reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Hej mamusie,dziekuje za gratulacje:).my nadal w szpitalu,probuje pisac z komorki.Majeczka nakarmion spi,ja tez probuje.
Jak wroce do domku to opisze poród i podziekuje każdej z osobna.
Sorki ze nie zostałam lutówka,ale miał być kurde 28 i był:).
Lajtway-nasza niunia też była owinięta pępowinką i prawą rączkę przy policzku.na szczęście mnie nacieli bo tak by mnie porozrywalo.Jestem ponoc zszyta jakby mnie chirurg plastyk operowal-zobaczy się
Porod-hmmm wyjątkowe przeżycie.
Sciskam Was mocno i pozdrawiam.

reklama
Witajcie,
U nas dzis wieczorem masakra mala i jej brzuszek dały mi popalić...

ale za to mam teraz nagrode za moj wysilek bo Ł przyjechal z fotkami z calego slubu i sie podniecam jak male dziecko jakie sliczne:D

Hej styczniówki i chyba lutówki ;-)

no nie ma co tak czy inaczej maluszki pojawią się na świecie, a to czy to będzie styczeń czy luty to mało ważne oby były silne i zdrowe i tego Wam życzę.

My dzisiaj byliśmy na pierwszym spacerze :-) tata K pękał z dumy i nie chciał mi dać wózka poprowadzić :-D
popstrykałam zdjęcia do albumu :-)
Spacer był extra całe 20 min i to w jakim towarzystwie :-D (cała rodzina w komplecie)

Tylko wyszliśmy za bramę i leci za nami Kiro (kot) słuchajcie bieg i miauczał :-D cała drogę za nami szedł a później musiałam wziąć go na ręce bo przechodziliśmy przez ulice, a ten skubany cały czas szedł za nami :-D
I niech mi ktoś teraz powie że koty są nie towarzyskie :-) fajnie to wygladało ja, K, Kinia w wózku i biegnacy za nami kot :-D zapamietam to do końca życia.

Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny i ich maluszki!!!

Pozdrawiam.

hejka!
U mnie sie chyba zaczyna:szok::-):baffled:
w nocy budzilam sie co godzine: na siku+ lekkie skurczyki jak na @. Potem ok 5 poszlam do kibelka i przy podcieraniu- glut sluzowy wielkosci paznokcia podbarwiony krwia!
CZekam na dalsze skurcze i cykor mnie oblecial, ze to moze byc juz dzis:baffled:

hej laski ...
dobrze, że ta noc się skończyła ... kiepsko spałam, wierciłam się... jakaś taka niespokojna byłam ....od 5 to już czekałam na 7 jak na zbawienie żeby się podnieść, bo żadnej wygodnej pozycji w łóżku nie było :baffled:

Anielkaa czekaj za mną plisssssss :-D ... a tak poważnie to powodzenia ....

Tak sobie myślę, że może zmienię nick na BB .... Coś w stylu lajt - żeby mieć jak ona jaki nick-taki poród lajcik :happy::happy::happy:

....

Patrzę właśnie na mój dolny suwaczek i się zastanawiam czy Franio postanowi się do niego dostosować - w końcu ma jeszcze 15h z hakiem ;-)

reklama
Do góry