reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
hej! dziewczyny napiszcie jak można dołączyć do Waszej grupy na fb? Chciałabym jeszcze czasami z Wami popisać, wymienić się doświadczeniami, posłuchać rad, a także udzielić swoich.

Bonjour dziewczyny
My z Ericem dalej w szpitalu .
Maly rosnie wazy 5340 g i 62 cm.
Za 2 tyg mamy operacje serca Erica poniewaz dziura jest spora maly urusl szybko sie meczy poci.
Ostatnio zaczeli mi dawac mleczko z butelki.
Ja jestem tak znerwicowana ze musze brac proszki na uspokojenie.
Dalej odciagam pokarm.
Pozdrawiam Was i Wasze maluszki. Mama Erica. :-)

Flamandko po pierwsze sił Ci życzę!No i zdrówka dla synka jak najwięcej. Mam nadzieję,że po tylu przejściach wreszcie wszystko się ułoży dobrze. Trzymam kciuki bardzo mocno za operację synka! Niech rośnie silny, by mógł jak najszybciej wyjść z choroby. Nie wyobrażam sobie nawet stanu, w jakim jesteś, ale wiem,że dla synka zniesiesz wszystko. My wesprzemy Cie dobrym słowem i ciepłymi myślami. Na pewno wszystko będzie dobrze. Strasznie mi przykro. Na prawdę. Nie umiem napisać jak bardzo....Trzymajcie się i pisz co u Was, a jak masz chwilkę i chcesz, to dołącz do nas na fb :blink: Mogłybyśmy Cię wspierać na bieżąco.

reklama
Flamandko Sił dużo dla Ciebie i Erica aby operacja się udała. Razem z Mateuszem trzymamy kciuki aby operacja się udała. Buziaki i wielkie uściski z pozytywną energią dla Ciebie :tak::-D

Do góry