reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

ja zjadlam kluski na parze:)

aninaaa: Na wypisie pisze po 3tyg kontrola bioderek.
w przyszlym tyg okulista.

Wlasnie dzwonilam do przychodni, maly zaczol sie skarżyc na bol plecow w okolicach nerek - jutro ma miec kontrole wiec pani dr narazie nie kazala nic robic tylko obserwacja, jak by sie cos zmienilo po 18 to mamy jechac do szpitala.

Ostatnia edycja:
reklama
Też mam lenia i depresje przedporodowa. Byłam wczoraj wieczorem na IP, bo sie zastanawialam czy mi troche wody nie podciekają. Nie potrafił powiedzieć, kazał wrócić jakby co. No i 10 dni po terminie indukcja a nie jak moja ginka mowiła tydzien. Ciekawe skad zwolnienie brac ;p Bo moja mowi ze oni sa lekarzami prowadzacymi do terminu potem juz IP.

Moj pepek wyglada jak siurek. Taki mikro. Wystaje 3-4 cm poza i jest obrzydliwy co doskonale pasuje do mojego humoru.

Fazer ja zrobilam przeglad lodówki i drugi dzien katuje szaszłyki. Znalazlam kawalek papryki, cebuli, boczek i kurczaka. Do tego ryz. A jak mi sie skonczy to mam makaron i słoik pesto i już. Albo moze ryz z jabłkami i cynamonem? To tez zazwyczaj mam w domu.

Jak mozna zalegac w wyrze do 14.30? Mozna. Masakra. Wyzarlam wszystkie snickersy staremu z walizki do porodu. Chyba musze go uprzedzic ;p

Czuje sie jak osioł za marchewka na kiju kiedy juz mi sie wydaje ze tuz tuz marchewka sie oddala a ja człapie dalej, albo pelzne bo wczoraj na IP wkurzony ze przyjechalam kolo 23 zafundowal mi tak delikatne badanie ze ledwo siedze. Trudno takie zycie.

Oceanika cynamon, jabłka i ryż - uwielbiam! Ja jeszcze gotowe polewam na talerzu śmietaną ;D
A co do lekarzy, super ogarnięci w ogóle.. na tej IP. Ja jestem ciekawa co mi powie doktorka jak za tydzień przyjdę, czy tak jak tobie że po 7dniach od terminu indukcja czy później..

reklama
Mnie to właśnie ciekawi, jak dotrwam do terminu i do wizyty we wtorek, to co dalej? Ciekawe czy dalej będę chodzić na wizyty, czy będą kazać mi jeździć na KTG:baffled: Może dostanę skierowanie na wywołanie, ale wątpię...
Jeździć na KTG mi się nie uśmiecha, 20 zł w obie strony benzyna. Niby nie wiele, ale jak to się przełoży co 2-3 dni to uhuh.
Cholera dziewczyny niedobrze mi ;] od wczoraj. Fe. Jak ja teraz obiad ugotuję?:-) Jak leżę czuję bóle jajników. Chciałabym sobie wkręcić, że to już blisko...:D
Już tęsknie za widokiem malca, uwielbiam go nosić w brzuszku, ale chyba bym wolała podglądać go w łóżeczku:-) A z drugiej strony i u mnie tokofobia się pojawia...

Do góry