reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam Was wieczorowo
Miałam się położyć jak Mały śpi ale poprasować musialam i tak się zeszlo jakoś a teraz poczytałam Was od wczoraj.
Ala ja myślę, że cc powinnaś mieć, bo Twój Franio spory jest. Słyszłam kilka razy opinie w szpitalu, ze dzieci powyżej 4kg powinny przyjść na świat poprzez cc(tak jest bezpieczniej). Może rzeczywiście jedź jutro jak Twoja położna będzie. Po terminie bez problemu przyjmą Ciebie do szpitala i zrobią badania. Powodzonka.

Dziewczynki rady potrzebuję szybko !:-( Porobiły mi się chyba straszne odparzenia na piersiach, piecze, swędzi, boli jak cholera i całe piersi to jeden wielki czerwony rumień:-( Nie wiem skąd, starałam się dbać o biust karmiąc piersią. Czym można to załagodzić?:-(

ja umierałam przez 2 dni po cesarce:p:p ale w sumie mimo, że byłam przeciwniczką to nie żałuję, bo Haniulka zdrowa, a to najważniejsze:)

Justyś...a gorączkę masz? może to jakieś zapalenie????

reklama
Dziewczynki rady potrzebuję szybko !:-( Porobiły mi się chyba straszne odparzenia na piersiach, piecze, swędzi, boli jak cholera i całe piersi to jeden wielki czerwony rumień:-( Nie wiem skąd, starałam się dbać o biust karmiąc piersią. Czym można to załagodzić?:-(
coś w szkole rodzenia mówili o okładach z kapusty.... i zimnym prysznicu ... ale nie pamiętam co i jak

Do góry