reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Asteria dzięki :). Ja wierzę mamie mojej, bo chodzi z moim bratem do tej neurolożki, co i my mamy iść. Lata już ją zna i ponoć dobra. Tylko czekać trzeba, bo tak ze 3- 4 miesięce... :no:

reklama
Asteria do mnie też przygnało śnieg...ale jakiś taki dziwny, mokry...brzydki
Gabryś może się zaczyna u Ciebie porod ?? skoro kręgosłup boli...

Poczłapałam dzisiaj na KTG i znowu ani jednego skurczu. Ależ mi się egzemplarz trafił ;) Mamincórka ;) Tylko dlatego ze bylo KTG to sie ubralam i umylam bo tak bym pewnie w wyrku jeszcze zalegała ;) Ale mam lenia o masakra. Jutro posprzątam dzisiaj niech leży.

Batonika !!!!!!! Z walizki już wszystkie wyjedzone a do sklepu z 50m za daleko!

P. wrócił z pracy, przyniósł swój PIT i nasze potwierdzenia ubezpieczenia.
Zrobiłam placuszki, w porywie głodu dodałam jabłka, wiórki kokosowe i smażyłam ;-) Zjedzone wszystkie, mały poturlał się - wiadomo, słodko mu się tam zrobiło ;)
I teraz albo pojedziemy do kuzyna P. oddać ciuszki które nam dali dla małego, bo ja mam tyle swoich to wole oddać te które dostałam od nich żeby mi nie zalegały - albo będziemy leniuchować ;)

hej dziewczyny wiem ze dawno nie pisalam ale mialam brak weny icheci malo czasu na wszystko;/ ale was poczytywalam ale jak konczylam to zwykle juz nie mialam sily nawet pisac:)
ale moja emilcia mi rekompensuje wszystko:)

u mnie jakos leci dzien polega na karmieniiu zmienianiu pampka polozeniem spac dziecka i sama sie klade odpoczywac ugotowac obiad dla K. i w kolko w nocy spanie karmienie spanie karmienie wiec ok. ale zmeczona jestem nie powiem:D

z tesciowa lepiej tak jakby mala wojna w domu byla no i prawie sie spakowalam i wrocilam do kraju tylko problem bo paszportu mala jeszcze nie ma;/ wiec niewiem jak ja chcialam wracac hihi

ale powoli sie rusza wszystko z papierami dla malej. czekamy na konsula :)

moje ciecie okjuz szwy sciagniete nic nie boli tylko swedzitroszke:D

Emi odpadl pepuszek niecaly tydzien temu kurcze jakie przezylam wzruszenie czy to normalne?:D

kurcze musze sie zmobilizowac i opisac swoj porod wreszcie:D

wszystkim mamom ktore rodzily gdy ja zaniedbywalam forum przeogromne gratki:D:D

ja chudne nic nie jem prawie czuje wstret do wszystkiego bleee i nie wiem co robic;/ oklamuje K. ze jem choc to nie prawda jem tylko z nim obiad o 19 i wszystko;( co sie ze mna dzieje?!

no i dziewczynom ktore chcaurodzic to zycze wlasnie tego:D

reklama
Gabryś od czegos musi sie zaczac ten porod :) ja Ci mowie że Ty dziś idziesz do porodu !! to ta magia snieżna :D
EDIT: mami a czy karmisz piersia? wiesz ze jak nie bedziesz jadla to zadnych cennych wit nie dostarczysz malej? przymus sie moze do kilku malych posilkow moze jakies owoce warzywa ...

Ostatnia edycja:
Do góry