reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

szylwias ja czasem mam takie kłucia i ciągnięcie w dół ale to podobno normalne bo się macica rozciąga:tak: ale nie wiem jakiego rodzaju masz te pobolewania?

reklama
Witajcie kobietki

No dzisiaj jest czym oddychac, ale ja już chyba tęsknie za tym laniem potu po tyłku, chociaż nie powiem moje nogi strasznie na tym ucierpiały......Wczoraj musiałam sobie kupić nowe bluzki na szkolenia bo w tamte cyce mi się nie mieszczą no i nie mogłam się oprzeć i kupiłam sobie taką śliczną sukienunię cytrynową, cudna....A takie są przeceny, że szok!
Odnośnie ruchów małego już czuję w ciągu dnia, jakby mnie ktoś piórem stale miział tuż nad spojeniem łonowym, aż mam ochotę się podrapać i gęba mi się cieszy heheh

Basia może coś wyjdzie z tym zamkniętym, najpierw niech MArzenixx z Ooolcią to ogarną...

Ooolcia najlepsze ćwiczenia jakie znam na kręgosłup, bo sama mam problemy, to pozycja na czworaka i unosisz na zmianę nogi, raz jedną prostujesz raz drugą. Nie będąc w ciąży ćwiczyłam na piłce, teraz niestety odpada...W pierwszej ciązy też dosyć wcześnie coś kupiłam chyba na początku 5go miesiąca - nie mogłam się oprzeć:D

Kaja 28 współczuję tych problemów ze stawami, to jakaś dawna sprawa czy coś świeżego?

Lanjaa zdróweczka kobietko,,,no córa niezłe teksty rzuca, dobrze, że mój maluch jeszcze tak nie trajkocze:D:D:D

Szylwias bardzo dobra decyzja, zęby są mega istotne w ciązy....

Kropeczko napisałam priv do Gizmowej, podobno źle się czuje i nie daje rady pisać...Ja ostatnio chyba z kg fasolki zeżarłam na kolację:D:D:D

Maonka i ja się boję o zazdrość, ale myślę, że nasze podejście ma wiele do zrobienia:)Odpoczywajcie...

MAdziamadzia dzięki kochana za info, no to ja w tym roku też coś wymyślę, bo to co się zrobi to najsmaczniejsze....

Niebieska ja się śmieje, że mój maluch będzie mi przynosił pieluszki bo zawsze zapomniałam i musiałam po nie biegać do pokoju:D

Totka kurcze u mnie oprócz głowy doszły zatkane uszy i nos tak od kilku dni,,echh mam nadzieję, ze minie bo siebie nie słyszę, żuję gumę - troszkę pomaga...

Dotka gratuluję drugiego trymestru, jest lżej prawda ? Chodzi o nudności, bo mnie jakoś ciężko się po schodach wchodzi....Kochana może te ruchy to właśnie to, czekaj na rozkręcenie akcji:)

MArzenixx no to super, będzie gdzie umieszczać fotoski:)

Malinka kup i jakiś stanik dla mnie bo cyce mi rosną jak choinka...

Cluue, a pochwal się kochana suknią, wrzuć jakiegoś linka, uwielbiam oglądać takie rzezcy:) No to fajnie, że lekarz tyle gadżecików daje, u mnie nic:D tylko książeczkę dostałam hehehe

Domiśka ani się nie obejrzymy, a już będziemy w połowie:)

Green przybij piątaka, u mnie też apetyt do bani, czasem wieczorem czegoś mi się chce, ale dochodzę do wniosku, ze nie wiem co i zjem kanapkę z konieczności i idę spać...

Szylwias u mnie nie ma dnia, żeby nie bolało coś...

Cluue, a pochwal się kochana suknią, wrzuć jakiegoś linka, uwielbiam oglądać takie rzezcy:) No to fajnie, że lekarz tyle gadżecików daje, u mnie nic:D tylko książeczkę dostałam hehehe

pochwalę się jak już będziemy miały wątek zamknięty :) czekam z niecierpliwością !

Ostatnia edycja:
ej właśnie usłyszałam w radiu, że matce Madzi z Sosnowca postawili nowe zarzuty, biegli uważają że to ona zabiła dziecko! Długo im to zajęło ale lepiej późno niż wcale...

Kurcze dzwoniłam do dentysty i jest na urlopie :( muszę więc czekać aż wróci do 23 lipca bo do innego nie pójdę boje się :-p póki co nie boli mam nadzieje, że tak zostanie a 23 idę wyrwać :)
A ten ból to taki dziwny tak mnie jak by ciągnie czy coś hmmm sama nie wiem jak to napisać, ale nie są to jakieś straszne bóle i nie boli cały czas. Tak właśnie jak by mi się w środku rozciągało :-p
Biorę się za sprzątanie miłego popołudnia życzę.

Strasznie dawno się nie odzywałam i 3 dni mi zajęło nadgonienie wszystkiego :))) Wczoraj moja przyjaciółka urodziła pięknego chłopca- byłam u niej w szpitalu. Niesamowite, że teraz dzieci są cały czas przy mamie. Strasznie jej zazdroszczę, że już po wszystkim:))))I że za chwilkę wróci do domu ze ślicznym synem:) Cieszę się, że u większości wszystko ok :) Martwi mnie tylko Gizmowa- ktoś miał jakieś wieści od niej? Ja niecierpliwie czekam na wizytę do przyszłego piątku... Wtedy wam wszystko opiszę i wkleję fotkę:)

Wróciłam wlasnie od laryngologa bo jednak martwił mnie ból gardła ale na szczęscie nie jest źle, antybityku nie potrzeba, uszy czyste,więc tylko muszę przeczekać bo na tym etapie ciąży to jedynie ziołowe tabletki do ssania można...

Milusia szokujesz mnie ze tak każdemu odpiszesz:szok::-D

lanjaa Dlatego mi się wydaje, że Milusia jest najlepszą kandydatką na szeryfa wątku zamkniętego :-) Po prostu ogarnia temat.

milusia Mam RZS od 6 lat. Teraz akurat mam w miarę spokój, bo prawie od roku nie biorę leków i dzięki temu mogliśmy postarać się o dzidzię :tak: Niestety moce przerobowe mam nieco mniejsze niż przeciętna kobitka w moim wieku. Mimo wszystko nie narzekam, bo są gorsze rzeczy.

reklama
Reumatodoidalne zapalenie stawów o ile się nie myle Kaju tak??

Kaja a powiedz mi jak u Ciebie doszło do rozpoznania??
Ja też od dawna cierpie na bóle kręgosłupa i to mocne.. Promieniuje mi do nogi.. Tearz walcze z bóle.. Tak mnie boli, że chodze jak kaleka:-(

Do góry