reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

malutkans-no to mi na odwrot- twardnieje jak za duzo chodze i np sprzatam schylam sie itd.. a jak odpoczne to jest ok.
Asteria-ja sie jeszcze nie wybieram na porodowke:-D

-------
wogole to ja mam juz 39 tydzien!!!!

reklama
Pępek... Ja swój znielubiłam, za to P. ma z niego niesamowita radochę, bo zależnie od tego, jak się Młody wypchnie, ma różne dziwne kształty... Cóż, pozostaje mi czekać do porodu, a raczej do momentu, gdy po porodzie wrócę do normy. Bo wrócę :D

Mój pępek jak się podnoszę to przybiera kształt antenki:-)
Bakalia Też mam ciemniejszy pępek, myślałam, że to nienormalne, ale nie jestem sama;-) Myślałam, że to po kolczyku barwę zmienił, szorowałam i nic:)

Malutkans ja tak jak Anielka mam, jak coś robię (sprzątam, chodzę itd) to brzuch twardnieje a jak leże jest ok ;)
Strzyga to oczywista oczywistość, że wrócimy do formy! Ja nawet mam zamiar wyglądać, lepiej niż przed ciążą ;D

jej a ja juz myslalm ze tylko ja mam taka antene na brzuchu :-D no ale nie jestem sama :-p
dzis musze zakupic nutelle bo co ide do sklepu to ja omijam ale rano jak wstalam mialam taka ochote mniam i mam w nose juz te kilogramy kupie sobie i zjem a co ?? pozniej nie bedzie wolno :-) i ja bede miala z tej nuteli radoche i maly :-)

dziewczyny ale ja napisalam ze jak za duzo laze to twardnieje chyba zele sie wyrazilam :-) :sorry2:

Ostatnia edycja:
a to dziwne :) mi twardnieje jak tylko wstanę,wręcz błyskawicznie robi się twardy i trzyma tak aż usiądą lub się położę. już się do tego przyzwyczaiłam bo mam tak od jakiegoś czasu.

A ja wlasnie leze, oglądam tv, staram się znieść lekki bol spowodowany rozpychaniem się małej w szyjce macicy, i robię sobie ten masaż sutkow. A co! Napewno mi nie zaszkodzi, a mogę spróbować :p

jejuś kobitki ratujcie!! nie mam pojęcia co na obiad mogę zjeść.. zero pomysłów.. a strasznie już głodna jestem.. muszę coś zjeść by mieć pokarm..
zawsze miałam problem z wymyślaniem obiadów a teraz jak są ograniczenia to jakiś koszmar...

reklama
malutkans-sorki- to ja namieszalam :-) jakas glupia jestem i nawet poprawnie nie umiem czytac:baffled:
fazerkam-tez brak mi pomyslu na obiad, a jeszcze Ty masz ograniczenia- niestety nie pomoge

Do góry