reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

krupka a maluch się nie podrapał ?

tysia,fiona pewnie urodziła i czasu jej brakuje na smsy :)

jesteśmy w szpitalu 5-ty dzień i jakoś się nie podrapał - te pierwsze pazurki są takie bardzo miękkie i się kruszą po prostu, no przynajmniej u mojego synka tak jest. W domu zrobimy mały manicure;-)

reklama
cześć koleżanki . Ja wczoraj zrobiłam tak dziką awanturę mężowi, że aż trudno pisać, z tych nerwów chyba odszedł mi czop i miałam całą noc skurcze i mały się bardzo ruszał;
i niestety wygląda na to że zostałam sama "z porodem"- jest mi strasznie źle, przykro, smutno i żyć się odechciewa,..... faceci są poj.........

Natalunia:p Ty to możesz dziś urodzić:D ja tam grzecznie czekam w swojej kolejce:p chociaż do 27 stycznia:D a niech mój P. sobie spokojnie egzaminy napisze:p:p a co...nie będziemy z Hanką robiły tatusiowi na złość:p:p

a ja już prawie ogarnęłam chałupę:) muszę zmyć naczynia, napisać podanie i jeszcze zostaje zrobić coś na obiad dla P. kurde...muszę się w godzinę wyrobić...;/

natalunia ja chętnie dziś z Tobą urodzę, ale chyba bez skurczy się nie da :crazy:
krupka kiedy wychodzicie do domu ??
asiuk spoko loko .... czasem powie się o dwa słowa za dużo, ale to minie.... na pewno Cię samej z porodem nie zostawi!! :happy:

asiuk, teraz mu ładnie podziękuj, ze Cię wkurzył (w koncu się doczekałaś) i rozladujesz atmosferę, a on poleci na ten poród w skowronkach

Alka, dziś jeszcze echo kontrolne serduszka i spadamy do domu - a na Twoim miejscu już ktoś jest:p

Ostatnia edycja:
Hej Kobitki :-)
ale dzisiaj fajnie pospałam :-D mój synuś chyba odsypia pobyt siostry :-p

pytanie do mamusiek karmiących cycem.. co jadacie na obiady?? jejuś mam straszny problem z wymyślaniem co by tu zjeść.. i przez to nieregularnie jem :/ ... kompletnie pomysłów nie mam.. wena mnie opuściła..

krupka dzięki za odpowiedz w takim razie ja też zrezygnuję z rękawiczek.

asiuk pogadaj z mężem,może to tylko jego duma się włączyła. zresztą myślę że jak zaczniesz rodzić to sam przyleci i Cię nie zostawi.

fazer ja pamiętam tylko gotowanego kurczaka,fuj..

reklama
Do góry