reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Justyś może faktycznie podjedź na IP, bo jak masz nieustannie twardy brzuch to może coś w tym jest..

Pytam o te ruchy, bo ten mój mały to ruszał się ostatnio dwie godziny temu i tak się zastanawiam.
Alka 14 płatnych wizyt? o mamo!! Ja na nfz tyle miałam..

reklama
A moja Juleczka wciąż wierci się i wali jak szalona. Ja już ledwo żyję dostałam ucisku na kręgosłup i bólu lewej stopy a każdy ruch to już mega wyzwanie. Siedzimy jak na szpilkach a mała jakoś nie spieszy się do wyjścia a tak bardzo bym już chciała.

A u mnie to chyba cos powoli zaczyna się u mnie dziać. Wydaje mi się, że w nocy miałam bolesne pojedyncze skurcze, bo budziłam się z bólu ale zaraz zasypiałam. A dziś taka mądra byłam, że wybrałam się na cały dzień do miasta i złapały mnie skurcze :szok: pierwszy raz!. Takie ściskanie brzucha na górze i ból pleców, miałam trochę stracha, ale jak to mówią stare murzynki trzeba chodzić żeby urodzić :-)
Myślę więc, że moja córcia posłucha się mamusi i w piątek wyjdzie :-)
Odpuścisłam sobie tylko testy kwalifikacyjne na kurs francuskiego, bo i tak dostałam porządną burę od męża. Plus jest taki, że kupiłam sobie koszulę do porodu, krótką i na ramiączkach, bo na sali porodwej gorąco uff.

Jejuniu, nie dam rady Was nadrobić chyba nigdy już.

Bakalia, Ty pytałaś o ten urząd? No niestety to nie kontrola taka o tylko na własne życzenie - staramy się o zwrot podatku, który przysługuje na firmę S, ale to Państwo nasze jest takie chore, że kasy, która nam się należy oczywiście nie zwrócą w 100%. EH, nieważne.

Byłam na KTG, oczywiście nic. W środę podejście nr 2. Czuję, że będzie tak jak ze Strzygą i ostatecznie moja Wera będzie z lutego.

Mam wrażenie, że u mnie powoli coś się dziać zaczyna...Brzuch twardnieje, czuję jak w okolicy macicy wszystko mi pulsuje, raz mocniej, raz wolniej. Chyba, że to mały się wstawia w kanał.
Ah może się dziać, ja już chcę wyjść z tego błogosławionego stanu;-)

Justyś trzymam kciuki, żeby to było to..
Gosia nie, nie pytałam tylko pisałam że mam nadzieje że nie będzie to stresująca wizyta. Kiedyś już coś wspominałaś o tej kontroli o co chodzi itd. ;)

A ja czuje taki niepokój wewnętrzny..

Hej!. Ja dalej w dwupaku. Czuję się kiepsko, jakbym miała PMS albo menopauze bo mam napady gorąca. Chyba też już bym chciała rodzić, chociaż na wywoływanie brak mi odwagi.
No cóż trzeba czekać. M mnie pociesza: "już bliżej jak dalej":-D:cool2:.

czesc dziewczyny, nie odpiszę każdej z osobna bo w sumie nawet was nie doczytałam ... chciałam tylko powiedzieć ze po wizycie u gina okazało się 4 cm rozwarcia i mam skierowanie na srodę do szpitala ... beda przebijac pecherz albo podłaczac oksytocyne ... zobaczymy - w kazdym razie w koncu coś się ruszy. teraz na wizycie miałam zrobiony masaż szyjki ... po raz kolejny - bolało jak nie wiem ... lekarz dał z siebie chyba wszystko bo mam skurcze :) ale poprzednie akcje mnie nauczyły że pewnie i tak się wszytsko wyciszy - więc nie panikuję i poczekam - powinno się uspokoić w nocy :) a do tego czasu bede ogladać tv.
trzymajcie za nas kciuki w środę ... mam nadzieję ze juz w środę bede tulić malutką ... oj jak ja bym juz chciała ...

reklama
Justyś:D może to już???:D:D:D:D fajnie by było:D:D

Bakalia
...już niedługo:D

Aga....no i chłop ma rację:D:D

a moja Hanka chyba nigdy z brzucha nie wyjdzie:p:p ale niech siedzi póki co:D odpocznę sobie po sesji:d

Do góry