reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Justys - ja sie przekrecam na wszystkie strony na łóżku, ale nadal boli więc już nie wiem, jednak jak narazie da sie wytrzymać.
wlasnie postanowiłam, ze jak wróci A. To umyje sobie cała podłogę w domu na kolanach, jakoś dostałam dużo siły :D

reklama
Jak fajnie się was czyta, ja trochę żałuję że minęło mnie to czekanie ... u mnie wszystko było z zaskoczenia... ale za to młoda rekompensuje wszystko:) właśnie napisałam do kasi czy dalej w dwupaku i czekam na odpowiedź...

Dziewczyny jak mi się chce przytulania :p już nie mogę się doczekać swojej nocy poslubnej:p

Spoko spoko nie my pierwsze nie my ostatnie ;)
Bardzo przyzwoite recenzje ma Twoja dziewczyna z tatuażem, widziałaś?
Nie, nie widziałam, ale w niedziele jak sie uda to obowiązkowo bedzie kino. Chce iść wlasnie na ten film lub na drugi, którego niecierpliwie wyczekiwalam. Mianowicie ' porozmawiajmy o kevinie ' :D

Asteria - to daj znać co u Kasi. I ja mam nadzieje, ze po porodzie bedzie chciało mi sie seksu a nie na odwrót. :p

Porozmawiajmy o Kevinie wygląda tak zacnie, ze sama sie zastanawiam kurcze to moze byc bardzo dobry film. Zreszta lubię Tildę Swinton wciąż nie moge się zdecydować czy ona ładna czy brzydka.

Ja lecę dzis od rana : Niepokonani, teraz Devil`s Double a na deser Armadillo ;)
Ale mi narobiłaś smaka na tego Kevina ja Cię...

Porozmawiajmy o Kevinie wygląda tak zacnie, ze sama sie zastanawiam kurcze to moze byc bardzo dobry film. Zreszta lubię Tildę Swinton wciąż nie moge się zdecydować czy ona ładna czy brzydka.

Ja lecę dzis od rana : Niepokonani, teraz Devil`s Double a na deser Armadillo ;)
Ale mi narobiłaś smaka na tego Kevina ja Cię...
Ona jest okropna z wwyglądu przecież, przynajmniej wg mnie :d a na film czekam już długo,od momentu zobaczenia zwiastunu filmu po raz pierwszy. Z tego co wiem dziś jest jego premiera. Ja uwielbiam takie kontrowersyjne, psychologiczne filmy. Muszę koniecznie zdarzyć go zobaczyć.

reklama
Do góry