reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Asteria dzięki :). Ja wierzę mamie mojej, bo chodzi z moim bratem do tej neurolożki, co i my mamy iść. Lata już ją zna i ponoć dobra. Tylko czekać trzeba, bo tak ze 3- 4 miesięce... :no:

reklama
Asteria do mnie też przygnało śnieg...ale jakiś taki dziwny, mokry...brzydki
Gabryś może się zaczyna u Ciebie porod ?? skoro kręgosłup boli...

Poczłapałam dzisiaj na KTG i znowu ani jednego skurczu. Ależ mi się egzemplarz trafił ;) Mamincórka ;) Tylko dlatego ze bylo KTG to sie ubralam i umylam bo tak bym pewnie w wyrku jeszcze zalegała ;) Ale mam lenia o masakra. Jutro posprzątam dzisiaj niech leży.

Batonika !!!!!!! Z walizki już wszystkie wyjedzone a do sklepu z 50m za daleko!

P. wrócił z pracy, przyniósł swój PIT i nasze potwierdzenia ubezpieczenia.
Zrobiłam placuszki, w porywie głodu dodałam jabłka, wiórki kokosowe i smażyłam ;-) Zjedzone wszystkie, mały poturlał się - wiadomo, słodko mu się tam zrobiło ;)
I teraz albo pojedziemy do kuzyna P. oddać ciuszki które nam dali dla małego, bo ja mam tyle swoich to wole oddać te które dostałam od nich żeby mi nie zalegały - albo będziemy leniuchować ;)

hej dziewczyny wiem ze dawno nie pisalam ale mialam brak weny icheci malo czasu na wszystko;/ ale was poczytywalam ale jak konczylam to zwykle juz nie mialam sily nawet pisac:)
ale moja emilcia mi rekompensuje wszystko:)

u mnie jakos leci dzien polega na karmieniiu zmienianiu pampka polozeniem spac dziecka i sama sie klade odpoczywac ugotowac obiad dla K. i w kolko w nocy spanie karmienie spanie karmienie wiec ok. ale zmeczona jestem nie powiem:D

z tesciowa lepiej tak jakby mala wojna w domu byla no i prawie sie spakowalam i wrocilam do kraju tylko problem bo paszportu mala jeszcze nie ma;/ wiec niewiem jak ja chcialam wracac hihi

ale powoli sie rusza wszystko z papierami dla malej. czekamy na konsula :)

moje ciecie okjuz szwy sciagniete nic nie boli tylko swedzitroszke:D

Emi odpadl pepuszek niecaly tydzien temu kurcze jakie przezylam wzruszenie czy to normalne?:D

kurcze musze sie zmobilizowac i opisac swoj porod wreszcie:D

wszystkim mamom ktore rodzily gdy ja zaniedbywalam forum przeogromne gratki:D:D

ja chudne nic nie jem prawie czuje wstret do wszystkiego bleee i nie wiem co robic;/ oklamuje K. ze jem choc to nie prawda jem tylko z nim obiad o 19 i wszystko;( co sie ze mna dzieje?!

no i dziewczynom ktore chcaurodzic to zycze wlasnie tego:D

reklama
Gabryś od czegos musi sie zaczac ten porod :) ja Ci mowie że Ty dziś idziesz do porodu !! to ta magia snieżna :D
EDIT: mami a czy karmisz piersia? wiesz ze jak nie bedziesz jadla to zadnych cennych wit nie dostarczysz malej? przymus sie moze do kilku malych posilkow moze jakies owoce warzywa ...

Ostatnia edycja:
Do góry