reklama
Dorotka_23
Fanka BB :)
Ja z Wrocławia na spacer nie dojadę:-(
Ale myślę, że jakiś zjazd styczniówek późną wiosną można zrobić...
poważnie mówię
Ale myślę, że jakiś zjazd styczniówek późną wiosną można zrobić...
poważnie mówię
niki222
Witam mamusie.Ja tylko na chwilkę.My nadal w szpitalu,Majeczka żółtaczke ma.a do tego stan zapalny,chyba coś z moczem.więc troszkę sobie poleżymy.i bidulka dostała rumień-jest żółciutka w czerwone plamki.Ale i tak jest najpiękniejszym dzieckiem pod słońcem)Pozdrawiam.Przeczytałam że pisałyście coś o lewatywie,nie pamietam w którym wątku,bo z komórki ciężko nadrobić.Ja miałam,taką z aplikatorem coś jak ma maść na hemoroidy-to był jakiś roztwór,położna szybciutko podała i po 10 min było cacy.ja polecam.
Czy rodzące mamy też mają zaniki pamięci co do pewnych etapów porodu-bo ja pewnych rzeczy zupełnie nie pamiętam jak mi opisują
Czy rodzące mamy też mają zaniki pamięci co do pewnych etapów porodu-bo ja pewnych rzeczy zupełnie nie pamiętam jak mi opisują
Anastazzja
witam mamuśki
my dziś przyjechaliśmy do domu nie nadrobię tego co pisałyście, ale postaram się wchodzić jak najczęściej i być na bieżąco
a nasza Hania jest BOSKA!!!!!
my dziś przyjechaliśmy do domu nie nadrobię tego co pisałyście, ale postaram się wchodzić jak najczęściej i być na bieżąco
a nasza Hania jest BOSKA!!!!!
krupka
Entuzjast(k)a
przy pierwszym nie pytali i dawali wszystkim jak leci lewatywę, ale ja tam sobie chwaliłam - od razu lżej sie zrobiło ;-)
Na Polnej pytają przed SN - pewnie bym chciała, mając w pamięci tą pierwszą. Teraz przed CC wyboru nie miałam oczywiście.
Na Polnej pytają przed SN - pewnie bym chciała, mając w pamięci tą pierwszą. Teraz przed CC wyboru nie miałam oczywiście.
A chętnie Dorotka Jakoś bardzo polubiłam te forum Nie ma głupich pytań, nie trzeba ściemniać i na teściową można ponarzekać a jak strach przed czymś obleci to się okazuje, że przynajmniej kilka osób ma tak samo- i lżej na duszy
niki mam meega luki w pamięci, zapierałam się, że w ogóle nie krzyczałam Stary mówi, że non stop się darłam I naprawdę nie pamiętam bólu a on mówi, że nie mogłam sobie miejsca ani pozycji znaleźć i strasznie wyłam Serio nie pamiętam
niki mam meega luki w pamięci, zapierałam się, że w ogóle nie krzyczałam Stary mówi, że non stop się darłam I naprawdę nie pamiętam bólu a on mówi, że nie mogłam sobie miejsca ani pozycji znaleźć i strasznie wyłam Serio nie pamiętam
Ostatnia edycja:
Hey dziewczynki ! Podczytuję was, jak mój mały furiat daje mi chwilę odsapnąć;-)Kiedyś w czasie operacji miałam lewatywę, nie wspominam tego jakoś tragicznie, pompują wodę w pupę i potem leci wszystko do wc;-)
Ja wszystko z porodu pamiętam:-) Najbardziej moje ataki paniki, płacze:-)
Ja wszystko z porodu pamiętam:-) Najbardziej moje ataki paniki, płacze:-)
reklama
Emmm
Ja nie miałam lewatywy i tez sie tym przejmowałam i chyba tam lecialo ze mnie i to porzadnie, ale polozna ladnie szybciutko wycierala i nikt nic nie widzial, nie slyszał itd a ja sie tym naprawde nie przejmowałam. mialam gdzies wszystko oprocz tego, zeby urodzic tego maluszka