reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Anastazzja-Czy obowiązkowa to nie wiem, ale jak dla mnie to zalecana:). W szpitalu nie wszystkiego się można dowiedzieć, a położna wyjaśni Nasze wątpliwości.U mnie położna będzie już na drugi dzień po Naszym powrocie do domku. I nawet się na tą wizytę cieszę:)

Anastazja - a dlaczego nie chcesz?

Ja miałam taką fazę, że się bałam, ze mi po wizycie patronażowej dziecko zabiorą, ale P. mnie uspokoił, że położnej nie mam co się bać :)

Dzień dobry mamuśki ....
Jakoś nie było mi dane wcześniej napisać... zarobiona jestem...
Wstałam o 11.15 wykąpałam się, zrobiłam na śniadanie obiad :-)
Później trochę posprzątałam, poszłam na spacer ... Doszłam aż do sąsiadki :-D Poplotkowałyśmy, więc jak wróciłam musiałam odpocząć po spacerze:-) .... więc same widzicie nie mam czasu :laugh2::laugh2::laugh2:
i teraz się zastanawiam co robić dalej .... pewnie będę kontynuować odpoczywanie:-p ...
poza tym szyjka mnie boli jak cholera i w ogóle cały dół brzucha - nie wiem o co kaman ...

Ansatazzja położna nie jest obowiązkowa, jeśli chcesz musisz sama się po nią zgłosić i wyzyt przysługuje minimum 6

a mi sie wydaje, ze polozna przychodzi nawet bez zaproszenia - ja w kazdym razie nie zapraszalam a przyszla. Ona ma chyba obowiązek sprawdzic jakie warunki ma dziecko w domu.

reklama
a mi sie wydaje, ze polozna przychodzi nawet bez zaproszenia - ja w kazdym razie nie zapraszalam a przyszla. Ona ma chyba obowiązek sprawdzic jakie warunki ma dziecko w domu.
być może tak było jak rodziłaś syna ... teraz szpital nie powiadamia położnej o twoim porodzie, bo nie ma do tego prawa - jest ochrona danych osobowych ... więc jak chcesz musisz sama się zgłosić do położnej - inaczej nie przyjdzie

Do góry