reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

malutkans-no to mi na odwrot- twardnieje jak za duzo chodze i np sprzatam schylam sie itd.. a jak odpoczne to jest ok.
Asteria-ja sie jeszcze nie wybieram na porodowke:-D

-------
wogole to ja mam juz 39 tydzien!!!!

reklama
Pępek... Ja swój znielubiłam, za to P. ma z niego niesamowita radochę, bo zależnie od tego, jak się Młody wypchnie, ma różne dziwne kształty... Cóż, pozostaje mi czekać do porodu, a raczej do momentu, gdy po porodzie wrócę do normy. Bo wrócę :D

Mój pępek jak się podnoszę to przybiera kształt antenki:-)
Bakalia Też mam ciemniejszy pępek, myślałam, że to nienormalne, ale nie jestem sama;-) Myślałam, że to po kolczyku barwę zmienił, szorowałam i nic:)

Malutkans ja tak jak Anielka mam, jak coś robię (sprzątam, chodzę itd) to brzuch twardnieje a jak leże jest ok ;)
Strzyga to oczywista oczywistość, że wrócimy do formy! Ja nawet mam zamiar wyglądać, lepiej niż przed ciążą ;D

jej a ja juz myslalm ze tylko ja mam taka antene na brzuchu :-D no ale nie jestem sama :-p
dzis musze zakupic nutelle bo co ide do sklepu to ja omijam ale rano jak wstalam mialam taka ochote mniam i mam w nose juz te kilogramy kupie sobie i zjem a co ?? pozniej nie bedzie wolno :-) i ja bede miala z tej nuteli radoche i maly :-)

dziewczyny ale ja napisalam ze jak za duzo laze to twardnieje chyba zele sie wyrazilam :-) :sorry2:

Ostatnia edycja:
a to dziwne :) mi twardnieje jak tylko wstanę,wręcz błyskawicznie robi się twardy i trzyma tak aż usiądą lub się położę. już się do tego przyzwyczaiłam bo mam tak od jakiegoś czasu.

A ja wlasnie leze, oglądam tv, staram się znieść lekki bol spowodowany rozpychaniem się małej w szyjce macicy, i robię sobie ten masaż sutkow. A co! Napewno mi nie zaszkodzi, a mogę spróbować :p

jejuś kobitki ratujcie!! nie mam pojęcia co na obiad mogę zjeść.. zero pomysłów.. a strasznie już głodna jestem.. muszę coś zjeść by mieć pokarm..
zawsze miałam problem z wymyślaniem obiadów a teraz jak są ograniczenia to jakiś koszmar...

reklama
malutkans-sorki- to ja namieszalam :-) jakas glupia jestem i nawet poprawnie nie umiem czytac:baffled:
fazerkam-tez brak mi pomyslu na obiad, a jeszcze Ty masz ograniczenia- niestety nie pomoge

Do góry