reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam Was wieczorowo
Miałam się położyć jak Mały śpi ale poprasować musialam i tak się zeszlo jakoś a teraz poczytałam Was od wczoraj.
Ala ja myślę, że cc powinnaś mieć, bo Twój Franio spory jest. Słyszłam kilka razy opinie w szpitalu, ze dzieci powyżej 4kg powinny przyjść na świat poprzez cc(tak jest bezpieczniej). Może rzeczywiście jedź jutro jak Twoja położna będzie. Po terminie bez problemu przyjmą Ciebie do szpitala i zrobią badania. Powodzonka.

Dziewczynki rady potrzebuję szybko !:-( Porobiły mi się chyba straszne odparzenia na piersiach, piecze, swędzi, boli jak cholera i całe piersi to jeden wielki czerwony rumień:-( Nie wiem skąd, starałam się dbać o biust karmiąc piersią. Czym można to załagodzić?:-(

ja umierałam przez 2 dni po cesarce:p:p ale w sumie mimo, że byłam przeciwniczką to nie żałuję, bo Haniulka zdrowa, a to najważniejsze:)

Justyś...a gorączkę masz? może to jakieś zapalenie????

reklama
Dziewczynki rady potrzebuję szybko !:-( Porobiły mi się chyba straszne odparzenia na piersiach, piecze, swędzi, boli jak cholera i całe piersi to jeden wielki czerwony rumień:-( Nie wiem skąd, starałam się dbać o biust karmiąc piersią. Czym można to załagodzić?:-(
coś w szkole rodzenia mówili o okładach z kapusty.... i zimnym prysznicu ... ale nie pamiętam co i jak

Do góry