reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
jejku nawet nie chce sobie wyobrazac co czujesz:( baaaardzo mi przykro ale mocno wierze w to ze bedzie wszystko ok już niebawem! Magda już napisała...zapraszamy cie na facebook...tam mozesz sie nam zawsze wyzalic pochwalic postepami...chetnie cie wesprzemy! Ja cały czas o was mysle i trzymam mocno kciuki!

Łzy same się cisną do oczu jak się czyta takie rzeczy Kochana trzymamy za Was kciuki Mam wielką nadzieję że Waszemu synkowi w końcu zaświeci słońce i te ciężkie dni pójdą w niepamięć ,że będziecie cieszyć się sobą już w domku ERICZKU życzymy Ci bardzo dużo zdrówka Oby wszystko skończyło się dobrze

Flamandko Dużo zdrowia i sił dla synusia! Trzymamy mocno kciuki za Was! Tobie tez życze duzo sil i spokoju choc wiem ze pewnie sie nie da! To takie smutne i niesprawiedliwe;(((

Flamandko, my z Tymusiem również trzymamy kciuki za to malutkie serduszko !! Mam nadzieję, że wkrótce będziecie wspominać te wydarzenia jako zły sen. Również powierzam zdrówko Erica Bozi, a dla Was mnóstwo sił!! Będzie wszystko dobrze, bo tak po prostu musi być! :*

reklama
Flamandko dobrze,ze maluszek rosnie niech nabiera sil,aby szybko dojsc do siebie po operacji :) Nie jestem w stanie sobie wyobrazic nawet co czujesz ;( Ale wierze,ze Bóg jest z Wami a Eryczek bedzie zdrow :* mocno trzymamy za Was kciuki bedziemy sie modlic za Eryczka :)

Do góry