gosia081145
Fanka BB :)
Witam sie wlasnie wrocilismy niedawno od lekarza Milenka ma infekcje wirusowa ale jest nadal bez antybiotyku na szczescie miejmy nadziieje ze pomoze bo w piatek kontrola ogolnie to strasznie plakac mi sie chcialo Miilciusia nienawidzi. Lekarzy ;0000 wrzeszczala i sie az trzesla cala bidulka ;( wyrywala a jak lekarka odeszla to tak se we mnie wtulila jak mala zabka teeraz spi slodko . My wczoraj ponaklejalismy naklejki na wodke oczywiscie Mili pomagala haha smialismy sie czego my juz dziecko uczymy
Caroline nie garnitur standardowy czarny mucha to szalenstwo no i Milciusia mnie przycmi swoja uroda i blaskiem Krolewna mala ah zapomnialam sie pochwalic sama stala wczoraj caly wieczor i to dluuugo co chwile teraz czekamy na krocZki a jak Ala chodzi ?
Caroline nie garnitur standardowy czarny mucha to szalenstwo no i Milciusia mnie przycmi swoja uroda i blaskiem Krolewna mala ah zapomnialam sie pochwalic sama stala wczoraj caly wieczor i to dluuugo co chwile teraz czekamy na krocZki a jak Ala chodzi ?