reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

kosteczko o tak z calych sil trzmam kciuki i modle sie o zdrowie twojej slicznej coreczki! Jestem rownierz na fcb i wspieram akcje czekolada dla Olgi! ;)

reklama
Witamy jushka :) my przenioslysmy sie z bb na fcb mamy tam grupe zamknieta wiec zapraszamy do nas :)
Kosteczko trzymamy kciuki za twoje zdrowko kochana :) Flamandka,Mamaaga4 co u Was? Flamandko mamy nadzieje,ze synek dochodzi do siebie i juz jestescie w domku :) Pozdrawiamy i rowniez sercem jestesmy z Wami :)

Witajcie dziewczyny. Jestem forumową grudniówką bo tak miałam wyznaczony termin ;-) , jednak urodziłam córeczkę 3 stycznia.
Mam do Was pytanie, czy któraś z Was orientuje się jak to jest ze składaniem podania o roczny urlop macierzyński , dodatkowe 4 tyg. kończy mi się 19 czerwca. Ustawa ma wejść w życie 17 czerwca nie wiem czy należy czekać czy coś już skrobać do kadr?
kosteczka trzymam za Was mocno

Hello :)

Nathani, tak jak Kosteczka napisała, musimy czekać aż ustawa wejdzie w życie. Mi kadry też kazały czekać na 17 czerwca. Póki co trzeba czekać. Mi się 20 tyg kończy 10 czerwca, plus dodatkowe 4 tyg, więc powinnam wrócić gdzieś w połowie lipca. Gdyby nie było dla nas tego rocznego to chciałam wrócić od września, a w między czasie wykorzystać urlop wypoczynkowy. Mam nadzieję, że szybko coś wymyślą :)

reklama
Hej
Dziewczyny czy moze ktos mnie dodac do grupy zamknietej na fb?
pozdrawiam styczniowe Mamusie i ich dzieciatka

Do góry