reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Zdążyłam już zamknąć temat a Wy dalej jedno i to samo a i tak nie macie racji. Nie śmiećcie tu, macie prywatną grupę.
Zrobię przysługę następnym osobom które tu zabłądzą - bo ta informacja powinna tu wisieć już dawno.

Dla nowych :
Grupa sierpniowych ma grupę prywatną do której zapisy trwały od 5.12.24-7.01.25.
Dla sierpniowych Mam pozostaje ta grupa, publiczna ☺️
Pozdrawiam 🙋🏻‍♀️
To też jest nasz wątek i będziemy tu pisać co i kiedy chcemy, także z dziewczynami które tego wsparcia będą potrzebować, a śmiecisz to Ty, wyśmiewając każdą wypowiedź nie mając przy tym racji, bo po prostu nie chciało Ci się czytać, a lenistwo w życiu nie popłaca 😉

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy z terminem na sierpień . Nie widziałam jeszcze założonego wątku a wiem ,że warto wspierać się w tym okresie i wymieniać doświadczeniami . Więc zapraszam tutaj będziemy rozmawiać o przyszłych wizytach u ginekologa , jak się czujemy i kiedy mamy kolejne badania z którymi musimy się zmierzyć . Nigdy jeszcze nie zakładałam takiego wątku więc proszę o wyrozumiałość i ewentualne rady wprowadzeniu ☺️☺️☺️
Zrobimy oczywiście listę przyszły terminów porodu i wspólnie będziemy wyczekiwać ☺️☺️♥️

WSTĘPNE TERMINY PORODU :

31.07/01.08.2025
@black30
01.08.2025
@mikomiko
03.08.2025
@Annnna1994
04.08.2025
@Cherry_Tomato
05.08.2025
@Mama23?????, @NieTakaMałaMi, @Ewusia123
06.08.2025
@Coffe18 ,@Magnolia89
07.08.2025
@Julia96! , @AgnesM
09.08.2025
@dominisia2605
12.08.2025
@Sansieviera, @cosmolady
14.08.2025
@Gosia0132, @marzycielko, @agentkax (cesarka początkiem sierpnia), @Memories
15.08.2025
@sawcia92
18.08.2025
@StaraStaraczkaNew
20.08.2025
@wiktoria__, @Wiktoria9, @Kejt90, @Nelliel
21.08.2025
@NataliaNatka,@Cywil87
22.08.2025
@Karolina2495, @maga657, @Maszkaa
23.08.2025
@wiolaho, @Annara
24.08.2025
@angeliskax
25.08.2025
@Malina_po30, @Olcia25
26.08.2025
@Kasia.90, @sylwiaa105
27.08.2025
@04ma
28.08.2025
@sugarcane
29.08.2025
@Muffinqa
30.08.2025
@Patka2207, @Kinga L

Wizyty u ginekologa zapisuje @angeliskax :)

NIE PODANIE WSTĘPNEGO TERMINU PORODU OZNACZA NIE WPISANIE NA LISTE !
DZIEWCZYNY KTÓRE NIE UDZIELAJĄ SIĘ,NIESTETY NIE BĘDĄ WPISANE DO LISTY NA PRYWATNY WĄTEK!
Witam Panie, jeśli szukasz dawca nasienia , skontaktuj się ze mną

To też jest nasz wątek i będziemy tu pisać co i kiedy chcemy, także z dziewczynami które tego wsparcia będą potrzebować, a śmiecisz to Ty, wyśmiewając każdą wypowiedź nie mając przy tym racji, bo po prostu nie chciało Ci się czytać, a lenistwo w życiu nie popłaca 😉
No dajecie super wsparcie nie przyjmując dziewczyn które mają termin na sierpień do grupy… SIERPNIOWEJ. Nie ośmieszaj się 😂😂😂 macie kółko wzajemnej adoracji na prywatnym i raczej nikt od takich osób nie będzie tutaj chciał porady. Siedziałyście jak mysz pod miotłą a nagle was dzisiaj wszystkie wysypało bo napisałam prawdę.

