś innego. Muszę jeszcze poczekać żeby się dokładnie namyślić jak go tam urządzić
Mamaaga ooo mały piłkarz Ci rośnie ;D co do imienia mi osobiście bardziej podoba się Emilka, co nie znaczy że Lilianka brzydkie też jest bardzo ładne !
ale jednak do Emilek mam słabość i gdybym miała córeczkę na pewno byłaby Emilka
Skorupka84 gratuluję nowego mieszkanka !
Pamiętam jak my robiliśmy remonty w naszym ohh ale byliśmy podekscytowani ! super uczucie
Odebrałam dzisiaj wyniki i na szczęście glukoza w normie ale za to reszta - masakra
Strasznie się denerwuje. Ostatnio miałam wyniki idealne a teraz to jakaś porażka wczesniej leukocyty miałam napisane że w normie a teraz 500/ul !
do tego podwyższona bilirubina, bakterie w moczu, jakieś drożdżaki do tego dochodzi anemia, podwyższone WBC za niskie RBC, HGB, HCT.
(
Wytłumaczyło się moje zmęczenie, blada cera i podkrążone oczy ... zobaczymy co w poniedziałek powie lekarz na te badania
jooj nie chcę leżeć w szpitaluu
((