reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Czarni oj tam oj tam, towarzysko jak coś ;P Masz dwie piękne córy, ja teraz będę się starać o dziewczynkę. Dziś byliśmy na zakupach ... ile rzeczy dla dziewczynek przepięknych było... ah, a dla chłopców... brak słów.... TO NIE SPRAWIEDLIWE :p

czarni - będziesz nam dobrą radą służyła :-)
afja-anetka a co tak późno że dopiero w przyszłym roku? ja planuję do sylwestra się wyrobić :D mam nadzieję że pójdzie tak łatwo jak z aluśką :-D ale tak już jest: jak masz chłopca to ci wpadają w oko piękne skienusie, a jak tak jak ja mam alusię to mnóstwo rzeczy na chłopców prześlicznych widzę.. :tak:

haloooo a gdzie reszta stycznióweczek? wraaacajcieeee !!!!!

Afja-anetka -caroline- dzięki bardzo ale i tak bym zaglądała pozazdrościć :cool2:

no ja nie mogę tego powiedzieć ja widzę same piękności dla chłopców owszem dla dziewczynek też ale większość dla chłopców:-p

czarni nigdy nie mów nigdy... :p
Afja-anetka , caroline mnie też korci żeby postarać się jak najszybciej, bo to że w ogóle to na pewno. Tylko jak pomyślę znowu o ciąży i tych wszystkich atrakcjach to mi się odechciewa :p No i z jednej strony chciałabym żeby Zuzia miała szybko rodzeństwo w podobnym wieku, bo ona strasznie lubi dzieci i szkoda mi jej że tylko ze mną się nudzi biedna, ale z drugiej chcę się tylko nią nacieszyć jeszcze, bo to przecież moja malutka córeczka...a tak byłaby juz tą starszą... ;) Zobaczymy, myślę że z rok jeszcze poczekamy...ale kto wie...:p

M@linka to ja mogę chodzic i urodzić a ty bedziesz wychowywać :rofl2:

nie no na serio nie wiadomo co czas pokaże ale przez najbliższe co najmniej 5 lat nie wyobrażam sobie kolejnego noworodka w domu ja muszę wyjsc do ludzi do pracy!! koniec siedzenia w domu za długo oj za długo...

Czarni mi tam pasuje :p a tak poważnie to mi też tęskno do świata...i to jest kolejny argument na nie... Dobrze mi z Zuzią w domku ale czasem już dziczeję...:( tyle że Ty masz już dwójeczkę więc limit podstawowy jest ;)

-caroline- strategicznie przemyślane pod względem, odpoczęcia i pójścia na chwilę do pracy (mam nadzieję), biorąc pod uwagę brak antykoncepcji, może być i wcześniej ;) Nam to nie przeszkadza... choć jak czarni ja już czuję, że dziczeję a teksty ludzi "a kiedy do pracy" dobijają...
M@linka oj i korci mnie niesamowicie, ja to już nawet nie pamiętam jak to było w ciąży, choć może poród trochę pamiętam, ale co tam... lepiej teraz bo później to już mi się nie będzie chciało:p Dwójeczka to tak obowiązkowo musi być ;D

reklama
Do góry