reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

hej dziewuszki :)
to się niektóre wyłamały hihi :-p
Lajtway a Tobie jeszcze raz gratuluję tak udanego i bezbolesnego porodu :-)

mój Szkrabik dzisiaj pospał od 24 do 5 rano :-D:-D oby częściej tak spał :-D

zimno jak diabli u mnie.. dzisiaj ze spaceru nici :/ ma też śnieg dzisiaj padać :szok:

reklama
Hej stycznióweczki i możliwe lutóweczki ;-) Zaniedbałam się z forum ale podczytuje was tylko jakoś brak czasu napisać... ostatnio mieliśmy z Tomusiem kryzys z wagą i musieliśmy przejść na butle... :-( no ale cóż jak trzeba było to trzeba... pozdrawiam kochane Was a przede wszystkim wasze skarby:-) Te po tej stronie brzuszka i te jeszcze w brzuchu;-)

Hej dziewczyny!
Alka- jakimi głupawkami? Jesteś najlepszym poprawiaczem humoru na świecie!:tak: Myślisz że to nick tak działa? autosugestia może?
Anielka- no to życzę aby to było to, trzymam kciuki:-)
Asteria- mąż to jednak wie jak poprawić humor żonce. Fajnie ze zdjecia udane- będziecie mieli ekstra pamiątkę

A ja cierpliwie czekam na wyniki posiewu z uszka i opis zdjęcia RTG. Zobaczymy co tam się okaże. Mam nadzieję że nic strasznego tylko niegroźna infekcja- trzymajcie kciuki. Ech, że też młoda musiała przynieść te ustrojstwo ze żłobka tuż przed porodem...:-(
Malutki je ładnie z piersi, szybciutko się najada. Dziś dostałam go na trochę do sali na przytulanki:-) nie płacze, nie grymasi, patrzy tylko tymi swoimi niebieskimi gałami i stroi minki- przekochany chłopak.

hola hola, styczeń ma 31 dni czyli jeszcze 2 dni, żeby być styczniówką.

Anielka, wieeeelkie dzięki. Mamy ten sam termin, a u mnie nadal cisza.

Na 12:20 KTG, mogę nawet na nie nie iść, bo i tak wiem, co będzie. Muszę jeszcze iść na pobranie krwi i z siuśkami a przeziębionam, głowa boli i strasznie się czuję. No ale mus to mus. Załatwię to przed KTG, żeby jeszcze coś zjeść przed tym.
Jeszcze urząd - dopytać o becikowe i moja przychodnia - dopytać jak jest z położną.

Lecę więc. Odezwę się później.

Alka no coś ty:-) Na forum to ty się udzielaj jak najczęściej:) Po prostu wiem, jak bardzo chciałabyś Frania już mieć przy sobie no i ciekawa jestem jak ci minie poród itd, itp:)

no to mamy 30... i nic :/ zaczynam obstawiać nową datę porodu.może to będzie 6 styczeń? dzień urodzin mojej mamy :)

reklama
Do góry