reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Tak, technicznie 29.01 to wciąż styczeń, masz rację. Nie zmienia to faktu, że było to już dosyć późno, część z nas była już wtedy po prenatalnych.
No i okej, ja np. wtedy dopiero założyłam konto na babyboom a dowiedziałam się o ciąży pod koniec grudnia.Też należy to zrozumieć. Nie wszystkie dziewczyny są tu od zawsze i jest to normalne.

Ja waszej grupy nie potrzebuje, wstawiłam się za innymi dziewczynami które tu pisały 🙃 podkreślam, że nawet nie chce być w takiej grupie. Jak pisałam tutaj w styczniu to żadna nie była tak aktywna jak teraz haha 😂 jadem to Wy ziejecie na kilometr. Jestem w prywatnej grupie na wrześniowych, tam panuje całkiem inny klimat i chwała za to, tylko różnica jest jedna i najważniejsza są tam dziewczyny które są wyrozumiale bo wiadomo, że każda z dziewczyn w różnym terminie dowiaduje się o ciąży. A z kijem to raczej Wy chodzicie patrząc po zachowaniu..🙋🏻‍♀️
🤦🏼‍♀️

No i okej, ja np. wtedy dopiero założyłam konto na babyboom a dowiedziałam się o ciąży pod koniec grudnia.Też należy to zrozumieć. Nie wszystkie dziewczyny są tu od zawsze i jest to normalne.
My to rozumiemy, ale też oczekujemy zrozumienia nas. Jeśli sporo dziewczyn wrzucało już prywatne posty, zdjęcia (niektóre normalnie z twarzami itp) to nie chcemy dodawać nowych osób. Niestety wszystkim się nie da dogodzić a jednak grupa prywatna ma zapewnić poczucie komfortu co do osób, które w niej są i mogą widzieć nasze posty.

Dziewczyny kończę tą dyskusję, przykre jest to, że nagle zaczęłyście być aktywne kiedy w sumie nie ma takiej potrzeby a jak dziewczyny zgłaszały się do prywatnej to albo olewałyście temat albo zbywałyście tą osobę. Zawieście tu informacje albo napiszcie, że już nie przyjmujecie nikogo nowego do prywatnej bo są osoby które czekają na odpowiedź. Tak mało a tak dużo 😌 Pozdrawiam i zdrówka 🙋🏻‍♀️

Sierpień to sierpień, dziwne to trochę, że decydujecie kogo można a kogo nie bo za późno przyszedł. Chyba czas żeby zgłosić takie zachowanie 👎🏻 Ja sobie dałam siana bo nawet nie chce być w waszej grupie. A Ty nie decyduj za kogoś kto kogo przyjmie bo czemu Wy nie przyjmiecie jeśli termin jest sierpniowy? Bez przesady od tego jest to forum tutaj, ktoś chyba za dużo „władzy” dostał 😂
Przypominam, że to Ty zaczęłaś tę bezsensowną dyskusję.
Jesteś na wrześniowych mamach, więc nie rozumiem twojego żalu.

Zasady są po to, żeby ich przestrzegać.

wtedy co ty pytałaś o dołączenie to w tym dniu już powstał wątek październikowych mam . I nadal uważasz że to nie jest późno ?

Załączniki

• 309f6680-0edc-4746-80ec-1035ad845147.jpeg
    309f6680-0edc-4746-80ec-1035ad845147.jpeg
    64,8 KB · Wyświetleń: 59
Przypominam, że to Ty zaczęłaś tę bezsensowną dyskusję.
Jesteś na wrześniowych mamach, więc nie rozumiem twojego żalu.

Zasady są po to, żeby ich przestrzegać.
Tak, ja zaczęłam i ja kończę ☺️ Dyskusja nie jest bezsensowna czego dowodem jest to, że nagle wszystkie Was zmobilizowałam 🤪 Nie mam żadnego żalu, bez przesady…😂 we wcześniejszych postach napisałam z jakiego powodu podjęłam ten temat tylko trzeba poczytać dobrze 🙋🏻‍♀️

reklama
Do góry