reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Ja podobnie jak Iga i Melisa z tym FB. Wolę jednak tutaj pisać, bo wszystko jest wyraźne i suwaczki widać.
U nas Anisia Mały jakoś szybko przeskoczył z 62 na 68 w ubrankach i teraz się zastanawiam, czy na 74 nie kupować już. Mój M. nie pozwala mi kupować nic dla Bartka, bo moja Mama przywiozła mi ostatnio śpiochy i kaftaniki ale na 68. A ja i tak jak coś zobaczę, to wezmę.

Jutro idę do fryzjerki popołudniu. Strasznie mi włosy wychodzą. Może to przesilenie wiosenne. Trochę podetnę i zafarbuję. Mam blond balejage ale tak rudy za mną chodzi, tylko się boję, że fryzjerka mi nie zrobi takiego odcienia, jaki bym chciała. A do blondu się przyzwyczaiłam już.

Dziś byliśmy tylko pół godzinki na spacerku, bo strasznie wieje i piachem po oczach daje. Tak to po dwie godzinki się wietrzymy i Mały sobie wtedy ładnie śpi.

reklama
Ale przynajmniej dzięki fb wiem jak wyglądacie ;D. Jak się nazywacie i przestało to być takie anonimowe do końca ;D.

Ja też już śmigam w 68. I część ubranek nienoszonych spakowana leży ;). Bardzo to szybko poleciało.

No właśnie, ja nie zamierzam tego konta na fb sobie tworzyć, nie mam takiej potrzeby, więc mam nadzieje, że jednak znowu zaczniemy tu częściej zaglądać. Moj Tadek jeszcze wchodzi w 62, ale przymierzamy się do 68, no ale z 62 pożegnaliśmy się już jakiś czas temu. Jak przeglądam zdjęcia jak był malutki to nie mogę się nadziwić jak szybko urósł. Mój Tadek w ogóle mi się popsuł. Kiedyś chodził spać o 20.30 i wstawał dwa razy w nocy o 1 i 4. A teraz potrafi domagać się jedzenia o 23. Mało też jadł w zeszłym tygodniu, a teraz tak wcina, że musiałam zacząć na nowo pić herbatki na laktacje, bo nie dawałam rady. Nie wiem czy to jakiś skok rozwojowy czy co. No a ciągu dnia najlepiej śpi na powietrzu, no ale nie będę ciągle śmigać z nim po dworzu :)bo co wtedy zrobię w zimę. :)

u nas 62 jeszcze:) Choć mierzy 64cm i wazy 5800:)

No to wracajmy!! A na fb te bardziej osobiste sprawy obgadujmy. Tylko nie zapominajmy o innych wątkach na styczniu:)

Ja jestem tu i tam :p ale wiecej tam na fb wiecej sie dzieje :)

Fabian odkryl raczki .. wpycha paluszki do buzi a jaka ma mine przy tym , no jakby ni ebylo to nie mleczko :D

reklama
Ha! Zośka dzisiaj przy jedzeniu puściła cyca i wsadziła sobie caaałą piąstkę do budzi i zaczęła ją tak fantastycznie ciumkać :-).

A ja sobie też tutaj wchodzę, raz czy dwa dziennie, ale racja, dużo więcej się na FB dzieje :).

Do góry