reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Moja lekarka kazała odstawić małej witaminę K, którą podawałam wg wskazań ze szpitala. Powiedziała, że ona może powodować bóle brzucha i po tygodniu od odstawienia może być lepiej. Rzeczywiście pomogło. Ale witamina D nie powoduje u Olgi nic negatywnego. Nawet jej smakuje. Ja podaję BobikD. Pozdrawiam

reklama
Asiuk u mnie mały już jakiś czas temu wyczaił że można wsadzić łapkę do buźki, kciuka ssie ;) i puszcza bąbelki z buźki - tak myślałam, że może to na ząbki.. poobserwuje go dalej ;)

a co z tymi witaminami w końcu? mój dostaje od wczoraj witaminy tej firmy i nie wiem czy dodatkowo mu podać wit.d czy na razie nie??

a co do pocących stópek - czasem ma, ale to chyba od tego że zakładam mu skarpetki na śpioszki.. oby.

Justys Devikap to duża dawka wit d bez porównania z tymi z kapsułek więc możesz mieć rację ze ma to z tym związek. Moze wystarczyłyby kapsułki czyli 400jm wit D3 dziennie- zapytaj pediatre.

bakalia ja bym nie dawała, kupiłabym innej firmy a ten odłożyła na inny czas, jak sie sprawa wyjaśni, bo też jesli wiosną jest więcej słońca to ci się moze przydac ten ze zmniejszoną dawką-czemu nie-jesli to tylko o to chodzi- najlepiej poczekaj czy pojawi się oficjalne wycofanie, bo narazie to tylko w mediach chlapnięte tak jak z tymi szczepionkami.

moja pediatra mi dzis powiedziała ze na ząbki to troche za wczesnie ale kto wie wszystko jest możliwe;-/

Ostatnia edycja:
Z przodu, boku wszędzie się wylewa. Ja w spodnie też wchodzę tylko reszta jak plazma się modeluje i zajmuje każdą wolną przestrzeń.A miałam taką talię ,taką talię miałam wcześniej.68 cm przy 100 w tyłku i 98 w biuście. Idealna klepsydra. A teraz ? Jak indyk.Indyk z plazmą a dzis zmarzniety indyk z plazmą.
identyczną figurę miałam.. a teraz hmm nawet się nie mierzę bo nie chcę się załamać.. ale mój M. dzielnie chodzi i mówi że chudziutka kruszyna jestem :-p

strasznie ogromna szkoda że dziewczyny przeniosły sie na Facebooka- ja mam tam konto ale raczej rzadko bywam, nie lubię, bo marnuję dużo czasu i żeby przekopać wiadomości trzeba skakać to tu to tam, moim zdaniem chaos- a odnalezienie jakiejś wczesniejszej informacji graniczy z cudem- pewnie kogoś urażę, ale moim zdaniem to taka paplanina o wszystkim i niczym. kto ma na to czas? A tu mam tematycznie posegregowane, a tam co najwyżej do osoby- łeeeeeeee

hej
a mi sie podoba ze tak wolnej tu na forum :)
bo mogę doczytać wszystko :)

Danielek tez wcina swoje raczki. tak od miesiąca namiętnie mlaska. cale wpycha do buzi lub pojedyncze paluszki, ssie kciuki i jest przeszczęśliwy. ale smoka mu daje do zasypiania.
a slini sie tez niezmiernie. straszny ma ślinotok.

za to wyczytałam ze u ewelinki Bartuś tak samo robi, robił jak mój Daniel, ze jak na brzuszku lezy to ręce kładzie wzdłuż siebie tak ? i co lekarz ci na to powiedział ? bo nie odnalazłam posta.
mi owił ze niby wszystko ok ze tak byc może ale to nei był neurolog.

reklama
Do góry