Moja lekarka kazała odstawić małej witaminę K, którą podawałam wg wskazań ze szpitala. Powiedziała, że ona może powodować bóle brzucha i po tygodniu od odstawienia może być lepiej. Rzeczywiście pomogło. Ale witamina D nie powoduje u Olgi nic negatywnego. Nawet jej smakuje. Ja podaję BobikD. Pozdrawiam
reklama
Asiuk u mnie mały już jakiś czas temu wyczaił że można wsadzić łapkę do buźki, kciuka ssie i puszcza bąbelki z buźki - tak myślałam, że może to na ząbki.. poobserwuje go dalej
a co z tymi witaminami w końcu? mój dostaje od wczoraj witaminy tej firmy i nie wiem czy dodatkowo mu podać wit.d czy na razie nie??
a co do pocących stópek - czasem ma, ale to chyba od tego że zakładam mu skarpetki na śpioszki.. oby.
a co z tymi witaminami w końcu? mój dostaje od wczoraj witaminy tej firmy i nie wiem czy dodatkowo mu podać wit.d czy na razie nie??
a co do pocących stópek - czasem ma, ale to chyba od tego że zakładam mu skarpetki na śpioszki.. oby.
Justys Devikap to duża dawka wit d bez porównania z tymi z kapsułek więc możesz mieć rację ze ma to z tym związek. Moze wystarczyłyby kapsułki czyli 400jm wit D3 dziennie- zapytaj pediatre.
bakalia ja bym nie dawała, kupiłabym innej firmy a ten odłożyła na inny czas, jak sie sprawa wyjaśni, bo też jesli wiosną jest więcej słońca to ci się moze przydac ten ze zmniejszoną dawką-czemu nie-jesli to tylko o to chodzi- najlepiej poczekaj czy pojawi się oficjalne wycofanie, bo narazie to tylko w mediach chlapnięte tak jak z tymi szczepionkami.
moja pediatra mi dzis powiedziała ze na ząbki to troche za wczesnie ale kto wie wszystko jest możliwe;-/
bakalia ja bym nie dawała, kupiłabym innej firmy a ten odłożyła na inny czas, jak sie sprawa wyjaśni, bo też jesli wiosną jest więcej słońca to ci się moze przydac ten ze zmniejszoną dawką-czemu nie-jesli to tylko o to chodzi- najlepiej poczekaj czy pojawi się oficjalne wycofanie, bo narazie to tylko w mediach chlapnięte tak jak z tymi szczepionkami.
moja pediatra mi dzis powiedziała ze na ząbki to troche za wczesnie ale kto wie wszystko jest możliwe;-/
Ostatnia edycja:
aga3004
Fanka BB :)
justys mi Devikap przepisała pediatra. Ja też podaje na łyżeczce ale z odrobiną wody
fazerkamm
identyczną figurę miałam.. a teraz hmm nawet się nie mierzę bo nie chcę się załamać.. ale mój M. dzielnie chodzi i mówi że chudziutka kruszyna jestemZ przodu, boku wszędzie się wylewa. Ja w spodnie też wchodzę tylko reszta jak plazma się modeluje i zajmuje każdą wolną przestrzeń.A miałam taką talię ,taką talię miałam wcześniej.68 cm przy 100 w tyłku i 98 w biuście. Idealna klepsydra. A teraz ? Jak indyk.Indyk z plazmą a dzis zmarzniety indyk z plazmą.
strasznie ogromna szkoda że dziewczyny przeniosły sie na Facebooka- ja mam tam konto ale raczej rzadko bywam, nie lubię, bo marnuję dużo czasu i żeby przekopać wiadomości trzeba skakać to tu to tam, moim zdaniem chaos- a odnalezienie jakiejś wczesniejszej informacji graniczy z cudem- pewnie kogoś urażę, ale moim zdaniem to taka paplanina o wszystkim i niczym. kto ma na to czas? A tu mam tematycznie posegregowane, a tam co najwyżej do osoby- łeeeeeeee
livastrid
2010 & 2012
asiuk niektore tu pisza jeszcze
marys16
hej
a mi sie podoba ze tak wolnej tu na forum
bo mogę doczytać wszystko
Danielek tez wcina swoje raczki. tak od miesiąca namiętnie mlaska. cale wpycha do buzi lub pojedyncze paluszki, ssie kciuki i jest przeszczęśliwy. ale smoka mu daje do zasypiania.
a slini sie tez niezmiernie. straszny ma ślinotok.
za to wyczytałam ze u ewelinki Bartuś tak samo robi, robił jak mój Daniel, ze jak na brzuszku lezy to ręce kładzie wzdłuż siebie tak ? i co lekarz ci na to powiedział ? bo nie odnalazłam posta.
mi owił ze niby wszystko ok ze tak byc może ale to nei był neurolog.
a mi sie podoba ze tak wolnej tu na forum
bo mogę doczytać wszystko
Danielek tez wcina swoje raczki. tak od miesiąca namiętnie mlaska. cale wpycha do buzi lub pojedyncze paluszki, ssie kciuki i jest przeszczęśliwy. ale smoka mu daje do zasypiania.
a slini sie tez niezmiernie. straszny ma ślinotok.
za to wyczytałam ze u ewelinki Bartuś tak samo robi, robił jak mój Daniel, ze jak na brzuszku lezy to ręce kładzie wzdłuż siebie tak ? i co lekarz ci na to powiedział ? bo nie odnalazłam posta.
mi owił ze niby wszystko ok ze tak byc może ale to nei był neurolog.
myszka2607
Mój też piąstki pcha do buzi czasem nawet dwie na raz:-) i też się ślini
reklama