reklama
krupka
Entuzjast(k)a
U nasz wszystko ok. Karmienie cycem udało się rewelacyjnie. Bez dopajania. Wczoraj waga spadła do 3690, a dzisiaj już 3770 więc jutro wychodzimy do domu.
Położna opierniczyła nas za niedrapki, bo uczestniczyła w jakimś szkoleniu niedawno z udziałem jakichś tam fizjoterapeutów i innych takich i okazuje się, że to ogranicza bodźce dziecku i gorzej wpływa na rozwój, i lepiej jak się dziecko podrapie. Oczywiście można zawsze dziecku obciąć paznokcie, ale w szpitalu położne tego nie robią, bo nie chcą brać odpowiedzialności za to, że trzeba obcinaczką operować przy takich małych paluszkach i wszystko zależy od rodziców czy taki zabieg wykonają w szpitalu czy już w domu.
no to super, ze tak szybko
dzieki za info o niedrapkach - ja zrezygnowalam z zakladania, gdt po pierwszym razie mały zdjąl je po jakichs 3 minutach no ale o tej teorii nie wiedziałam, a brzmi sensownie.
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
krupka a maluch się nie podrapał ?no to super, ze tak szybko
dzieki za info o niedrapkach - ja zrezygnowalam z zakladania, gdt po pierwszym razie mały zdjąl je po jakichs 3 minutach no ale o tej teorii nie wiedziałam, a brzmi sensownie.
tysia,fiona pewnie urodziła i czasu jej brakuje na smsy
Dorotka_23
Fanka BB :)
Ja też niedrapek nie używam. Próbowałam przy Szymku ale zdejmował sobie w ekspresowym tempie. Teraz od razu obcięłam pazurki ale i tak Jasiowi zdarza się podrapać.
Anastazzja
Fanka BB :)
Alka! Ty egoistko!! zobaczysz za takie gadanie urodzisz ostatnia
Gosia...z sąsiadami jest jak jest...nie stresuj się ciesz się, że gorzej nie trafiłaś mi mój sąsiad zmasakrował samochód
a ja zabieram się szybko za sprzątanie, potem po wpis na uczelnię i do mojej mamy na noc
Gosia...z sąsiadami jest jak jest...nie stresuj się ciesz się, że gorzej nie trafiłaś mi mój sąsiad zmasakrował samochód
a ja zabieram się szybko za sprzątanie, potem po wpis na uczelnię i do mojej mamy na noc
reklama
Hej laski Jestem po mega trudnej nocy... Od 3 nie śpię przez skurcze. Myślałam, że się rozkręci, ale nadal mam 1 skurcz mocno bolący co 40-50 minut. Do tego każdemu skurczowi towarzyszy nacisk główki na szyjkę i nie mogę zrobić kroku w żadną stronę.
Gosia - uroki mieszkania z kimś przez ścianę... No niestety tak to jest. Ja bym była wredna i jak ona coś głośniej krzyknie, to zadzwoniłabym do niej i powiedziała, że przeszkadza mi medytować/spać/oglądać film czy coś w tym stylu. Niech nie myśli, że jest taka hop do przodu ;-)
Anielka - mi się odechciało rodzić jak wczoraj na TLC oglądałam porodówkę...
Krupka - ja niedrapek używałam u Zu tylko jak wychodziłyśmy na spacer, żeby w rączki jej było ciepło. A w domu obowiązkowe obcinanie pazurków.
Alka, Anastazja, dawajcie dzisiaj sobie urodzimy, a co!
Gosia - uroki mieszkania z kimś przez ścianę... No niestety tak to jest. Ja bym była wredna i jak ona coś głośniej krzyknie, to zadzwoniłabym do niej i powiedziała, że przeszkadza mi medytować/spać/oglądać film czy coś w tym stylu. Niech nie myśli, że jest taka hop do przodu ;-)
Anielka - mi się odechciało rodzić jak wczoraj na TLC oglądałam porodówkę...
Krupka - ja niedrapek używałam u Zu tylko jak wychodziłyśmy na spacer, żeby w rączki jej było ciepło. A w domu obowiązkowe obcinanie pazurków.
Alka, Anastazja, dawajcie dzisiaj sobie urodzimy, a co!