reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Tutaj nie ma co i z kim dyskutować bo to sierpniowe są naj i kropka 😅😂
Trochę kultury. Z Tobą za to można podyskutować. Dziewczyny wytłumaczyły Ci dlaczego jest to wątek prywatny, a Ty nadal swoje. Załóż swoją grupę, ustal własne zasady i wtedy będziesz mogła decydować.
W pierwszej ciąży też późno chciałam dołączyć do grupy mam i zostałam odrzucona, jakoś dramy z tego powodu nie robiłam ;)

reklama
Ale faktem jest że jak ktoś się późno zorientował to na prywatną zwykle
Już nie ma szans a na publicznej niewiele się dzieje bo już są tak zaawansowane tematy że raczej nie omawia się wyników etc na publicznym skoro można na prywatnym i pod tym kątem faktycznie trochę smutek dla nowych
Też się późno zorientowałam, a na prywatnym jakoś jestem 🤷‍♀️🤷‍♀️
Zwłaszcza jak ktoś podczytywał od jakiegoś czasu, to chyba wiedział jakie są ustalenia, ale postanowił milczeć 🙂

No i okej, ja np. wtedy dopiero założyłam konto na babyboom a dowiedziałam się o ciąży pod koniec grudnia.Też należy to zrozumieć. Nie wszystkie dziewczyny są tu od zawsze i jest to normalne.
Niby dopiero pod koniec stycznia założyłaś konto, ale wrześniówki podczytywałaś już od jakiegoś czasu... No dziwne. To chyba nas też czytałaś i wiedziałaś że się zamykamy w styczniu, a mimo to wbiłaś z buta na nasz wątek, nie przedstawiając się nijak, ani nie pisząc nawet na kiedy masz termin, a mimo to uzyskałaś kulturalną odpowiedź. Miałaś dużo czasu na dołączenie, ale teraz to się cieszę że tego nie zrobiłaś z takim nastawieniem... A ja o ciąży dowiedziałam się na jeszcze późniejszym etapie niż Ty i jakoś zdążyłam dołączyć do prywatnej 🙃

Niby dopiero pod koniec stycznia założyłaś konto, ale wrześniówki podczytywałaś już od jakiegoś czasu... No dziwne. To chyba nas też czytałaś i wiedziałaś że się zamykamy w styczniu, a mimo to wbiłaś z buta na nasz wątek, nie przedstawiając się nijak, ani nie pisząc nawet na kiedy masz termin, a mimo to uzyskałaś kulturalną odpowiedź. Miałaś dużo czasu na dołączenie, ale teraz to się cieszę że tego nie zrobiłaś z takim nastawieniem... A ja o ciąży dowiedziałam się na jeszcze późniejszym etapie niż Ty i jakoś zdążyłam dołączyć do prywatnej 🙃
W zasadzie nie muszę się Ci tłumaczyć ale jeśli już tyle poświęciłaś czasu i energii żeby przeanalizować wszystkie moje dodane posty to już Ci odpiszę..😌 Tak, chwilę przed założeniem konta poczytalam posty na sierpniowych i wrześniowych, może 2-3 dni przed zarejestrowaniem 😅 więc nie miałam dużo czasu przed ale widzę, że wiesz lepiej. Nie rozumiem czemu miałabym na publicznym forum pisać na kiedy mam termin jak jednak takie informacje pisze się już na prywatnym 😉 i nie, nie widziałam wcześniej, że się zamykacie - to chyba logiczne. Nie wmawiaj mi jak nie znasz faktów tylko bazujesz na swoich domysłach 😉

W zasadzie nie muszę się Ci tłumaczyć ale jeśli już tyle poświęciłaś czasu i energii żeby przeanalizować wszystkie moje dodane posty to już Ci odpiszę..😌 Tak, chwilę przed założeniem konta poczytalam posty na sierpniowych i wrześniowych, może 2-3 dni przed zarejestrowaniem 😅 więc nie miałam dużo czasu przed ale widzę, że wiesz lepiej. Nie rozumiem czemu miałabym na publicznym forum pisać na kiedy mam termin jak jednak takie informacje pisze się już na prywatnym 😉 i nie, nie widziałam wcześniej, że się zamykacie - to chyba logiczne. Nie wmawiaj mi jak nie znasz faktów tylko bazujesz na swoich domysłach 😉

Piszesz że datę porodu podaje się na prywatnych wątkach 🤔🤔🤔

Popatrz , popatrz 😅

Załączniki

• IMG_4736.jpeg
    IMG_4736.jpeg
    112,3 KB · Wyświetleń: 82
Piszesz że datę porodu podaje się na prywatnych wątkach 🤔🤔🤔

Popatrz , popatrz 😅
Ale z Ciebie Sherlock, brawo 👏🏻😂😂😂 nie wyrywaj z kontekstu, na wrześniowych padło konkretne pytanie stąd moja odpowiedź, na prywatnych ponownie wpisywałyśmy terminy, umknęło mi to i nie uważam to za istotne w całej sprawie którą dzisiaj poruszyłam. Założyłyście grupę 5.12 a zamknęłyście ją 7.01 (!) miesiąc możliwości wpisania się do zacnej grupy, śmiech na sali 😂 musicie nie mieć życia dziewczyny i tylko na tym forum siedzicie w takim razie 🙈 a czemu wcześniej tutaj aktywna nie byłaś jak pisałam w styczniu, tylko dopiero teraz jak prawdę napisałam?

Załączniki

• IMG_3565.jpeg
    IMG_3565.jpeg
    168,4 KB · Wyświetleń: 45
Skoro czytałaś nasz wątek wcześniej, to chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem, bo pisały dziewczyny na publicznym że ostatecznie wątek zostanie zamknięty w połowie stycznia i te dziewczyny które tu napisały do tego momentu, zostały jeszcze dodane po utworzeniu wątku prywatnego. I nie bazuję na domysłach, tylko na twoich postach i faktach. Ale jasne, najlepiej czytać to co dla kogo wygodne 😉

Skoro czytałaś nasz wątek wcześniej, to chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem, bo pisały dziewczyny na publicznym że ostatecznie wątek zostanie zamknięty w połowie stycznia i te dziewczyny które tu napisały do tego momentu, zostały jeszcze dodane po utworzeniu wątku prywatnego. I nie bazuję na domysłach, tylko na twoich postach i faktach. Ale jasne, najlepiej czytać to co dla kogo wygodne 😉
No właśnie Ty średnio czytasz ze zrozumieniem, pisze, że 29.01 jak dodałam tu posta z zapytaniem to nie mogłam wiedzieć, że grupa już jest prywatna, stąd też było wtedy moje pytanie 😅 chyba nie podejrzewasz, że cofnęłam się o 200 postów wstecz i każdy wnikliwe czytałam, szanuje swój czas 😉

reklama
Zdążyłam już zamknąć temat a Wy dalej jedno i to samo a i tak nie macie racji. Nie śmiećcie tu, macie prywatną grupę.
Zrobię przysługę następnym osobom które tu zabłądzą - bo ta informacja powinna tu wisieć już dawno.

Dla nowych :
Grupa sierpniowych ma grupę prywatną do której zapisy trwały od 5.12.24-7.01.25.
Dla sierpniowych Mam pozostaje ta grupa, publiczna ☺️
Pozdrawiam 🙋🏻‍♀️

Do góry