reklama
Pępek... Ja swój znielubiłam, za to P. ma z niego niesamowita radochę, bo zależnie od tego, jak się Młody wypchnie, ma różne dziwne kształty... Cóż, pozostaje mi czekać do porodu, a raczej do momentu, gdy po porodzie wrócę do normy. Bo wrócę
Malutkans ja tak jak Anielka mam, jak coś robię (sprzątam, chodzę itd) to brzuch twardnieje a jak leże jest ok
Strzyga to oczywista oczywistość, że wrócimy do formy! Ja nawet mam zamiar wyglądać, lepiej niż przed ciążą ;D
Strzyga to oczywista oczywistość, że wrócimy do formy! Ja nawet mam zamiar wyglądać, lepiej niż przed ciążą ;D
jej a ja juz myslalm ze tylko ja mam taka antene na brzuchu no ale nie jestem sama
dzis musze zakupic nutelle bo co ide do sklepu to ja omijam ale rano jak wstalam mialam taka ochote mniam i mam w nose juz te kilogramy kupie sobie i zjem a co ?? pozniej nie bedzie wolno :-) i ja bede miala z tej nuteli radoche i maly :-)
dziewczyny ale ja napisalam ze jak za duzo laze to twardnieje chyba zele sie wyrazilam :-)
dzis musze zakupic nutelle bo co ide do sklepu to ja omijam ale rano jak wstalam mialam taka ochote mniam i mam w nose juz te kilogramy kupie sobie i zjem a co ?? pozniej nie bedzie wolno :-) i ja bede miala z tej nuteli radoche i maly :-)
dziewczyny ale ja napisalam ze jak za duzo laze to twardnieje chyba zele sie wyrazilam :-)
Ostatnia edycja:
fazerkamm
Fanka BB :)
jejuś kobitki ratujcie!! nie mam pojęcia co na obiad mogę zjeść.. zero pomysłów.. a strasznie już głodna jestem.. muszę coś zjeść by mieć pokarm..
zawsze miałam problem z wymyślaniem obiadów a teraz jak są ograniczenia to jakiś koszmar...
zawsze miałam problem z wymyślaniem obiadów a teraz jak są ograniczenia to jakiś koszmar...
reklama