No dajecie super wsparcie nie przyjmując dziewczyn które mają termin na sierpień do grupy… SIERPNIOWEJ. Nie ośmieszaj się 😂😂😂 macie kółko wzajemnej adoracji na prywatnym i raczej nikt od takich osób nie będzie tutaj chciał porady. Siedziałyście jak mysz pod miotłą a nagle was dzisiaj wszystkie wysypało bo napisałam prawdę.
Uwierz mi, że to ty się ośmieszyłaś.

Dla nowych :
Grupa sierpniowych ma grupę prywatną do której zapisy trwały od 5.12.24-7.01.25.
Dla sierpniowych Mam pozostaje ta grupa, publiczna ☺️
Pozdrawiam 🙋🏻‍♀️
Dlaczego tak piszesz? Jeśli zbiorą się (owszem, pewnie na tym publicznym dziale, aczkolwiek wcale to nie musi być w TYM temacie, bo można założyć nowy temat w dziale Sierpniowe mamy 2025) dziewczyny, które będą chciały utworzyć sobie grupę prywatną, zrobią listę członków oraz wytypują moderatorów, to administracja założy taką grupę.

Dlaczego tak piszesz? Jeśli zbiorą się (owszem, pewnie na tym publicznym dziale, aczkolwiek wcale to nie musi być w TYM temacie, bo można założyć nowy temat w dziale Sierpniowe mamy 2025) dziewczyny, które będą chciały utworzyć sobie grupę prywatną, zrobią listę członków oraz wytypują moderatorów, to administracja założy taką grupę.
No tak.. ktoś będzie dublował grupę bo wy zarządziłyście, że już nikogo nie wpuszczacie bo zapisy do grupy trwały niecały miesiąc. Logika…🙈 Same kierowniczki teraz widzę a gdzie byłyście wcześniej? Czemu nikt z was nie wpadł na to, żeby umieścić jakąkolwiek informację dla nowych osób? Tylko dopiero teraz mędrkujecie i dajecie jakieś jałowe kompletnie pomysły 😅

Oj dużo emocji i może się włączę. Rozumiem dziewczyny, które są już ze sobą zżyte i niekoniecznie chcą kogoś dołączać, chociaż wiem, że nie w każdej grupie jest taka zasada, bo przecież są sytuacje, gdzie ktoś dowiaduje się o ciąży po jakimś czasie, boi się zapeszać, dopiero co trafił na forum itd. Jednak decyzję, co do przyjmowania lub nie - podejmują uczestniczki działu zamkniętego. Jednocześnie, pamiętajcie, mam możliwość założenia równoległej grupy dla nowych osób i takie grupy na forum działają. Pozdrawiam ciepło

reklama
A kim jesteś Ty żeby nam dyktować kto i kiedy ma być przyjmowany do grupy prywatnej ? 🤔

Byłam już na 2 grupach mamusiowych i wszędzie panowały jedne i te same zasady .
Aktywne uczestniczki są przyjmowane do grupy prywatnej , nieaktywne są z niej usuwane .

Ktoś kto nas podczytywał dobrze wiedział co robi nie odzywając się 😊

Nie zamknęłyśmy się wczoraj tylko już jakiś czas temu .
Poruszamy prywatne , rodzinne sprawy .
Wymieniamy się zdjęciami i nie wyobrażam sobie że ktoś zupełnie obcy ma do tego wgląd tylko dlatego że napisze CHCIAŁABYM 😜

Pozdrawiam 😊
Wydaje mi się, że ciężko ocenić czy ktoś jest aktywny czy nie, jeśli dopiero założył konto i chce uczestniczyć w dyskusji. Jest to moja pierwsza ciąża z bardzo krótkimi staraniami, więc nie jest moją winą, że nie mam historii na forum. No ale rozumiem - każdy ma swoje zasady. Chętnie skorzystam z zaproszenia wrześniowej grupy a sierpniowym mamom jednym właściwym życzę wszystkiego co najlepsze (bez przekąsu)!

Do góry